Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 121-ва тема

• 174 140
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • USA
Чудесна тема!
Гуинет, може ли рецептата за  меките тиквени сладки и сладкиша с кафе и уиски, линкът ти отваря само снимка.
И за да не е само спам, ето от мен едни прости добруджанки и бисквитено руло, сори, не знам как се слагат снимки Embarassed
http://skyler.snimka.bg/hobby/dom.816670.34387950
http://skyler.snimka.bg/hobby/dom.816670.34387959

# 661
така - първо отиваш на първа страница от темата за да прочетеш как се качват снимки.
второ - където видиш бат`Бонго веднага да го почерпиш  Joy  (мръвчетата са приоритет)

# 662
Страхотни снимки и гозби сте показали  Simple Smile Дадохте ми много идеи за това какво да сготвя и аз   bouquet.
megansg, бахура изглежда много апетитно. Някой да знае в София откъде могат да се купят всички необходими продукти за него, най-вече опаковката  Simple Smile?
чИрва може да намериш в месарниците. в магазините където продават И месо няма да ги намериш , но тези които продават само месо може и да продават - изкуствени или естествени. ама това е по-малкият кахър според мен. по-важното е какво ще сложиш в червата.  Laughing

# 663
  • USA
Бонго, благодаря!

sugar_geri  bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 23:29 от SkyBlue

# 664
  • от точка К до точка С и обратно
SkyBlue, оправих линка и можеш да прочетеш рецептата. Ще кача скоро и рецептата на сладкиша с кафе и уиски, но тази вечер няма да мога. Peace

# 665

Каква им е рецептата?

# 666
на консумация ли ?   Laughing  или на съхранение  newsm78

# 667
на консумация ли ?   Laughing  или на съхранение  newsm78

На правене, Бонго, в консумацията съм добра. Naughty

# 668
не знаехме ,че за правенето питаш.  притесних се ,че  консумацията ти е проблем  Laughing

# 669

Ооо рецептата моля Praynig
Тези тиквени сладки утре ги почвам и без това имам една тиква и все се чудя , на какво да я направя.остатъка един тиквеник.

# 670
https://www.dropbox.com/sc/w1g2cm38z7dw4eg/AABG65S_8ILMipJbycYPqcC-a
От мен една супа с целина, червени пиперки и крема сирене

Choppi , Capt_Flint може ли да ми споделите как сте приготвили мезетата и как ги съхранявате, че моя мъж живо се интересува  #Crazy
Възможно ли е месата да зреят в хладилник, поради липсата на тераса? newsm78

# 671
пусни мъжо на обучение щом има интерес  hahaha

# 672
пусни мъжо на обучение щом има интерес  hahaha
Ааа веднага го пускам. Той ще се обучава, а аз ще консумирам Simple Smile
Сладкишът във формата от какво е сдялан?  Много апетитен изглежда.

# 673
  • Ирландия
Хайде и аз да се разпиша с фантастичните пилешки крилца "3 лъжици".
pep-4o,уникални са!
Ометоха се за норматив!
И толкова вървят с биричка!

И тук в компанията на салатки:

# 674
  • В царството на игрите:)

Скрит текст:
За блата са нужни 250 гр. бисквити и около 130 гр. масло. Приготвя се по обичайния начин. За крема са нужни 2 пакетчета Крема сирене и 1 коф. заквасена сметана + малко пудра захар. Разбиват се хубаво. Аз не ползвам миксер и се прибавя едно пакетче желатин. Изсипва се върху бисквитения блат и отгоре се изсипва някакво по гъсто сладки и готово. Прекрасен, лесен и винаги сполучлив!
Уточнявам, че бисквитите не са обикновени, а някакви маслени.

Общи условия

Активация на акаунт