"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 429
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит празник, мили момичета  bouquet
Бъдете живи, здрави и щастливи и все така всеотдайни!!! Радвате много детски сърца, заради това имате много поводи да празнувате днес! newsm51

# 181

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАЙЧЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА БЪДЕТЕ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ЖЕЛАНИ  ЖЕНИ, НАЙ ДОБРИТЕ И МИЛИ МАЙКИ НА СВЕТА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ!!!  bouquet

# 182
Момичета имам детско легло което искам да даря, става и на люлка, в много добро състояние е. Ще ме насочите ли как да стане?
Благодаря ви за всичко което правите!  bouquet

Здравей Мери и благодаря за предложението ти!   bouquet В момента има 3 бременни момичета - сираци, напуснали домовете, на които ще помагаме, когато се родят бебетата. В момента имаме няколко други спешни акции, но през април месец ще започнем да обмисляме новите акции за тези момичета и ако искаш това легло може да отиде за една от тях. Те сега всички са около 5-6 месец бременни и имаме още малко време на разположение.
Скоро ще имам профили на тези момичета и ще ги публикувам.

March, благодаря за отзива  Hug

# 183
Честит 8 март ![/size]

Hug       bouquet     Praynig        bouquet    Peace

Желая ви много здраве, щастие и любов !
[/size]

# 184
Момичета за 25ти съм твърдо и аз на срещата за фолиевата киселина ако трябва с малката ще се кърмим там но ще сме на линия и двете това е страхотна инициатива дано повече майки се присъединят
ще ни трябват много жени-независимо дали за настоящи ,бъдещи мами или все още далеч от тази мисъл-имаме една готина идея-....но-имайте търпение 1-2 дни да получим официалното инфо и го пускам тук
За 25.03. и аз съм на линия Party
[center]ЧЕСТИТ 8 МАРТ!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО УСМИХНАТИ ДЕТСКИ ЛИЧИЦА !!!
[/b][/size][/center]  bouquet Hug[/size][/size]

# 185
Момичета,ако знаете на колко бази звънях-истината е следната-ако нямаш познат -забравете-а а ко имаш познат-пак ти обявяват цена поне 5 лева-все пак хората имат и разходи-не става без пари ooooh!
днес ще говоря с тази жена-тва ми е единсвената надежда-да предложи свястна оферта -ама тя ще е пълен пансион-да имаме най-ниската възможна цена -все пак това е сред всички хижи и после да го мислим-от къде кво можем да дадем Cry-охххх реве ми се вече

МЕРЕЛИН, звъня и аз, така че до ден-два ще  кажа за държавните почивни бази дали има шанс . За познатата-имаме такава, а  тя ми е кума ooooh!, се сетих едва снощи, може да помогне,стига да иска и даси вдигне телефона Praynig

bigdance2   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВИ  bigdance2

# 186
Честит празник и от мен, пожелавам Ви да сте все така добри и всеотдайни, пък... Господ си знае работата newsm51

# 187
  • София
Роси, имам одеала и дрехи за големи деца или възрастни - ако ще трябват за някое посещение, се обади.

# 188
Честит празник!  bouquet

Проблемът, с които и да било бази е, че времето е още студено и отиват много разходи за отопление. Затова никъде не става безплатно... Да се надяваме, че ще намерим най - добрия вариант. Продължаваме търсенето.
Мерелин: Да, и за двете места един и същи човек е връзката.
Мери: Маркира си територията около компа още от сега, човекът. Пий един аналгин и това е. Mr. Green.

Последна редакция: ср, 08 мар 2006, 14:23 от MamaZ

# 189
Честит празник на всички!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 190
  • София
Мдам, и аз имам няколко одяла в килера. Имам и в раклата.
Намерих и още 1-2 палта у нас.

# 191
Момичета, една жена ми се обади, може да ни даде дрехи за по-големи деца. Живее на Одрин и Стамболийски. Има ли някой, който да е наблизо или да има път натам, за да ги вземе? Става въпрос за след 17.30 ч., че преди това жената гледала внучето си - независимо кой ден.

Последна редакция: ср, 08 мар 2006, 15:03 от Yvette

# 192
Момичета, една жена ми се обади, може да ни даде дрехи за по-големи деца. Живее на Одрин и Стамболийски. Има ли някой, който да е наблизо или да има път натам, за да ги вземе? Става въпрос за след 17.30 ч. , че преди това жената гледала внучето си.

Давай координати на бележка, ако искаш. Всяка вечер минаваме от там, но след 18.30.

# 193
Момичета, една жена ми се обади, може да ни даде дрехи за по-големи деца. Живее на Одрин и Стамболийски. Има ли някой, който да е наблизо или да има път натам, за да ги вземе? Става въпрос за след 17.30 ч. , че преди това жената гледала внучето си.

Давай координати на бележка, ако искаш. Всяка вечер минаваме от там, но след 18.30.

Peace Мерси!!!!!  Hug

# 194
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
4естит празник моми4ета! Желая на вси4ки ви да бъдете много здрави,много оби4ани и желани жени,да сте реализирани и удовлетворени и много усмихнати,и дай Боже да сме заедно още много време,за да направим света по-красив и по-добър!Знаете,4е ви оби4ам много Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник!  bouquet[/color]

Зари,може и да си права за маркирането на територията - все в района се изпишква Grinning
Къде се загуби ти,как е моята приятелка Мария,още си 4акам фиби4ката от нея Grinning
А за аналгина-тц,не помага нищо,но днес съм добре,4акам алекс да се събуди,та да си празнуваме двамката Laughing

Проблемът, с които и да било бази е, че времето е още студено и отиват много разходи за отопление. Затова никъде не става безплатно... Да се надяваме, че ще намерим най - добрия вариант. Продължаваме търсенето.
Мерелин: Да, и за двете места един и същи човек е връзката.
Мери: Маркира си територията около компа още от сега, човекът. Пий един аналгин и това е. Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт