ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
купих "Разковниче за звукови модели" - картонче на "Домино"

http://image.pazaruvaj.com/full/214980967.domino-eood-pomagalnik … ezik-1-4-klas.jpg

на другата страна има ръкописни букви, червени за гласните,сини за съгласните - удобно му е  Hug

има и обяснение за Ю и Я - след гласна и в началото на думата ЙУ и ЙА, след съгласна Ю=У, Я=А, предходната съгласна става мека  Thinking май има нещо ново

# 436
А, нещо интересно се сетих, че вчера го правих - записах имената на децата в сайта на НАСА и им издадоха бордни карти за полета на Орион към Марс. Имената им ще летят в совалката, която ще бъде изстреляна на 4 декември 2014 г.
Голяма атракция беше за малкия! Разпечатих му билета, който удостоверява, че е част от виртуалния борден екипаж на совалката и днес го занесе на училище, да го показва.  Simple Smile
Ето го неговият билет: http://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/orion-first-flig … rt&cn=1229167
Моят първо си помисли, че наистина ще лети  Laughing та се наложи да го разубеждавам.  Crazy

Ако искате, можете и вие да регистрирате имена тук: http://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/orion-first-flight/

Побързайте, защото регистрацията е само до 31 октомври! "You are joining Orion's 38,000 Virtual Crew Members"

Много благодаря, невероятен кеф! Heart Eyes Hug  bouquet

# 437
  • Sofia
Добри, ето аксесоари за пъзели.  За инфо, иначе знаеш - ибейо.  Grinning
Аз вчера се сдобих с килимче за "до 3000" части и много ми е кеф. Смятам и за Гушкан да взема едно, по-малко за сега - до 1000ч.

Ето и пъзелната тема.

Еййй... от кога ползвам комп и едва сега открих на клавиатурата си ей това - И с ударение - ѝ.   Grinning
До сега го ползвах така - и'.  

# 438
Здравейте!
Жасмин   bouquet - и Матей се сдоби с билет.  Laughing
Несесера му е двоен - много удобен - всичко си слага на мястото.  Sunglasses Ножичка, лепило и т.н. му стоят в шкафчето в училище.
За зодиите - рак - освен, че е много, ама прекалено много чувствителен, нe мисля, че нещо друго, характерно за зодията има общо с него.  Rolling Eyes
За разсеяността - ами, като всяко дете.  Peace

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 09:18 от desi_yakova

# 439
  • Бургас
Още едни благодарности за Жасмин. Много е готино това.
И нашия несесер е като този, който показа Home raider. Удобен й е ама доста го тъпче.
Моренка, ще възвърнеш страстта ми към пъзелите Laughing. Сега се сещам, че точно с Мими бях бременна, когато редих един доста голям и редовно закъснявах за работа точно заради пъзела Whistling.

# 440
  • sf

Еййй... от кога ползвам комп и едва сега открих на клавиатурата си ей това - И с ударение - ѝ.   Grinning
До сега го ползвах така - и'.  
Аз ползвам буква  й  Mr. Green
Намерих му блузата- днес се загледах,че при охраната има три купчинки прилежно сгънати дрехи и ми светна,че това е отдела "загубени вещи"  hahaha
Написа си домашните и сега чака да тръгнем за плуването.
Ако и утре няма оплаквания от него, съм му обещала ръгби-топка  Mr. Green

# 441
Simple Smile гледахме клипчето. два пъти Simple Smile всичко беше интересно и все пита и за едно и за друго...
казах му, че има билет за космическото пътешествие и като ревна....  Crazy

и пак обяснения Blush

не вярвам много-много на зодиите  Blush двамата големи са лъвове, а нямат нищо общо един с друг, малкия е рибка - сам със себе си няма общо, камо ли с другите  Crazy
иска всяко нещо да е на мястото му (ако някой друг подрежда), дава и следи дали ще му се върне, не съм вярвала, но подрежда всеки молив в несесера, след няколко тръпки с ножицата вече е по-внимателен и пази нещата си.

# 442
Да не се е уплашило детето?  Crazy

А къде е това удареното и? Аз пиша на фонетик и не съм го намирала досега, пиша й вместо него.

# 443
  • Варна
Жасмин, и аз съм на фонетика и при мен "ѝ" е на клавиша точно до левия Шифт (|\).

# 444
Да не се е уплашило детето?  Crazy

А къде е това удареното и? Аз пиша на фонетик и не съм го намирала досега, пиша й вместо него.

Crazy реши, че ще лети наистина  Crazy

опитай на главно ь Simple Smile ѝ

# 445
  • Sofia
Точно на ь с шифт ми е ѝ.  Simple Smile

# 446
Мерси за линка Жас и на Лулумба за рецептите.
Моя син е Риба. Страхотно обяснение - 'сам със себ си няма общо, камо ли с другите' Изгубила съм надежда вече че ще се оправи и ще е по организиран някой ден. Вече се уча да свиквам.

# 447
Редактирам се. Сега пробвах, че преди малко пишех през телефона. Излиза ми "ѝ".
Това е чудесно.

Моята днес стояла с платненките след единия спорт и така излизала и навън. Накарах ѝ се едно хубаво. Точно днес ѝ пратих кожени кецове за физическо и ѝ казах ако излизат навън да играят физическо, да обува тях. Забраних ѝ да гледа ТВ днес, за да се научи, че не може да влиза от едното и да излиза от другото ухо.

Жас, благодарим много за стикито!

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 18:00 от Пролетен дъждец

# 448
  • Sofia
Забраних ѝ да гледа ТВ днес, за да се научи, че не може да влиза от едното и да излиза от другото ухо.
Аха и аз тази санкция прилагам когато се наложи - да не гледа филмче.  Simple Smile  За съвсем близко бъдеще имам и друга, тя е и образователна  Laughing - да напише няколко (според зависи) пъти нещото (правилото), което не помни.  Mr. Green
Моята е още на епизодите на  Мечето Бенждамин. После обмислям Арабела да ѝ предложа... или пък да изчакам още малко...  Thinking  Избор и без това имаме много голям.  Laughing

# 449
Момичета аз не знам какво да правя с Калина и математиката в клас
 Днес гледам тетрадкана...половината задачи грешни.
В къщи сама решава и всичко е вярно.
Как става този номер не мога да си обясня.
Разпитвах я някой пречи ли и, говори ли в час и т.н....ами не. Тогава защо толкова греши..не знам.

Общи условия

Активация на акаунт