"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 350
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 135
Веси , уреди си среща с главния мениджър на Проктър енд Гембъл от името на "ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" и действай очи в очи ! По-добре ще е от телефонни разговори и имайли ! Най-добре си е среща на живо - няма да има сили да ти откаже !

Ще умра от срам! Blush Не, че има от какво да се срамувам, но досега не съм ходила на подобни срещи...само по телефони и мейли съм се молила за разни неща.
Приемам и други предложения, ако не, му звънкам и в петък отивам с цялата си прелест да го омайвам (защото в четвъртък вече съм заета през целия ден)! Laughing Mr. Green

# 136
Веси, не се притеснявай от срещата. Имаш данни да омаеш не само главния мениджър на Проктър енд Гембъл, а всичките им служители по целия свят !  Peace  Ако ти е чак толкова притеснено, идвам да ти "бера страха " ! Де да бях аз на твоите години и с твоята визия , света щях да преобърна ! Успех !

# 137
Веси, не се притеснявай от срещата. Имаш данни да омаеш не само главния мениджър на Проктър енд Гембъл, а всичките им служители по целия свят !  Peace  Ако ти е чак толкова притеснено, идвам да ти "бера страха " ! Де да бях аз на твоите години и с твоята визия , света щях да преобърна ! Успех !

Ефросина, мерси много за подкрепата. Peace Hug
Ще пиша допълнително, че сега бързам за лекции! Crazy

# 138
ВИКИ1,провери за памперсите моля те Hug-ако трябва ще се разходи и ние до там newsm78
а за попа-нямам думи #Cussing out-аман от псевдо служители-то не бяха лекари,не бяха учители,не бяха попове- Sick-и все хода дето трябва това да им е призвание а не задължение-пууууууу-сори за офф-а ама се ядосах много #2gunfire
Ани,благодарим за подкрепата ти-продължаваме да търсим Praynig
ВЕСЕ,стягай се и марш при човека-с тез еърбеци-чудеса от храброст трябва да правиш Joy Heart Eyes
за всички момичета,които си отделят от времето да четат тук и си блъскат главата с проблемите-една голяма Hug
  bouquet

# 139
ВЕСЕ,стягай се и марш при човека-с тез еърбеци-чудеса от храброст трябва да правиш Joy Heart Eyes
за всички момичета,които си отделят от времето да четат тук и си блъскат главата с проблемите-една голяма Hug
  bouquet

Стига бе, аз отивам и се представям като една от вас, тоест омъжена майка на неуточнен брой деца! Crazy

# 140
Само да кажа, че сега му звъннах..секретарката му каза, че с него ще се уговоря за евентуална среща, но в момента го няма. Така че ще го потърся като се прибера следобед!

Айде, хубав и усмихнат ден на всички! Mr. Green

# 141
Кефите ма максимално!!!!  Mr. Green  Hug  Heart Eyes

# 142
Иве, какво да кажа на Наско за Роман ? Четвъртък или петък ? В буса има 3 места, така, че и аз мога да дойда с вас .

# 143
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Както ти писах Веси,снощи разговарях  с госпожата от у4илището за незрящи,и се разбрахме днес тя да провери и прецени положението / по принцип ми каза,4е в у4илището си имат зъболекар,но децата не били възхитени от него/, и дове4ера ще се 4уем с нея да ми потвърди /или откаже/,както и да се уговорим за среща тази седмица.

Незнам дали си спомняте,но имам идея да направим програма "Подкрепа " за тези деца от у4илището за незрящи,които имат желанието да си продължат образованието,но нямат никаква финансова възможност.Говоря за тези деца,у които госпожата наистина вижда потенциал и желание за у4ение,но родителите им са и двамата слепи,безработни,самите деца са с големи проблеми в зрението,но желанието им да постигнат нещо в този живот е голямо и истинско.Говорим за това,семейства с по-големи финансови възможности/и голямо желание разбира се/,както и фирми,да направят нещо като степендии/всеки сам определя размера на сумата,но говорим за нормални суми/, с които да се помогне на даденото дете да си плаща у4ебниците,курсовете и някои належащи разноски по обу4ението.Нека им дадем шанс на тези деца ,да оцелеят сред този свят на зрящи,но вътрешно слепи хора!

А домашният ми телефон,сега ще ти го изпратя на ли4ни Grinning

Момичета, докопах се до всякакви координати на главния мениджър на Проктър енд Гембъл - телефони, мобилни, мейли... newsm44 newsm44  newsm44
Колежката ми, която ми ги даде, ми каза, че реално имало възможност да ни помогнат с памперси, защото за промоциите, които се правят отварят много пакети и съответно много остават - такива които не могат да се продават!
Да му звъня ли, да му пиша мейл ли...какво да правя?! Thinking

Мери, пита ли директорката на училището за слепи деца? Praynig Значи, имаме възможност да лекуваме деца до 16 години, въпреки че, ако не им личат годините, могат и по-големи да минат! Peace
Мери, затрила съм ти домашния телефон! Cry

Ивет, момичетата и момчетата май няма как да минат при това момче...освен да говоря за друг специализант, който да не е в детската стоматология?! newsm78

# 144
Весинце, с удоволствие бих дошла с тебе,но ме е страх,4е няма да ти дам възможност да покажеш вси4ко,на което си способна,а то е много,повярвай ми  bouquet

Само един съвет - този 4овек,срещу теб,е 4овек като тебе,прави вси4ко,което и ти правиш,и ако бъдеш такава,каквато си - 4естна и пряма,той ще ти повярва.разкажи му за нас,имаш ли брошурки - ако не,ще ти дам,да му дадеш,нека да разгледа сайта ни,кажи му за що си там,пък каквото сабя покаже  bouquet

bouquet

Стига бе, аз отивам и се представям като една от вас, тоест омъжена майка на неуточнен брой деца! Crazy

# 145
Иве, пак да ти кажа,4е багажника ми е пълен с бебешко,зимно/сега като гледам времето,мисля,4е може и да съм им нужни-4исто нови якета,космонавти,/така,4е ако решиш-свиркай,ще мина да ти ги метна.
Имам и латекси,останали ми от ремонта,както и някои мостри на Бенетон/от онези малки,много цветни бои,които 4удно ще се вържат за декорация Laughing/ ,но из4аквах да прецениш имаш ли място и нужда от тях newsm78

А мъжът ми ми даде една интересна идея - да се обадим на предаването " Бригада Наш дом", да се срещнем с тях,да им разкажем и могат да се навият да направят ремонта,а?????? Laughing Grinning

Кефите ма максимално!!!!  Mr. Green  Hug  Heart Eyes

# 146
Иве, какво да кажа на Наско за Роман ? Четвъртък или петък ? В буса има 3 места, така, че и аз мога да дойда с вас .

Отговорих ти на лични  Simple Smile

Мери, още не знам какво точно съм събрала, щото не съм взела всички неща и не знам с какво разполагаме. Crazy Имам още две срещи с мами. Относно цветовете - не знам дали ще имаме време да декорираме за тез 2-3 дена, че като си помисля колко неща трябва да направим, лошо ми става  Tired Ако не ни стигне латекса, ще вииикааааамм  Mr. Green и тогава ще ти подбера и цветните боички  Wink

За бебешкото - занесли сме навсякъде топли дрешки.

Относно предаването с Бригадата - да, много е добра идеята, но си мислех да я оставим за я използваме за Софийско - повече ефект ще има. А пък и това, че отиваме ние да им правим ремонта в Роман е един мост за сближаване, проучване на нуждите, да сме там тези три дена ние самите, така че да си проветрим главите, да раздавам ценни мамешки съвети (щото съм станала една енциклопедия покрай форума  Sunglasses ),  Митко да е заедно със семейството, което му е толкова близко, другите момчета (Драго и Валери) да се чувстват съпричастни и да имат смисъл в живота..... Абе с един куршум изтрепахме всички зайци на поляната  Mr. Green  Mr. Green

Но ето едно нещо, което ИСКАМ - Брошури! Не знам кога, не знам как, но искам брошуриииииии  Crossing Arms  Simple Smile

# 147
Незнам дали си спомняте,но имам идея да направим програма "Подкрепа " за тези деца от у4илището за незрящи,които имат желанието да си продължат образованието,но нямат никаква финансова възможност.Говоря за тези деца,у които госпожата наистина вижда потенциал и желание за у4ение,но родителите им са и двамата слепи,безработни,самите деца са с големи проблеми в зрението,но желанието им да постигнат нещо в този живот е голямо и истинско.Говорим за това,семейства с по-големи финансови възможности/и голямо желание разбира се/,както и фирми,да направят нещо като степендии/всеки сам определя размера на сумата,но говорим за нормални суми/, с които да се помогне на даденото дете да си плаща у4ебниците,курсовете и някои належащи разноски по обу4ението.Нека им дадем шанс на тези деца ,да оцелеят сред този свят на зрящи,но вътрешно слепи хора!

Мнооооооооооого добра идея.  Peace

# 148
Благодаря ти за подкрепата Hug

Ок,ако имаш нужда от моите неща-знаеш къде съм. И все пак,дайте да решим къде да ги изпратим тези неща,за да се използват докато е време.Ако някой се сеща,за семейства или деца,които имат нужда от дрешки и якета - да ми пише!

Относно брошурите,при мен има още малко останали,така 4е може да се видим и да ти ги дам Grinning

Мнооооооооооого добра идея.  Peace

# 149
  • на път
Не може ли директорката да уточни възрастта на децата, наклонностите, желанията им и от какво конкретно имат нужда - уроце по музика, език .... и т.н. Ако се знае по ясно, сигурно ще има начин да получат и конкретна помощ /не само във вид на стипендия/ свързана с придобиване на даден вид знания или пък умения - езиков курс, уроци по нещо, специфична литература, инструмент, учебници.....

Незнам дали си спомняте,но имам идея да направим програма "Подкрепа " за тези деца от у4илището за незрящи,които имат желанието да си продължат образованието,но нямат никаква финансова възможност.Говоря за тези деца,у които госпожата наистина вижда потенциал и желание за у4ение,но родителите им са и двамата слепи,безработни,самите деца са с големи проблеми в зрението,но желанието им да постигнат нещо в този живот е голямо и истинско.

Общи условия

Активация на акаунт