"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 318
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 120
Защо не??? сега ще видя дали мога да ви дам точен адрес...
Пропуснах да добавя нещо... имам някакви познанства във фирма, занимаваща се с внос на лакомства, имат склад, в който продават по-евтино нещата на които им остава половината или 1/3 от срока на годност, ще пробвам да говоря с тях, да даряват нещо, от тези неща, така и така им залежават по складовете и не се изкупуват всичките. Децата винаги се радват на шоколад все пак  Hug

# 121
http://www.business.bg/cgi-bin/page.cgi?page=firm&id=5853&branch=551
МИВЕКС 99 ООД. София 1712, ж.к. Младост 3 бл. 314 ет. 7 ап. 16, тел. 9744098; 9784413; 760282; 8705581.

# 122
ок-благодаря ти-имай предвид само,ч срока на годност е много важен и се съблюдава стриктно в домовете-в никакъв случай не трябва да е изтекъл-с 1/3 мисля че може newsm78

# 123
Естествено че няма да е изтекъл, няма да тровим децата я  Grinning

# 124
Естествено че няма да е изтекъл, няма да тровим децата я  Grinning
smile3521 smile3525

# 125
  • на път
 Naughty МЕРЕЛИН, пропуснах да ти кажа, че трябва да дойдеш с кола в магазина - на ръка няма да успееш да вземеш нещата ...   Simple Smile

# 126
Naughty МЕРЕЛИН, пропуснах да ти кажа, че трябва да дойдеш с кола в магазина - на ръка няма да успееш да вземеш нещата ...   Simple Smile

естествено мила Hugс кола съм-нали затова ще взема нещата за Ивет и после отпрашвам натам Wink
аз се сетих кой е магазина-пише с големи букви "дамаски' малко преди чейндж бюрото нали?

# 127
  • София
Весе ходех преди години, май тез Бейби Вики бяха във Връбница, значи г/д някъде преди колелото на 7цата.

# 128
Момичета, докопах се до всякакви координати на главния мениджър на Проктър енд Гембъл - телефони, мобилни, мейли... newsm44 newsm44  newsm44
Колежката ми, която ми ги даде, ми каза, че реално имало възможност да ни помогнат с памперси, защото за промоциите, които се правят отварят много пакети и съответно много остават - такива които не могат да се продават!
Да му звъня ли, да му пиша мейл ли...какво да правя?! Thinking

Мери, пита ли директорката на училището за слепи деца? Praynig Значи, имаме възможност да лекуваме деца до 16 години, въпреки че, ако не им личат годините, могат и по-големи да минат! Peace
Мери, затрила съм ти домашния телефон! Cry

Ивет, момичетата и момчетата май няма как да минат при това момче...освен да говоря за друг специализант, който да не е в детската стоматология?! newsm78

# 129
Веси, ако има някой друг специализант да ги поеме, ще е добре.... Стига да има такава възможност....?

# 130
Веси, ако има някой друг специализант да ги поеме, ще е добре.... Стига да има такава възможност....?

Ще проуча и ще докладвам! Peace

# 131
Здравей,
За престоя на децата: пиши ми колко е ОБЩАТА СЪМА. 9лв ,но за колко дни и за колко деца???Аз имам известна сyма в касата на моята фондация и ако не е достатъчна ше видя какво мога да направя. Но ми трябва обща сyма за да знам какво да търся.
Merci Laughing

9 лв на ден на дете-смятай-33 деца за 10 дни newsm78
чакам отговор утре и от 1 преподавател от софийския университет-за една тяхна база Praynig Praynig Praynig
Това значи около 1500 Еuros...Нямам cash толкова в момента,  но имам около половината (и в същото време купувам лекарства за деца болнички в БГ). За такава сyма и то веднага, ми трябва време. Но ще чакам какво ще решите и ако кажете изпращам каквото мога.

В същото време,ако изникне нещо по наложащо : пишете ми!!!!

Благодаря!

Ани

# 132
Здравей,
За престоя на децата: пиши ми колко е ОБЩАТА СЪМА. 9лв ,но за колко дни и за колко деца???Аз имам известна сyма в касата на моята фондация и ако не е достатъчна ше видя какво мога да направя. Но ми трябва обща сyма за да знам какво да търся.
Merci Laughing

9 лв на ден на дете-смятай-33 деца за 10 дни newsm78
чакам отговор утре и от 1 преподавател от софийския университет-за една тяхна база Praynig Praynig Praynig
Това значи около 1500 Еuros...Нямам cash толкова в момента,  но имам около половината (и в същото време купувам лекарства за деца болнички в БГ). За такава сyма и то веднага, ми трябва време. Но ще чакам какво ще решите и ако кажете изпращам каквото мога.

В същото време,ако изникне нещо по наложащо : пишете ми!!!!

Благодаря!

Ани

Ние ти благодарим! За съпричастността и всичко, което правиш! Hug  bouquet

Веси

# 133
Веси , уреди си среща с главния мениджър на Проктър енд Гембъл от името на "ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" и действай очи в очи ! По-добре ще е от телефонни разговори и имайли ! Най-добре си е среща на живо - няма да има сили да ти откаже !

# 134
здравейте и от мен.
аз говорих с попа на Батулия ако си спомняте но той иска пари. не е съгласен без пари. по 5 лв на дете и не отстъпва, даже ми се изсмя по телефона - е нали е поп мама му стара...........не го ли е срам.а условията горе са идеални за децата.много ме е яд. ако трябва пък да събираме пари за престоя им........
и при мен в Курлио има склад за насипни памперси - по 11ст/бр.ако искате утре да мина да питам за по големи коли4ества как стоят нещата. аз съм взимала от тях на сина ми, но са някой без лепенки и аз му слагах тиксо #Crazy #Crazyно пък попиват доста добре.........казвайте вие. и имам една пералня Перла 05 ама нещо малко не и работи - дайте техник да я оправим и да я закарме на бабата и дядото в Кюстендил, а?
а да имам още едно предложение макар да е малко трудно изпълнимо.........минякак си фюда говорим с някой вносител на памперси при определена продадебюна бройка еди колко си да дава като дарение.пък ние ще помагаме като ги купуваме....знам ли това ми роди главата

Общи условия

Активация на акаунт