"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 357
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Токущо говорих с Веселинова от Перник по мобилния. Данчо до 10тина дена все още ще е в Бг. Разбрах се с нея утре да пратя по куриер дисковете за Данчо и Сашко. Ще й изпратя и малко дискове с филми (с дублаж), аз й без друго няма какво да ги правя. Чудя се дали да не разделим. Но пък кой друг бебепки дом е с комп? А в Доганово освен 1волаците кой друг би гледал детски филмчета? Simple Smile Давайте идея. Утре до обяд ша ги засилвам. Ще пратя и количката за кукли.

# 151
Момичета, правя кратки видео файлчета от първата акция в Роман. Първото за бебе Цвети на Люси е готово. Може да го видите ето тук: http://yvette.dir.bg/_files/76018.WMV . Ще има и за бебе Кирчо на Мария, но нека да го съчетая с предстоящия ремонт  Peace .

# 152
AnMari,какви са филмчетата, детски ли са...имат ли бг аудио?Аз също носих в Перник 6-7 диска с детски филмчета. Ако ти останат можем да ги занесем в някой от Софийските бебешки домове. Стават ли за DVD? Записала съм още няколко диска за съвсем малки Телетъбиси, Бечо Пух ,Том и Джери и мисля да ги нося там Grinning

# 153
  • София
Веселинова каза, че сте носили. Моите не стават за ДВД.
39 са + 1 с песнички. Ако стават за някой друг бебешки дом казвай да ги оставя, а за Перник ще пратя няколко. Филмчетата са анимации с бг соунд.

# 154
по принцип ми каза,4е в у4илището си имат зъболекар,но децата не били възхитени от него

В този ще се влюбят направо, много е симпатичен и мил. Blush
Аз като се запознах с него, бях на една водка и той без да покаже, че му досаждам цяла вечер ми говореше за разни мании по зъбите ми, които си ги имам! Mr. Green

Ще ти звънна довечера, сега отивам на театър, а теб те няма вкъщи...затова довечера! Peace

# 155
Весинце, с удоволствие бих дошла с тебе,но ме е страх,4е няма да ти дам възможност да покажеш вси4ко,на което си способна,а то е много,повярвай ми  bouquet

Само един съвет - този 4овек,срещу теб,е 4овек като тебе,прави вси4ко,което и ти правиш,и ако бъдеш такава,каквато си - 4естна и пряма,той ще ти повярва.разкажи му за нас,имаш ли брошурки - ако не,ще ти дам,да му дадеш,нека да разгледа сайта ни,кажи му за що си там,пък каквото сабя покаже  bouquet

Мери, мерси мила...както и на всички други. Hug  bouquet Колежката ми, която ми даде координатите на този човек днес много ме нахъса...бил много добронамерен и разбран! Peace Тя ми предложи да ми намери и координатите на някаква друга фирма, известна, но не помня името newsm78, която е вносител на памперси и аз естествено приех! Party
Сега звънях, но гл. мениджър на Проктър го няма...обясних на секретарката му за какво го търся и тя стана още по-сговорчива! Grinning Каза ми, че не знае дали ще може да ни бъде полезен, но ще направи всичко възможно утре да ме свърже с него! Praynig Party

# 156
Към МЕРЕЛИН:

Ети, има ли развитие за пролетната ваканция в Доганово, аз все още нямам никакви отговори! Sad
И още нещо:
От 20 до 23.03. ще представям нашия Университет на Кандидат-студентсаката борса, където се събират и всички други колежи и университети. Та, идеята ми е, ще мина навсякъде и ще взема материали, които да разгледаме с Дани, защото няма време. Предварителните изпити са в края на април до средата на май месец! Предполагам, че е добре да иде на тях, пък на летните изпити също може да иде, в случай, че не изкара някъде, където й се иска да учи! Thinking Peace

# 157
Здравейте мами аз до сега не съм писала в тази част на форума но днес за първи път прочетох повечко и много се трогнах. Бих желала да се включа с каквото мога и да помагам и аз колкото мога във вашите акции. За сега имам две огромни торби с дрехи една позната си разчиствала гардероба те са чисти и запазени и има и за деца до 5-6 годишна възраст моето бебе е мъничко и за това реших да ги дам за добрата ви кауза.
Аз съм от София но за съжаление нямам автомобил и се гледаме с беба сама но мога да се включвам в акциите ви и да помагам при възможност имам огромно желание и ще следя от днес нататък редовно вашите теми и се надявам и аз да мога да помогна. Наистина ми се къса сърцето като гледам колко е несправедлив света към малките невинни създания и много се радвам че ви има.
Моля кажете ми как да стане да ви донеса или изпратя дрешките.

# 158
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравей и добре дошла при нас
 Hug
Винаги имаме нужда от помощ,така 4е ти си прецени кога ще можеш.Сега предстои акция на 12.03., после имаме на 25и инициативата за фолиевата киселина, предстои и великденският базар през април,и наистина ще има нужда от помощ.

Здравейте мами аз до сега не съм писала в тази част на форума но днес за първи път прочетох повечко и много се трогнах. Бих желала да се включа с каквото мога и да помагам и аз колкото мога във вашите акции. За сега имам две огромни торби с дрехи една позната си разчиствала гардероба те са чисти и запазени и има и за деца до 5-6 годишна възраст моето бебе е мъничко и за това реших да ги дам за добрата ви кауза.
Аз съм от София но за съжаление нямам автомобил и се гледаме с беба сама но мога да се включвам в акциите ви и да помагам при възможност имам огромно желание и ще следя от днес нататък редовно вашите теми и се надявам и аз да мога да помогна. Наистина ми се къса сърцето като гледам колко е несправедлив света към малките невинни създания и много се радвам че ви има.
Моля кажете ми как да стане да ви донеса или изпратя дрешките.

