Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна - 6

• 30 264
  • 718
  •   1
Отговори
# 600

И още  нещо, ако през деня храната не  им   е достигнала, компенсират с  нощното хранене. Мария като си цокне някоя и друга допълнителна порцийка през деня, си спи по-продължително през нощта.
И аз го забелязах това,когато през деня се е хранил добре на всяко ядене,а от последната седмица и каша похапва допълнително,нощем не се буди.При последно хранене,около 9 вечер,заспива към 9 и 30 и сутрин се буди към 8.Ако нещо е бил по-нервен през деня и не си е доял на някое хранене,нощем около 3 се буди за ядене.

# 601
  • София
Ние също пробваме да махнеме 7-мото хранене.
Когато ядат 7 пъти, сутринта не искат да ядат, не са гладни.  Та предпочитам през деня да ядат, отколкото нощем.

# 602
Везничка, кремчето съдържа ланолин,вазелин, витамини и др. лекарства. Според мене, може да бъде направено във всяка аптека, която приготвя лекарства, но повечето изискват рецепта. Ако искаш мога да изпратя моята ня мейл и да се консултираш с педиатъра ви.
А аптеката на Славейков се намира в първия безистен на Графа от дясно в посока от Попа към Гарибалди.

# 603
ро6е мерси много Simple Smile мен ми беше любопитно какво комбинират в мехлемчето Simple Smile   bouquet

# 604
Здравейте юнски мами, аз съм ви писала веднъж но доста отдавна Simple Smile
Аз съм в темата на майските мами, но станах юнска мама на 06.06 Simple Smile
Реших да се запиша и при вас да ви следя Simple Smile

# 605
Гледам, че има нова анкета Simple Smile
Вчера на ДК го измериха 64 см, а аз вкущи 67. Освен това на дрехи е размер 68. Така че не им вярвам мн мн в кабинета Simple Smile

# 606
  • в Кошера
Добро утро!

Явно трябва да сменям 3-ката с 4-ка, че господинчото гони 8 килца вече. Като свърши джъмбо пак-а ще пробвам. Само се чудя дали да продължавам с Премиум кеър или да взема Актив бейби вече.  Rolling Eyes

Витамин Д давам сутрин на гладно.  Peace

Хайде, давайте идеи за заглавие.  Hug

# 607
Little има май нещо такова, Слави предния месец го измериха пораснал само с 1см, а този с 4,5  Crazy, което според мен означава грешно мерене предния път. Е, не мога да съм сигурна, но...

Мами, от къде пазарувате дрешки он-лайн? И ако е чужбински сайта - колко бързо идват? Аз съм фен на бг chochkobochko, но те зареждат нови неща един път на високосна година  Crazy и размерите им понякога доста измърдват, на една и съща марка хем.

Заглавие: За пюренца идва време вече, сладко да похапва Юнското
човече! (Не е гениално, ама е вариант  Laughing)

# 608
  • Пловдив
не се престарават много с измерванията действително, аз затова вчера посочих килограми с уточнение, че са при едната педиатърка, но хайде тук да кажем, че е въпрос на различни кантари. Обаче и в сантиметри ги изкарват все различно двете, редовно при частната излизат по-дълги, а при тая по каса по-къси, като ми прави впечатление, че тя не се старае особено да им изпъне крачетата примерно. Доколкото помня преди месец ли колко, че вече ми се размиват нещата и двамата при частната бяха 67см., сега другата изкара единия 67, другия 69, като по нейните мерки единия беше дръпнал за месец 5 см., другия 3 или 4, вече наистина се обърках от много мерки и теглилки Crazy Laughing
Гаги, от английските сайтове с бг превозвач нещата обикновено пристигат след около 2 седмици, но има и такива, които са директни и изпращат до БГ, при тях доставката е след около 3 дни Peace

# 609
  • София
Везничка, кремчето съдържа ланолин,вазелин, витамини и др. лекарства.
ние се мажеме с такъв крем откак сме се родили, такъв ползват и в Майчин дом. Нямам рецептата обаче, но до момента не сме се подсичали, а нощем не сменям памперс.

# 610
Моме и аз доскоро давах вит Д с кърма в лъжичка, но тъй като промяна нямаше, педи се усъмни и  попита как давам, и каза директно в устата 15мин преди хранене, защото и по лъжичката остава.
И аз се убедих, че нощем се събужда заради недояждане през деня. И с риск да го отбия започнах да додавам кърма с шише последните две хранения-така махнахме едното нощно събуждане. За това ще започна и в 15.00ч да додавам - с надеждата да започне да си спи пак цяла нощ, въпреки че са големи протести и не иска шишето  ooooh!
Малкия е на 4-ка пуфис, още като наближи 7-те кила.
Да ви питам когато е по-студено на устичката слагате ли  шал? Аз когато е ветровито слагам дъждобрана, тъй като сме с летен кош и много открит, но когато не е, а въздуха е студен - се притеснявам да не го заболи гърлото. А и на якето и космонавтите, яките настърчат малко пред устата, и той като кученце с езиче ги ближе, защото не може да ги докопа, че да ги налапа и да си направи густото  hahaha

# 611
Моме
Да ви питам когато е по-студено на устичката слагате ли  шал?
Грешният навик да слагаме шал пред устата на детето е може би най-сигурният начин да го разболеем. Дори и при силен студ не е хубаво да закривате устата на детето с шал. Дишането навлажнява шала, тъканта „замръзва“ и детето започва да диша през нея студен въздух, в който вече има и микроби. Децата, увивани по подобен начин, страдат от заболявания на дихателните пътища по-често от другите.Никога не съм слагала шал,нито на дъщеря ми,нито сега ще слагам на сина  Peace

# 612
Здравейте!
ivankaka - благодаря. Ще пробвам.   bouquet
Заглавие: За пюренца идва време вече, сладко да похапва Юнското
човече! (Не е гениално, ама е вариант  Laughing)
newsm10

# 613
И ние ползвахме правен крем през първия месец, през това време дупенцето му беше перфектно! След това с купешките се почна от време на време излезе нещичко по дупето. С правения крем обаче ми беше голяма драма, че трябваше да се държи в хладилник  Tired и това тичане до хладилника всеки път преди и след смяна беше много неудобно. Вашите също ли държите в хладилника?

# 614
  • Пловдив
аз кремове съм ползвала само за превенция до момента, употребявали сме на а-дерма, биодерма и от доста време юриаж, проблеми не сме имали до сега, случвало се е краткотрайно леко зачервяване и на следваща смяна на памперса го няма  Simple Smile
а, по едно време като бях взела пуфис на едното дете към коремчето за кратко се появиха малко ситни обривчета, където е ластика на памперса, но от само себе си изчезнаха пак бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт