"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 449
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 165
Момичета за 25ти съм твърдо и аз на срещата за фолиевата киселина ако трябва с малката ще се кърмим там но ще сме на линия и двете това е страхотна инициатива дано повече майки се присъединят
ще ни трябват много жени-независимо дали за настоящи ,бъдещи мами или все още далеч от тази мисъл-имаме една готина идея-....но-имайте търпение 1-2 дни да получим официалното инфо и го пускам тук

# 166
МЕРЕЛИН добре де досега как са процедирали - не ви ли каза директора. поне малко да ви насочи. мина ми през главата всеки от нас да вземе по едно дете.ама си предтсавям какви рзправии са.
днес ходих да видя за памперсите тук при нас но нямаше никой, а складчето е отпред и като надниках видях че имат още......утре пак ще проверя. а другата седмица като ида за сина ми да взимам памперси ще питам в скалда жените дали имат желание за помощ. то е доста добре заредн склад и имат много работа.....на Кирков пазара се намира и собственничката е жена - може и да има желание да помогне............
magnoliamm минава ми една идея през главата но незнам дали е законно - ако помолим личнитре си лекари да сложим в тях кутии за помощи..............нещо такова. така или иначе таксата потребителската нали е 1.50 - все ресто връщат - ми да го пускат в кутиите...........знам ли newsm78

# 167
Вики,миличка,само ако знаеш на думи всички ,колко са благородни и как стават глухи,когато дойде време за нещо конкретно
тва по повод за взимането на децата и за лекарите-нищо лично-само коментирам
и на мен ми се иска да стане-и за двете-ама съм леко скептик-извинявайте!  bouquet

# 168
  • София
Това ми писа една мама
Цитат на: jenia vulova
Понеже имам някои идеи , но за да ги придвижа ми е нужна следната информация :
- Колко дома в София са с деца над петгодишна възраст?
- Кой отговаря за прегледите на тези деца и по-специално за преглед при офталмолог ? Имат ли нужда децата в някой от домовете ( изключвам Дома за незрящи) от такъв преглед , пък било то и профилактичен ?
- Кой заплаща очилата нужни на някои от децата ?

Задавам ти тези въпроси , защото тези дни съм на обяд с шефа си ( той е собственик на голяма оптична фирма) , а аз бих искала да го помоля да помогне .

# 169
ами....Тан4е,а повечето въпроси могат да отговорят директорите-ние можем да кажем само кои домове имат такива деца

# 170
AnMary знам че накой от изявленията ми са наивни..............но от тук от там вие винаги успявате - тоест намирате добри хора.........просто ми се иска да се включвам. то ако имаш пари и добро сърце лесно, ама ако си само с добро сърце доста се сдухваш.................  bouquet  bouquet

# 171
  • София
Ети аз и отговорих, т.е. казах кои са домовете. Писах й за прегледа в Доганово, само за там знаех.

Вики аз ли съм написала нещо? Извинявай ако съм те обидила.

Чарлин ок, ша чакам да кажеш. ТипТоп куриерите са ми близо, така, че няма страшно Simple Smile

# 172
Момичета имам детско легло което искам да даря, става и на люлка, в много добро състояние е. Ще ме насочите ли как да стане?
Благодаря ви за всичко което правите!  bouquet

# 173
не е Танчето а аз Embarassed-и не беше насочено към теб а по приницп и го казах от опит-не си наивна-разбирам те щото искаш да помогнеш-ама не зависи в случая от теб а от трети лица-за тях казах,че няма да се получи според мен
-както и да  е...... Hug  bouquet

# 174
ей аз не се засегнах - просто знам че сте по опитни и знам че това което искате да направите не е това което успявате..........винаги ще ви свалям шапка и само чакам да се върна на работа за да се включвам по активно във всичко което правите:)
вие сте светици да знаете - и там горе Бог гледа............целувки на всички ви:) Hug Hug

# 175
МЕРЕЛИН,Весе, кажете утре какаво е станало с БТС  и  дават ли хижа,ако желаете ще се включа и аз в търсенето  на база за децата,вижте това http://www.travel.government.bg/ (Банкя- възможно е в момента въобще да не е заета почивната база там,ако искате ще поруча-базите са на подчинението на министерството на държавната администрация),
може да се пробва също и http://www.bgholiday.com/pro/home.nsf?Open (те са бившите "Социален отдих",но вече са ЕАД)  newsm78

Ивет,чудна е презентацията   bouquet

# 176
МЕРЕЛИН,Весе, кажете утре какаво е станало с БТС  и  дават ли хижа,ако желаете ще се включа и аз в търсенето  на база за децата,вижте това http://www.travel.government.bg/ (Банкя- възможно е в момента въобще да не е заета почивната база там,ако искате ще поруча-базите са на подчинението на министерството на държавната администрация),
може да се пробва също и http://www.bgholiday.com/pro/home.nsf?Open (те са бившите "Социален отдих",но вече са ЕАД)  newsm78

Ивет,чудна е презентацията   bouquet

March, пробвай и ти, може пък да имаш някъде късмет! Praynig
Ние с Ети пробвахме на 100 места (особено Ети) и нищо...никой не иска да помогне! Sad Cry

Последна редакция: ср, 08 мар 2006, 07:53 от Luminosa

# 177
  • София
Сещам се, че МВР имат бази на Костенец, но евентуално утре ще мога да изровя телефони.

# 178
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ! newsm51

# 179
Момичета,ако знаете на колко бази звънях-истината е следната-ако нямаш познат -забравете-а а ко имаш познат-пак ти обявяват цена поне 5 лева-все пак хората имат и разходи-не става без пари ooooh!
днес ще говоря с тази жена-тва ми е единсвената надежда-да предложи свястна оферта -ама тя ще е пълен пансион-да имаме най-ниската възможна цена -все пак това е сред всички хижи и после да го мислим-от къде кво можем да дадем Cry-охххх реве ми се вече

Общи условия

Активация на акаунт