# 159
Ще се опитам да дойда на 12ти в София ленд само ще видя как ще стане че в този студ а трябва  с автобус или такси и с бебето че се кърмим и трябва и това да изчисля но ще опитам да дойда ако не успея обаче ще ме извините и когато мога ще се включа

# 160
Веси сега отново говорих с у4ителката от у4илището за незрящи деца. Има деца,които имат нужда от зъболекар,но трябва да говориш с твоят познат-зъболекар,за да се уто4нят някои належащи въпроси:

1. Първо,децата могат да ходят само следобяд

2. Трябва да се реши как ще идват децата,защото пари за билети нямат,у4ителката ще говори с директорката да се даде единствената кола,която да ги кара,което озна4ава,4е ще идват накуп.

3. Някои от децата са много 4увствителни, с доста увреждания,които са неспокойни, и може би ще се наложи използването на упойки - има ли готовност за такива?

Ще ти изпратя нейните телефони на ли4ни,ако успееш още тази ве4ер да говориш с него,и да и звъннеш на дом/ предупредила съм я,4е ще и се обадиш/,ако не - утре на мобилен.Тя е на работа следобяд.

по принцип ми каза,4е в у4илището си имат зъболекар,но децата не били възхитени от него

В този ще се влюбят направо, много е симпатичен и мил. Blush
Аз като се запознах с него, бях на една водка и той без да покаже, че му досаждам цяла вечер ми говореше за разни мании по зъбите ми, които си ги имам! Mr. Green

Ще ти звънна довечера, сега отивам на театър, а теб те няма вкъщи...затова довечера! Peace

# 161
Моми4ета,днес с Мариета бяхме 3 4аса в БТВ,срещнахме се с Кристина Баксанова,както и с Мариана Векилска.Основната тема на срещата беше подготовката за кампанията за фолиевата киселина / на срещата бяха и представителите и потърпевшите/, която се планира за 25.този месец/ пада се то4но Благовещение/. Ще ви уведомим подробно за идеята,от нас се иска да се съберем вси4ки заедно на 25и ,за да покажеме подкрепата си към този така сериозен проблем,и да покажем ,4е гражданско общество в България има!  bouquet

И с двете си поговорихме много,и двете ни подкрепят и искат да ни помогнат,много идеи се подхвърлиха,много теми за размисъл им оставихме,много неща има,които могат да се направят,така 4е,ние действаме.

Сега ви оставям,защото имам убийствено главоболие,гади ми се,едвам гледам, и единственото ми желание е да си легна, но сега се у4им с Алекс да пишкаме без памперс,и то4но в момента се напишка върху кабелите на компютъра/само за сведение,категори4но отказва да пишка в гърне,него си го слага на главата, а ина4е седим с 4асове на тоалетната 4иния и си викаме пиш-пиш,ама ефект никакъв...... #Crazy #Crazy #Crazy/,та отивам да бърша..за пореден път.Така ми се искаше ,и нашият тати да си беше тук,да ми удари едно рамо помощ,ама нали все сме си сами4ки...,но няма как,тати трябва да работи,а се оказва 4е извън България има пове4е работа....... ooooh! Tired Tired

Ами,оплаках си се и аз малко,сега да отида да избърша,преди главоболието да ме е довършило ooooh! ooooh!

# 162
Веселинова каза, че сте носили. Моите не стават за ДВД.
39 са + 1 с песнички. Ако стават за някой друг бебешки дом казвай да ги оставя, а за Перник ще пратя няколко. Филмчетата са анимации с бг соунд.
Утре сутрин ще ти кажа, защото в единия дом знам че имат комп.ама  за другия незнам. newsm78

# 163
Към МЕРЕЛИН:

Ети, има ли развитие за пролетната ваканция в Доганово, аз все още нямам никакви отговори! Sad
И още нещо:
От 20 до 23.03. ще представям нашия Университет на Кандидат-студентсаката борса, където се събират и всички други колежи и университети. Та, идеята ми е, ще мина навсякъде и ще взема материали, които да разгледаме с Дани, защото няма време. Предварителните изпити са в края на април до средата на май месец! Предполагам, че е добре да иде на тях, пък на летните изпити също може да иде, в случай, че не изкара някъде, където й се иска да учи! Thinking Peace
ами...тва ако е развитие-звънях в Бачковския манастир-поискаха да им напишем официялно писмо и те да решат дали ooooh!,но на цена от около 5 лева-което не ни устройва-така....утре в 11 ще се чуя с една дама от "Български туристически съюз"-обеща да прерови хижите -и тя каза най-ниска цена от 13 лв ,но това е пълен пансион
така....чакам и за една база на софийския университет и за една на военните ,но там е по-малък шанса
с 2 думи-за без пари -100% никъде-поне за отопление ще трябва да се дава
моля те,обади се на Дунчев и попитай колко пари могат да отделят-все пак имат дневни за храна,и ако и Ани помогне малко-ще стане ако не......варианта на Ивет-да гостуват на друг дом-ама тва вече той трябва да се разбира Crazy

# 164
Момичета за 25ти съм твърдо и аз на срещата за фолиевата киселина ако трябва с малката ще се кърмим там но ще сме на линия и двете това е страхотна инициатива дано повече майки се присъединят

Общи условия

Активация на акаунт