"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 43 919
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 90
мислим като се затопли малко да си направим една екскурзия до тях. Друго си е на място да разберем за проблемите им пък и Бобо и Данчо да поиграят  Hug
Весе благодаря ти   bouquet
   bouquet  Присъдинявам се към идеята за пътуването. С мъжо се разчувствахме и обмисляхме да отидем до там, но може би към края на месеца.

Супер!!!!!!!!  Hug Peace

Говорих с мъжа ми и ние също говорим да ходим в края на месеца! Хайде ще го мислим още малко, правим акцията и отиваме  Grinning

# 91
Леле хора, от 2 през нощта не съм влизала тук и вече сте изписали 3 страници! Crazy Hug

Ивет, ще питам дали може да се уреди нещо и за по-големите (за зъболекар).
Освен това, ако ще ходите при бабата и дядото да ви дам багажа на вас или да го пращам по пощата? newsm78 Всъщност първо ще проверя какво имам за момченце! Blush

Веси, със сигурност ще ходим, така че няма смисъл да пращаш по пощата. След Роман и акцията за Великденския базар, ще направим акция за възрастното семейство и ще пътуваме в края на месеца.

# 92
Аз цели два дена не съм влизала и разбрах, че ме издирват и от Интерпол Mr. Green Joy
вече!
С bianka се разбрахме - пристигаме заедно с багажите, т. е няма проблем с транспорта! Peace

newsm62 Яко издирване падна, верно си е! Ще ви чакам днес!  Hug

Последна редакция: нд, 05 мар 2006, 10:17 от Yvette

# 93
Аз също мога да пратя дрешки за малкия Йордан.Само не разбрах за пералнята,как ще се събират пари и къде?

Все още не се събират защото искам първо да разпратя писма до по-големите вериги за дарение или за ниска цена. дано ни окажат съдействие  Hug

Благодаря от името на семейството на всички ви. Утре може да им звънна по телефона за да ги питам от какво имат най-голяма нужда за момента Simple Smile

Днес цял ден нямам нет, а вие сте се постарали бая с писането - страшни сте   bouquet

Джул, стараем се много с писането!  Grinning Много се радвам, че има толкова много нови мами, които се включиха, много се кефя  newsm44 , както и това, че се върши толкова много работа толкова бързо. Яко!

Ти видя ли месиджа на една мама по-назад, която пише, че работи в магазин за ел.техника?

След като се върна от Роман, ще направим една акция за това семейство, а в края на месеца ще идем да им занесем нещата. Ще чакаме новини, след като се чуеш с тях, за да знаем какво да събираме.

Трябва сериозно да се замислим да направим някакъв интерактивен бюлетин на сайта, където да описваме текущите акции. Или пък да направим специална тема само с обяви за акции и да я сложим на сайта? Защото хората много се объркват да търсят измежду темата ни къде точно какво събираме.....

# 94

Трябва сериозно да се замислим да направим някакъв интерактивен бюлетин на сайта, където да описваме текущите акции. Или пък да направим специална тема само с обяви за акции и да я сложим на сайта? Защото хората много се объркват да търсят измежду темата ни къде точно какво събираме.....
Ивет,мислим еднакво Hug-събудих се с тая мисъл-много се натоварва тази тема-за 3 дни-8 страници Shocked
има нова тема -дерзайте-там ще пищшем само обяви за акциите и после отчетите за тях-ако се сетите нещо-казвайте да поправям докато е време Hug
ето линка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=81107.msg1399134#msg1399134
благодарности на Mаmma,за отделната тема за всичко,което ни вълнува  bouquet

# 95

Да, не се познаваме, но аз знам коя си...координатор западна Европа! Peace
Тези дни ще ти пиша с най-пълна информация. Радвам се, че ще можем да разчитаме на теб. Тези дни ще ти пиша, ако евентуално не намерим нищо без пари - ще се възползваме от твоето предложение! Hug
Цитат
Ще чакам новини от вас.

И искам да кажа на всички в ДВИЖЕНИЕТО, че могат да разчитат на подкрепа от моя страна. Не съм в БГ и не бих могла да присъствам на всичко което се организирва, но бих могла да  ви спонсорирам финансово за определени проекти и нужди.Имаме договор с Роси,които ми дава възможност за това. Много ме боли че загyбих няколко спонсора,защото нямах някакви новини от Дунчев за спонсорираното от ФР?!Конкретен пример за това е : платените сеанси при ортофонист на едно дете в Дyганово:минаха месеци и нямам никакви новини:дали е ходило,дали това е било достатъчно, дали се е подобрило......Никакво писмо или новина от детето...нито документ потвuрждаващ това.Какво бих могла да кажа на спонсорите????? Ако вие имате някакви идеи да подобрим комуникацията, ще съм благодарна. Печелят децата, и ме боли когато поради липса на добра организация те са губещите.

До скоро

# 96

Да, не се познаваме, но аз знам коя си...координатор западна Европа! Peace
Тези дни ще ти пиша с най-пълна информация. Радвам се, че ще можем да разчитаме на теб. Тези дни ще ти пиша, ако евентуално не намерим нищо без пари - ще се възползваме от твоето предложение! Hug
Цитат
Ще чакам новини от вас.

