Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна - 6

• 30 278
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Айде да драсна и аз някой ред  Flutter
Барба още се правя на разсеяна с многократните,че честно казано ми се вижда много занимавка,но ако се реша ще ти драсна на лични,защото наистина ще имам нужда от помощ  Hug
Мас съм пуснала баба ми да издирва,но сега точно с гъбите едва ли ще я пробвам.

Иначе на Магънцето хич не и е добре дупето и днес надмогнах себе си и отидох за Дактакорт.По-добре едно правилно проведено лечение пък макар и с не особено полезен препарат,от колкото усложненията. Rolling Eyes Следобед ще я мъкна и при педи и аз незнам 'що  Crazy , ама поне ще разпитам за зИленото ако и какво аджеба да правя с туй захранване. Blush

На баткото съм давала пюре/каша от биберон,но сега с тоя акъл не бих дала,аргумента ми е,че децата трябва да знаят и свързват твърдата храна с лъжица. Thinking
chilimura  'що се мъчиш да я лъжеш да не яде?

# 586
Mometo вие със зелен памперс ли сте? Ок ли са (след проблемната 3-ка)?

Vesselina благодаря за препоръката  Hug нямаме дм наблизо и ще ми е сложно да ги купувам.

Вече трето хранене беб изсуква и двете гърди  Embarassed закъсах...

# 587
Не знам на кое казвате зелен - Памперс бейби-драй, купуван преди 7 месеца от намалението в Амазон.
Учудвате ме с това за вит. Д - на мен ми беше казано точно с кърма да го давам.

# 588

Учудвате ме с това за вит. Д - на мен ми беше казано точно с кърма да го давам.

И на мен ми казаха да го давам непосредствено преди хранене. Аз го капвам директно на гърдата и й давам да суче.

И Дари вече е около 7 кила и си взехме памперси 4.

# 589
  • София
до сега не ми е пропускал вечер,но за твое успокоение си остави около 10 памперса от 3-ките за всеки случай.
така ще направя.

# 590
Аз пък го давам витамин Д-то когато се сетя,нямам определено време  newsm78

# 591
И аз давам Витамин Д като се сетя през деня, някои казват, че се давал сутрин. Знам, че трябва да е на гладно за да се усвои по- добре и гледам да го давам между храненията. Давам 2 капки с лъжичка. Пробвах да го капя директно в устичката й, но като размаха ръчички не я улучвам  Laughing

Ние сме на 3 и се очертава целия Ноември да сме на 3-ка, защото ММ купил 3 пакета още, 7100 кг сме.

При нас пъпчиците от подсеченото не са съвсем изчезнали, но не са така червени вече. Вчера и местата под самите пъпчици бяха червени, днес не са. Около обед й покиснах малко дупето в смрадлика и я оставих по без памперс цял следобед.

# 592
Мимка871
 и от малък размер памперс може да стане подсичане .

За вит д и аз до давам когато се сетя че често и забравям и пропускам

# 593
  • Пловдив
витамин Д и на мен сутрин на гладно са ми казали да давам Peace
на памперси 4ка минах още преди да станат 7 килограма децата, наближаваха ги, случваше се отначалото да попропуснат, но пък тройката им стягаше на крачетата, сега децата са 7.050кг. и 7200кг. /това по кантара на педито по каса, на другата по-тежко тегли Mr. Green/ и са им перфектни четворките Simple Smile

# 594
Аз имам още около петнайсетина памперса от 4ката, която бях взела преди, освен да слагам тях. И после пак 4ка да вземем.  А 3ката примерно да слагам само 1-2 пъти дневно, макар че не бих могла да изхабя всичката 3ка.
Ама 4ката пък на Памперс нещо не ми хареса пакета, който бях взела. Чудя се дали да сменям марката или да взема още един да видя пак ли ще е такъв.

# 595
С 4-ката (зелен)  няма проблеми както беше при 3-ката. Или поне при нас не е имало  Peace .
А за вит. Д станах стриктна и сутрин преди първото хрАнене го давам. Но ми е много трудно директно в устата- та се чудех дали да не давам с лъжичка.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 03:02 от primavera11

# 596
На мен педиатърката ми каза сутрин преди първото хранене да давам витамин Д.Аз честно казано забравям и го давам когато се сетя,но в повечето случай е м/у храненията.
А за памперсите взех от белия памперс 4ка и нещо не ми хареса затова минах на Памперс актив фит.Вчера изхабих последния пакет и от днес сме на 5ца.Тежи 8,200кг но 4ката много му се отбелязва на крачетата.С 5цата няма зачервено.Сега се замислих,че и на нас ни се получиха едни бели пъпчици откакто му омаляхя памперсите и може наистина да е от това.Мажа го със судокрем и се надявам сега с големите да се оправи.Аз не смея да го оставя по голо дупе понеже е голям пикльо и ще напишка всичко.

# 597
  • Пловдив
витаминът Д много трудно се капе от шишенцето, затова го давам с капкомер, струваха ми се по-големи капките, но като питах педиатърките казаха, че няма проблем Simple Smile

# 598
За вит Д и на мен ми бяха казали сутрин непосредствено преди кърмене.

# 599
Мики, разумно решение! По-добре  няколко дни  кортикостероид, отколкото да се проточи лечението. И бебето да се изнерви, и ти да се мъчиш. По никакъв начин не  настоявам да действаш, както  съм те посъветвала, само ти предлагам варианти.Wink

Чилимура, защо не храниш  детето? Има здравословни проблеми от наднормено тегло ли? Grinning Между  другото все си мисля да ти кажа, че  както  я приспиш, така ще  търси  да се  приспи, ако  нещо   я  събуди.   Няма ли вариант да я люшкаш някъде, в количката, примерно?
И още  нещо, ако през деня храната не  им   е достигнала, компенсират с  нощното хранене. Мария като си цокне някоя и друга допълнителна порцийка през деня, си спи по-продължително през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт