ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №18

• 81 368
  • 830
  •   1
Отговори
# 750
Честита Нова година момичета и момчета.Дано новата година е по благосклонна към нас

# 751
Още не съм с диагноза. Леко клоня към туберколоза, ама дано се размине и не се филмирам така яко като преди. То относно АД аз съм с големи изисквания. Пък не трябва и да ме успива понеже за детето трябва да се грижа, а и сумати за учене имам. С билкови и някакви там хомеопатии пробвах, но или аз не съм упорита или наистина не действат.

Oх, мила, нямаш туберкулоза. Аз като била болна от тази болест, ще ти кажа, че нямаш. Няма да ти пиша симптоми, че ще си ги сложиш веднага.
Не се пълнее от всички АД, аз си спазвам режим на хранене. Тренирам всяка сутрин. Нито от сероксата напълнях, нито от оропрама Hug

# 752
Аз пак получих нещо инсултно. Изведнъж сякаш вълна премина през главата ми, замая ми се и загубих равновесие, дясната страна на лицето ми е изтръпнала и като скована.

# 753
Аз пак получих нещо инсултно. Изведнъж сякаш вълна премина през главата ми, замая ми се и загубих равновесие, дясната страна на лицето ми е изтръпнала и като скована.

гала,  не се притеснявай и не си мисли все най-лоши неща.Може да е на нервна основа  и после да отмине тази скованост. Така съм и аз със гърдите и по-точно областта на сърцето,внушавам си какво ли не и уж бях при кардиолог,уж всичко е наред,но непрекъснато имам болки или бодежи.Споделих с  психотерапевтката и тя казва,че това е на нервна почва

# 754
О,на мен това ми се е случвало 100 може и 1000 пъти, това са ТИА малки инсулти, лошото е че нищо не може да ги спре. Даже ноември в Египет като ходих предния ден получих такава и бях с полупарализирано дясно око.

# 755
Кажете ми възможно ли е сънливостта да се появи примерно два месеца след започването на АД? Преди изобщо не ми се спеше, а сега по цял ден се прозявам и ми е едно сънено.

# 756
Евак, не според мен, може би промяната която правиш със спирането на лекарства ти се отразява така

# 757
Гала, аз само неуротопа спирам единия прием и бетасерка, който беше останал 1/2 един път на ден от 16мг. Ад не ги пипам засега. Мале от преумората онази вечер още ме държи , все едно ме върна месец назад. А си виках, край всичко свърши.

# 758
  Знаете ли,купих си автоматичен апарат за кръвно и пулс ,ей така за собствено спокойствие.Меря си кръвно и пулс две поредни сутрини  и резултата е такъв:
1 ден: кръвно 157/95   пулс:112
    2 ден: кръвно 155/93   пулс:104

Нямам никакво обяснение за тези резултати,само знам ,че до преди месец и половина съм била напълно здрава и не съм имала никакви здравни проблеми  Sad
След измерване на кръвното вземам веднага золофт и ривотрил,кръвното лека пада на 135-137 ,но пулса не пада под 102. Какво се случва по дяволите не мога да разбера и как бих могла да вкарам в норма тези показатели?  Cry

# 759
  • София
Wonder, кръвно се мери два пъти, от личен опит го знам, защото първия път почти винаги се получава по-високо. Това е заради самото очакване от меренето, леко се вдига.

# 760
Леле ,Енио се появил.  Hug Я бързо разказвай защо се ослушваш и си траеш. Или се излекува и не искаш да се похвалиш  Wink

# 761
Wonder, кръвно се мери два пъти, от личен опит го знам, защото първия път почти винаги се получава по-високо. Това е заради самото очакване от меренето, леко се вдига.

Да,така е,но аз изпадам в ужасна паника още при първо мерене, но въпреки това съм мерила повторно след няколко минути-ми общо взето резултата е същия.За пулса също не мога да си обясня как не мога да го сваля под 100  ooooh! Хм,и кво стана сега,вместо да съм спокойна с апарата за кръвно,аз ще взема съвсем да изтерясам  Mr. Green

# 762
  • София
Оо, Алина, как си, мацка Simple Smile  Аз гледам, че те няма и затова и аз не се вясвам много Simple Smile Wink
Далеч съм от оправяне, ама все се надявам, че и това ще стане.
Ти как я караш, похвали се нещо Simple Smile

# 763
Не съм получавал пристъпи освен 2 пъти сърцебиене преди заспиване от 18 Ноември, но все си стоят в мен доста страхове, като да излизам след като се стъмни (може би го свързвам с това, че по тъмно ми се случи първата ПА) страх ме е да пътувам надалеч, много често ми се натрапват мисли от това като имах панически атаки, опитвам се да мисля за други неща, но рядко ми се получава, страх ме е да пия алкохол дори и глътка, преди не пиех много, пиех малко но се забавлявах чудесно сега това ми липсва много..Някой може ли да даде съвет, чудя се дали да ходя при психиатър, или пак да отида при психолога дето ходих, шубе ме е от психиатър, да не ми изпише някакви АД и такива неща, в последните месеци толкова неща пих, повечето на билкова основа, но..Сега нищо не пия и не искам да пия, защото знам, че съм напълно здрав, само тези страхове да ги нямаше...Много ми е скапано, днес имам рожден ден, ставам на 24 а нямам никакво настроение, никой не съм канил, не ми се празнува..

# 764
Точно така ти си напълно здрав! Повтаряй си го това и смело почвай да правиш нещата от които те е страх, че живота си минава. Вземи си валидол да имаш винаги с теб, за да си спокоен, че ако нещо стане, а то няма да стане, ще вземеш валидола и готово.

Общи условия

Активация на акаунт