А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 52 565
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Сиси, сподели впечтленията на щерката, моля, та да отбележа ориентировъчна възраст за книжката.  Hug

# 391
Morenka, аз я бях предвидила сякаш за по-късно, но сама си я е намерила и започнала. Казва, че раказвачът е момче на 13 години, но има и по-малко братче и по-голяма сестра, ако това може да ти е някакъв ориентир. Ще пиша пак като я прочете, сега е на около 20%, но чете и друга хартиена. Бях я свалила по-скоро първо аз да я прочета, точно, за да преценя, но ме е изпреварила. Така прочетох скоро "Историята на говорещото столче", много ми хареса, още хубави детски книжки ме чакат с тази цел, но пък и други ми се четат.. Wink

# 392
  • Sofia
Благодаря, разбира се ориентира ме и това, но ще очаквам и отзивите. Simple Smile
Сподели и "Историята на говорещото столче" как я определяш ти, след като си се потрудила да я прочетеш, моля! Simple Smile

# 393
Моренка, децата в книгата са - момченце в четвърти клас (не знам в Япония на колко години започват), сестричката му е около 3 г. по-малка и важна роля има голяма какичка. Може би обаче трябва да се съобразиш с това, доколко ще е готова твоята принцеса да си говорите за Хирошима, атомни бомби, война.. Книжката е тъжна, но е написана изключително нежно и красиво. Аз мисля, че вече мога да я предложа, т.е. според мен минимум 8-9 годишна възраст, но все пак зависи от детето.

# 394
  • Sofia
но все пак зависи от детето.
Разбира се.  Simple Smile  Много ти благодаря, Сиси, знаех, че мога разчитам!  Hug

# 395
  • Някъде на път....
Вчера започна тази:

# 396
Гледам, че се забавлява с "50 нюанса в сиво".

# 397
Хм, на колко години е и с какъв пол? Simple Smile

# 398
  • Sofia
Щерката (7г) тия дни чете:

Аз на нея продължавам Карик и Валя, а тя (щерката де) току вади цитати в движение.  Grinning
Днес духаше едно глухарче и се присети, че с едно от пухчетата му летял като с парашут Иван Гермогенович.  Laughing

# 399
Хм, на колко години е и с какъв пол? Simple Smile

Момиче, 17г.

# 400
  • Кацнала на едно дърво.
Пускам обявата за конкурса и в тази тема:

# 401
  • Sofia
Щерката (7г и 1м) вчера приключи:

Сега се колебае коя да препрочита:

или 

# 402
  • у дома
Я кажи тези Небивалици с цветни илюстрации ли са и ако да,коя година са идсавани  newsm78

# 403
  • Sofia
С черно-бели са, Светле, изд. Народна младеж, 1971г.

# 404
  • у дома
С черно-бели са, Светле, изд. Народна младеж, 1971г.
Благодаря  Hug Малкият много ги харесва,а Забравеният рожден ден,където са част от небивалиците,но със страхотни цветни илюстрации му е от любимите и се чудех дали има цялостно издание с цветни илюстрации,но явно не.

Общи условия

Активация на акаунт