А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 52 565
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Започна:

Morenka, "Долу краставичния цар" я остави на 5-та глава, каза, че и доскучала, имало и математически неща, които не разбира, но щяла да си е прочете пак на 12 години (цитирам). Wink

# 406
  • Sofia
О, Сиси, много благодаря!  Hug

# 407
# 408
  • ГОре на черешата...
Големият започна Трънски разкази/Балканска сюита на Петър Делчев, малкият чете Писма на един дакел.

# 409
  • В офиса
Голямата започна Игрите на глада на английски, което е добре, ще намали малко скоростта, с която трябва да купувам нови книги (които не всичките харесвам) С малкия сме на Пърси Джаксън 3та книга, обещал е четвърта да си я чете сам (в успеха на което дълбоко се съмнявам)

Трънски разкази аз чета в момента  Grinning Големият колко е голям? Браво за вкуса му.

# 410
  • ГОре на черешата...

Трънски разкази аз чета в момента  Grinning Големият колко е голям? Браво за вкуса му.

През януари ще стане на 14. Скоро прочете и Тангра и неговият син, а днес започва наградата си, с която ни зарадва по повод Деня на народните будители:

# 411
  • Варна
mari_eta, честито на голямото ти момче!   bouquet
Поздравления!  Hug

# 412
mari_eta, браво на момчето ти! Hug

Дъщеря ми в момента е с книжките на Лили Чудото, преди беше чела само 2-3, сега явно е решила да прочете всички, бързо й вървят.

# 413
  • Ямбол
След кратка почивка малката вчера започна "Емил от Льонеберя" - Астрид Линдгрен, а големият чете "Кръвта на Олимп" - Рик Риърдън.

# 414
Прочете четири книжки "Лили Чудото..", сега е с:

# 415
  • Sofia
Щерката вчера след обяд прочете:

Този следобяд:

И в момента чете и привършва:

# 416
# 417
  • Sofia
У нас дойде време на  Перо, Андресен и Грим. Та това четем - ту аз, ту щерката на 7г. и 2м).    Grinning
Старите издания разбира се.  Simple Smile

# 418
Моята дъщеря е с Лиско на Борис Априлов и по-конкретно:

# 419
  • ГОре на черешата...
Големият започва паралелно с мен /как ще си я делим - не знам  Rolling Eyes/  Нестинарка на Кармен Мишу. Страшно е впечатлен от Трънски разкази, просто по лицето му се чете, че постоянно мисли над прочетеното...но тя книгата е такав, аз още я премислям, а я четох през юли...
Малкият чете последните разказчета от Писмо на един дакел и паралелно чете книжките на Тони Улф, които съм му чела преди аз.

Общи условия

Активация на акаунт