ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 612
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Морена, зеленото и синьото морско конче са един и същ сборник от различна година. Идеален е за това , което търсиш. Ние решаваме и Неда Петрова. На този етап е сходен с на Динева. Бързо успяващите иам една тема смятане до 5 и една смятане до 10... Следват по сложни теми, докато в адинева е по една тема на число.

# 211
  • Sofia
Благодаря ви, Мимка, Жас, Скай!  Hug
При Динева ми липсват задачи с уловие "+ или -"  и пример: 7_ 3=4  или 6=4_2, (като 5 задача тук - http://math-bg.com/wp-content/uploads/2010/12/KMS-2010-1-klas-U.pdf )  има само с по-голямо, по-малко или равно например,  но ще го взема вероятно. Особенно ако не открия реална книжарница, в която да разгледам и харесам евентуално друго.  Simple Smile Пък "за бързоуспяващи" смятам да го взема -  харесат ми текстовите задачи и изобщо и да не е бързоуспяваща щерката, все ще го ползваме - бавно и славно...  Laughing

# 212
  • София
Морена, такива задачи с + и _ има в Задачите по математика за бързоуспяващи на Булвест 2000. Моя син решава по бързоуспяващия и  засега се справя. Още не сме стигнали до текстовите, но както си казала и ти - ако не му се получава, ще ги решаваме бавно и славно.

# 213
  • Sofia
И на теб благодаря за споделеното,  Home raider!  Hug

# 214
Дайте ми идея за книга с чудовища или дракони. Художествена, не енциклопедия.

# 215
  • София
Дайте ми идея за книга с чудовища или дракони.

# 216
Особенно ако не открия реална книжарница, в която да разгледам и харесам евентуално друго.

В Буктрейдинг в мол България може да ги има. Не съм съвсем сигурна, защото книги купувам почти само онлайн, но тази книжарница е доста голяма.

За дракони - http://www.book.store.bg/p44664/kak-da-si-dresirash-drakon-kresida-kouel.html

# 217
  • Sofia
Подходищите за въпроса ти теми:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771972.msg29286059#msg29286059
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=792212.0;topicrefid=19

Жас, препоръчаха ми една книжарница, която ми е в района на у-щето и като метна Гушкан ще я пробвам, ако не - в мола, колкото и да не го обичам...
Иначе и аз нали съм по онлайна пазара по принцип, не само за книги, та затова и почти нищо реално не знам, никакви магазини...  Wink

# 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

синковецът е луднал по Чудовищология, Драконология и Египтология Simple Smile
има и още от серията, но ние имаме само тези  Hug

# 219
ако не - в мола, колкото и да не го обичам...

Тази е много спокойна, заредена и добре подредена. Много я харесвам, синът ми също.  Simple Smile

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.489781097742154.107374 … 724514&type=3

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 22:45 от Анонимен

# 220
Благодаря момичета, страхотни сте! Нямам никакво време, а трябва да реагирам бързо. Улеснихте ме много!

# 221
  • В офиса
Жас, препоръчаха ми една книжарница, която ми е в района на у-щето и като метна Гушкан ще я пробвам, ако не - в мола, колкото и да не го обичам...
Иначе и аз нали съм по онлайна пазара по принцип, не само за книги, та затова и почти нищо реално не знам, никакви магазини...  Wink

Mорена, правилно ли съм запомнила, че Гушкан е в 5ОУ? Ако е така, коя е препоръчаната книжарница? Синът ми ходи на карате в читалището и докато го чакам, да уплътнявам времето (макар че с тези виелици, дето идват, кой знае кога пак ще отида точно аз с бебето да го чакам)
Иначе като спокойна и добре заредена книжарница аз препоръчвам "От А до Я" в Лозенец. Мъничка е, но собственикът си държи на бизнеса и е заклет книгоман. А ако няма нещо, винаги проверява и се ангажира да поръча.

Синът ми не стига че е 3 пъти в седмицата на карате, е решил, че иска и на фехтовка. За негово съжаление два от дните съвпадат с каратето, но треньорът по фехтовка каза, че ако му харесва, може да ходи и само на единствената тренировка, когато не съвпадат.
Утре пропуска училище, или поне част от него, че има един кожен проблем, който се задълбочава, вместо да отшумява и ще се водим по доктори.

# 222
Привет!
Гледам, че сте обсъждали СМТ.
Никога не съм си мислела да пращам синът ми, но ще се наложи. Моя първокласник доста е слушал за математическите състезания покрай батко си. Та идва си един ден синът у дома и от вратата започва: „на 8- ми, от 11ч.......за СМТ, моля те, моля те пусни ме, аз се записах.“ Ами, добре, ще отиде, но ще се постарая да туширам напрежение, ако усетя да се появява. Трябва да му обясня как се нанасят отговорите.
Тинкърбел има пълно право по въпроса със състезанията. Съгласна съм  с всичко написано от нея. Излишни са от сега, амааааа....
Аз предпочитам игрите и спорта в свободното време.
Нямаме нито един от изброените сборници/ помагала. Не че не държа на училището, но съм си решила, че за сега занималнята му е достатъчна.
Доволна съм от ПГ. Синът ми беше в Буката. Спокойно, без зор, учителките си ги готвиха.

Жасмин, в кое училище учи детето ти?

# 223
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не ми харесва в София  Tired връщането обратно ми беше и още ми е кошмарна мисъл, но като ви слушам започвам да се колебая
фехтовка, шахмат, латино танци...  Crazy моят иска всичко и повече, а тук няма шанс да опита поне.
иска степ, иска фехтовка, иска да танцува танго (Wink но нямало да хапе розата), иска му се да види мюзикъла, дето го слушаме при всяко пътуване (Бременските музиканти), иска да го водя на театър, в планината на разходка...

# 224
Та идва си един ден синът у дома и от вратата започва: „на 8- ми, от 11ч.......за СМТ, моля те, моля те пусни ме, аз се записах.“ Ами, добре, ще отиде, но ще се постарая да туширам напрежение, ако усетя да се появява. Трябва да му обясня как се нанасят отговорите.

В нашето училище май няма да се организира, поне засега нямаме известия. Чудя се дали и къде да го записвам. А отговорите на отделна бланка ли се нанасят?

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 12:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт