Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Sab-f, аз съм отстранявала киста лапароскопски с лазерно ле(и)гиране, при лекар, при лекар който извършва инвитро продцедури,именно заради щадящото отношение към органа, не съм била при Шефкетова! Ако искаш на лични пиши за подробности. Аз  останах много доволна - изключително бързо възстановяване, никаква болезненост и при интервенцията ме огледаха за ендометриозни огнища и отстраниха сраствания от минала абдоминална операция, но за съжаление не са огледали тръбите.
Предимството на този вид интервенция при подготовка за инвитро продцедура е голяма.
Осмелявам се да се изкажа толкова смело, защото в семейството ми има хирург.

# 631
Mishoko, повече от добър  Hands Clap 

# 632
Момичета,в деня на трансфера ли се обаждат или по рано?
Ако ембриончето ни се развие правилно,и се обадят на 3ден ,дали ще можем да реагираме от 400км.?

# 633
Момичета, днес си пуснах втори тест днес - 1869, за 48 часа май е добре, какво ще кажете?

Супер е. Сега успокой душата и с Бога напред.

# 634
Здравейте, момичета! Не знам дали точно тук трябва да споделя... На 28 октомври ми беше първия преглед при д-р Шефкетова. Тогава тя ми назначи да изследвам хормоните си отново (имам Хашимото), да се консултирам с ендокринолог и да направим нова спермограма на мъжът ми и след това на 9-10-11 ден от МЦ да си запиша час при нея отново. Когато бяхме готови и се обадих да си запиша час, всички лекари бяха на някакви семинари и нямаше кой да ме прегледа...Много ми стана мъчно, че изтървам цял месец...Въпросът ми е - Момичета, какво следва? Толкова бавно ли върви всичко? Чета, че някои са стимулирани 8-9пъти...,възможно ли е това?
Потърсих помощ, след като две години грубо опитваме за дете, но нещо не се получава. Тази пролет си записах час за сега- есента. На 39год съм, с Хашимото, вече на лечение, ТСХ последно преди да започна лечение беше 5.2, ФСХ-40...При мъжът ми спермограмата беше добре, но ни назначиха нова, която да направим в Надежда.

# 635
Милена при трансфер се обаждат преди обяд и те записват след три часа, така че има време. Ако мислиш, че няма да стигнеш на време може да поискаш късен час. Успех.

# 636
Шакира, да, възможно е да има 8-9 неуспешни опита и да, всичко върви бавно. Но пък може би ти ще имаш успех от първия път, така че гледай позитивно и води постоянна борба с регистратура Simple Smile

# 637
Шакира, не, не изпускаш месеца, записваш си първия възможен час, аз бях в същото положение, трябваше да се прегледам петък или събота, но часът ми е днес заради семинарите, може да не е идеалният вариант, но поне получаваш коментар на резултатите и насоки, а може моментът да не е изпуснат въобще, зависи от овулацията в конкретния месец. И на мен от регистратура ми предложиха за следващ цикъл, но не би.  Mr. Green

# 638
Момичета, вие сте чудесни! Благодаря за отговорите! Да, трябваше май да настоявам за друг ден... Радвам се, че намерих с кого да споделям. Сън вече не спя, май започна да ми става доста тревожно..Д-р Шефкетова ми беше споменала и за цвета снимка, но не я включи да я правя този месец..Да звъня ли да настоявам да ме свържат за да питам?...При тях ли трябва задължително да се направи?

# 639
  • София
Добро утро момичета!

Честит празник, днес е Свети Мина. Нека в нашите семейства има много здраве, щастие, топлота и много бебешки смях и радост!

Честито на именниците!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 640
Честит празник, момичета. Много здраве и късмет на всички  newsm03
Някой знае ли как ще почиват лекарите около Коледните празници?

# 641
Шакира, ако не можеш да си запишеш час за преглед си запиши за цветна снимка, аз така направих  Peace

# 642
Шакира, Амини е напълно права. Няма смисъл да губиш цял месец. Цветна снимка задължително ще трябва да направиш. Можеш да се обадиш и за си запишеш час за цветната снимка – между 8 и 10-ти ден. Успех Simple Smile

# 643
Амини, моля те , дай повече инфо за цветната снимка и най-вече за часовете. Аз не съм правила такава снимка.
В клиниката лекарят, на който си пациент ли ти я прави, или може и друг лекар, да я направи, специализиран в това, при който няма такива трудности с часовете?

# 644
  • В сърцето на любимия човек
На мен цветната снимка ми я направи лекар от рентгенологията, нямах проблем със записването на часа. Обадих се щом ми дойде цикъла, попитаха ме колко дневен ми е цикъла (аз съм с по-кратък), колко дни съм с кървене и ми записаха час за 7-ми ден. Трябва да няма никакво кървене и зацапване и да е преди 10 ден, преди лигавицата да е започнала да нараства.

Общи условия

Активация на акаунт