ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 632
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
И при нас за буквите иде реч. Скучно й е и на тях най-много се бави и постоянно ги отлага. Има и за дописване каквото не е успяла да довърши в училище.

# 151
  • В офиса
На Гатоу книгата я имам тхт и пдф вариант. Ако някой я иска, мога да му я пратя.

Аз я искам. Мерси много!

Хм.. Домашните бяха много бързо написани. Почвам да се притеснявам. Отивам да погледна в упражнителната тетрадка какво е положението... По английски имахме само по един ред с числата от 1 до 10, или аз не съм видяла, а той не разбрал. newsm78

# 152
Има и за дописване каквото не е успяла да довърши в училище.

Ауу, ти сега ме стресна. Моят син донесе още една тетрадка по писане, питах го защо, не знаел - а може да е трябвало да дописва и той...

# 153
  • Sofia
Книгата на Гатоу я купих преди доста време вече, но така или иначе не виждам светлина в БГ образованието, та още не ми е дошла муза да я прочета и да го намразя още повече...  Sad

# 154
Хм.. Домашните бяха много бързо написани. Почвам да се притеснявам.

Нашите домашни бяха: 1 страница формат А4 задачи по математика, 1 страница по БЕЛ със звукови модели; от упражнителната тетрадка по БЕЛ част втора стр.22 и 23. А по английски - 1 снимана страница + няколко изречения да се препишат по 3 реда в тетрадките им за писане.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 22:33 от Анонимен

# 155
  • Sofia
И да ви се похваля с новите придобивки, пъзели за Гушкан.  Grinning
Първите два по 300 части, другите два, както се вижда - по 500 ч.

# 156
Morena, много са красиви! Simple Smile

# 157
  • София
Синът ми също е левичар, но вече изписва правилно буквите. В ПГ ги изписваше отдолу нагоре, но се поправи сам. Аз винаги съм му посочвала правилния начин, а в учебниците и тетрадките е показана посоката със стрелка. Предполагам, че и учителката им показва как се изписват буквите и числата и забелязах, че сам се е поправил, без натякване и забележки.
Моят син не обича да оцветява, не обича и да реди пъзел. Падал е сериозно от колело, когато още беше с помощни и отказва да се качи пак. Ще видим на лято дали ще го е преодолял страха.
Иска ми се вече да направят една родителска среща, повечето от вас вече имаха.  Tired

# 158
  • на Земята
Здравейте!Чета темата от известно време и ми бяхте много полезни за някои неща.
Сега нещо,което ме терзае.Знам,че има мами поръчали тази бутилка от ЕМАГ,
http://www.emag.bg/plastmasova-butilka-s-kapachka-sistema-twist- … ema/pd/DLJ6JBBBM/

Ние също поръчахме,но бях много неприятно изненадана,когато отворих бутилката,от неприятната миризма на пластмаса.Надписа BPA free само за капачката ли важи?
Сега да попитам и за книжката ''Замъкът на таласъмите'',как ли не я търсихме тази книжка,не можем да открием?Нашата библиотека,любезно предоставена от Morena е много полезна за нас.Даде нови идеи и нови попълнения,за което благодарим!  bouquet
Моят първокласник също пише понякога огледално някои от числата.Много се старае и иска да се получи 1;1 с дадения пример,което няма как да стане и аз обяснявам това.

# 159
Здравейте!
И Матей не обича да оцветява и/или рисува.  Rolling Eyes
Иначе може да си пише цифри - до безкрай.  #Crazy
Огледално изписва само букви - фамилията му Яков редовно изглежда с обърнати я и в.  ooooh! (много държи като си пише името да има и фамилия)  Rolling Eyes
Morena пъзелите са много хубави.
Моя син им се радва, докато ги нареди веднъж. После, след няколко месеца, може и пак да иска да го нареди, а може и да не иска... Rolling Eyes

# 160
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Сега да попитам и за книжката ''Замъкът на таласъмите'',как ли не я търсихме тази книжка,не можем да открием?...

тук?

замъкът на лабиринтите

# 161
Благодаря за идеите за есенния проект. Направихме венец от розите от есенни листа и хралупа за таралеж и бухал от градинска чаша от градината на баба. Мисля, че ще се представим добре . Днес ги занесохме и чакам отзиви.

# 162
  • на Земята
  bouquetБлагодаря ти!Не съм пазарувала от тук.Да ли е надежден,възможно ли е да получа нещо съвсем различно от описанието,имам в предвид състоянието на книгата?Става въпрос за Книжен пазар.
И по темата.От днес имаме джобни.Бях и съм много против(освен резервното левче,за всеки случай),но той се жалва-само аз нямам парички...колкото и да сме обсъждали този въпрос,това е.Лавката е в самата сграда.Междучасията им се разминават с тези на по-големите ученици.

# 163
  • Sofia
Жас, Деси, благодаря ви за вниманието!  Hug

Кети, добре дошла!  Hug
Радвам се, че съм ти била полезна с идеи за книжки!  Grinning
В Книжен пазар са различни търговци, така че общо не може да се каже.
Ако поръчаш книгата с Еконт и опция "отвори" преди да платиш, така няма да си изненадана. Иначе просто се доверяваш на преценката и коректността на продавача. И коментирай подчертано състоянието при поръчката, та евентуално до го ударят на съвест, ако има защо...  Wink

За падане от колело понеже стана дума...
Та отново да ви препоръчам, на тези с малки деца - колело без педали като първо такова.  Simple Smile

# 164
  • на Земята
Благодаря за съвета вниманието,Morena!

Общи условия

Активация на акаунт