И искам да кажа на всички в ДВИЖЕНИЕТО, че могат да разчитат на подкрепа от моя страна. Не съм в БГ и не бих могла да присъствам на всичко което се организирва, но бих могла да  ви спонсорирам финансово за определени проекти и нужди.Имаме договор с Роси,които ми дава възможност за това. Много ме боли че загyбих няколко спонсора,защото нямах някакви новини от Дунчев за спонсорираното от ФР?!Конкретен пример за това е : платените сеанси при ортофонист на едно дете в Дyганово:минаха месеци и нямам никакви новини:дали е ходило,дали това е било достатъчно, дали се е подобрило......Никакво писмо или новина от детето...нито документ потвuрждаващ това.Какво бих могла да кажа на спонсорите????? Ако вие имате някакви идеи да подобрим комуникацията, ще съм благодарна. Печелят децата, и ме боли когато поради липса на добра организация те са губещите.

До скоро

здравей Ани Hug-много сме слушали за теб Laughing
за съжеление това,което  пишеш е престъпно отношение от страна на този,който е трябвало да изпрати тази информация-не знам дали това е директора или... ooooh!  newsm78
понеже вярвам, че сме се събрали в една идея само и единствено за децата Hug-обещавам да направим всичко възможно тази информация да стигне до теб-ще помоля за доклад ,но ми пиши повече инфо на лични Praynig
а както и на каква горе-долу сума може да разчитаме за 10 дневният им престой-за който говорихме-за да знам какво да търся-до сега звъня по разни хижи newsm78
поздрави и прегръдки от България Hug

# 97
за съжеление това,което  пишеш е престъпно отношение от страна на този,който е трябвало да изпрати тази информация-не знам дали това е директора или... ooooh!  newsm78
понеже вярвам, че сме се събрали в една идея само и единствено за децата Hug-обещавам да направим всичко възможно тази информация да стигне до теб-ще помоля за доклад ,но ми пиши повече инфо на лични Praynig
а както и на каква горе-долу сума може да разчитаме за 10 дневният им престой-за който говорихме-за да знам какво да търся-до сега звъня по разни хижи newsm78
поздрави и прегръдки от България Hug
Цитат
Здравей,
За престоя на децата: пиши ми колко е ОБЩАТА СЪМА. 9лв ,но за колко дни и за колко деца???Аз имам известна сyма в касата на моята фондация и ако не е достатъчна ше видя какво мога да направя. Но ми трябва обща сyма за да знам какво да търся.
Merci Laughing

# 98
Здравей,
За престоя на децата: пиши ми колко е ОБЩАТА СЪМА. 9лв ,но за колко дни и за колко деца???Аз имам известна сyма в касата на моята фондация и ако не е достатъчна ше видя какво мога да направя. Но ми трябва обща сyма за да знам какво да търся.
Merci Laughing

9 лв на ден на дете-смятай-33 деца за 10 дни newsm78
чакам отговор утре и от 1 преподавател от софийския университет-за една тяхна база Praynig Praynig Praynig

# 99
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Отдавна съм го предложила това ,защото наистина става голяма каша,и ако те няма за малко,след това се 4удиш кое,какво и къде....

Ивет,мислим еднакво Hug-събудих се с тая мисъл-много се натоварва тази тема-за 3 дни-8 страници Shocked
има нова тема -дерзайте-там ще пищшем само обяви за акциите и после отчетите за тях-ако се сетите нещо-казвайте да поправям докато е време Hug
ето линка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=81107.msg1399134#msg1399134
благодарности на Mаmma,за отделната тема за всичко,което ни вълнува  bouquet

# 100
  • София
Ша го карам подред.
У дома остана една торба дрехи... за Доганово (даде ги една комшийка). Остана и количката за кукли дет я ших, 'щото забраих да я занеса в "Света София". Може да се занесе и в Перник.
Дисковете за хлапетата от Перник явно ще ги метна по куриер, ама ми трябва тел-а на директорката (адреса го имам).

# 101
Танчееее де се губиш бре Hug
тел на веселинова ти го мятам на лични-ма е мобилния Rolling Eyes

# 102
Мдааа,и аз да питам - къде из4езна Laughing Заряза ни ти нещо и тва си е Rolling Eyes
ама айде,нали е прошка днеска - прощаваме ти Laughing

Ша го карам подред.
У дома остана една торба дрехи... за Доганово (даде ги една комшийка). Остана и количката за кукли дет я ших, 'щото забраих да я занеса в "Света София". Може да се занесе и в Перник.
Дисковете за хлапетата от Перник явно ще ги метна по куриер, ама ми трябва тел-а на директорката (адреса го имам).

# 103
Нали съм най-малката тук...искам да ви помоля за прошка!!!
Простете ми всичко волно и неволно, простете ми, че спамя от време на време (по всяко време), простете ми, че от време на време споменавам кой какво прави (от домашните), простете ми за подписа, който говореше, че имам деца (естествено вече го махнах), простете ми за всичко, за което не се сещам или не искам да се сещам, и за всичко, което отказвам да призная! Hug

# 104
Прощаваме ти дете наше Hug Hug Heart Eyes

И ти ни прости,4е си правиме майтап с тебе,понякога в пове4ко/особенно аз Embarassed/,ама нали знаеш 4е си те оби4аме Hug Heart Eyes Hug

Нали съм най-малката тук...искам да ви помоля за прошка!!!
Простете ми всичко волно и неволно, простете ми, че спамя от време на време (по всяко време), простете ми, че от време на време споменавам кой какво прави (от домашните), простете ми за подписа, който говореше, че имам деца (естествено вече го махнах), простете ми за всичко, за което не се сещам или не искам да се сещам, и за всичко, което отказвам да призная! Hug

Общи условия

Активация на акаунт