"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 393
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 870
AnMaryyyyy казах че съм ви уредила поне 3 маси най-малко, някой няма ли да каже кой ще ги взема, за да се разберете, има възможност да дадат и повече евентуално
ти къде живееш и от къде трябва да се вземат
и борийте и мойта една маса, евентуално още една ще намеря. ама мойта е пластмасова която се разглабя и не заема място много в колата ми а иначе е доста голяма - така че ако някой от вас има и пластмасови - повечето от тях се разглобяват - и те стават  bouquet

# 871
Ейй, човек да не мръдне за два дни! Изтекоха ми очите, докато ви изчета! Crazy Откакто Роси ми писа смс, че са ни разрешили за базара, само това ми е в главата! Но ще пиша в другата тема! Peace

Не съм бременна! Blush

# 872
  • sofia
някой да има инфа за Мариета newsm78
Дали всичко е ок,че не се е вясвала, а  тел. не си вдига newsm78

# 873

И аз това се чудя...в петък следобед беше добре, но от тогава не съм я чувала - днес й звъня - вкъщи отговаря тел. секретар, 2-та й телефона са изключени! Както обикновено много се поуплаших! Praynig

# 874
  • sofia
може просто да е решила да се отърве от нас за 2 дни,полага й се Wink
дано е добре Praynig

# 875
И аз така си казвам! Praynig

# 876
Да, точно затова и аз не отивам сама да си купя, ами чакам да купим по-голяма бройка. Бях помолила да ми вземете за 20 лева памперси - пак ви моля същото, като идете да ми отделите за там колкото бройки са 20 лв. Днес купих 26 памперса за 10 лева, кофти  Confused Може да се видим да ви дам парите преди да отидете.
Ивет,аз съм за убиване Close-страшно съжелявам ooooh!-на мен поръча а аз изключих-нали трябваше предният път да ти взема а ние тогава всъщност не ходихме и съвсем не стоплих сега да ти звънна-моля те не се сърди Praynig-другата седмица няма да забравя обещавам-ако знаеш как ме е яд само Sick ooooh! #Cussing out
не и се сърди - нали е забебена. този път и аз поемам ангажимента да отделим и за теб памперси защото наистина втори път ни молиш. аз не съм забебена в момента - мозъка ми е бистър - нямада забравя
моля ви нека някой ми каже клоя е Хапка - че Роси ми поръча нещо ама аз незнам коя от вас е тя  bouquet newsm78 newsm78

Аз въобще не се сърдя  Peace Аз знам, че вие не ходихте тогава за памперси и съм споко. Така че не се притеснявайте хич. Аз просто ви напомням, че да си мислите за мен следващия път  Heart Eyes
Ети, още не съм писала по въпроса, но мойте съпричастни радости за твоята лентичка или по-скоро за повода за нея   bouquet

Хайде да ви кажа и малко новини, че не съм се отчитала тази седмица. В понеделник Мария от Роман взе направление за ортопед за Кико, та сега ще й уреждам идването до Горна Баня на консултация. Другата седмица ще действам активно по въпроса. Писах на д-р Алексиев, който работи там. Чакам отговор и ще знам как да процедирам по-натам.
Вчера ходих в ДВН-то. Видях се с Деси и Алекс - добре са. Илия в момента има работа и тя е доволна.
След това минах през Захарна фабрика и се видях с едно момиче, Данчето, което преди беше в СУПЗ-то в Хаджи Димитър, но я преместиха във Варна. Сега са я пратили обратно в София, защото е завършила. Та тя ми каза, че сестра й Ани живее в Роман и си има бебе. Е щях да припадна - викам си, Божееее, пак ли бебе, пак ли Роман.......   superuu Та при следващото идване ще се опитам да посетя и Ани. Иначе утре имам среща пак с Данчето, за да си поговорим по-подробно.

И също така да ви кажа, че заедно с великденския базар ще направя една акция за дрехи за големи деца. Много удобно ми става така с Южния парк, та ще взема да съчетая нещата. Ще го обявя и в другите теми, само ми кажете горе-долу къде ще се разполагаме. Както знаете, може да разчитате на помощта ни с Митко относно базара.

Ивет, аз съм ти събрала дрехи за по - големи деца. Онези, които взех от жената на Стамоблийски, с Роси ги разпределихме за Трън, но за "компенсация" ти събирам други:))).
Само да знаеш, че така и не ти се обадих тогава...

# 877
В петък ще се пътува до Доганово, за да се Причастят децата и там. Ако някой иска да се присъедини или да праща нещо - на линия сме.

# 878
  • София
кажете, моля, повече за петъчното ходене до доганово. кой? в колко часа? свободно място за багаж?
май ще мога да приготвя нещичко...

Цитат
да се Причастят децата и там
какво точно означава това? знам, че някои от децата са кръстени - прави ли се реално нещо за израстването им като християни? имат ли библии, показано ли им е как да четат и да разбират? мога да помогна в тази насока както с библии за деца, така и с материали за изучаване на библията.

# 879
кажете, моля, повече за петъчното ходене до доганово. кой? в колко часа? свободно място за багаж?
май ще мога да приготвя нещичко...

Цитат
да се Причастят децата и там
какво точно означава това? знам, че някои от децата са кръстени - прави ли се реално нещо за израстването им като християни? имат ли библии, показано ли им е как да четат и да разбират? мога да помогна в тази насока както с библии за деца, така и с материали за изучаване на библията.

Рано сутринта ще се тръгва. Ще има място за багаж, ако е удобно още в четвъртък вечер може да го вземем.

Именно това се прави за децата - не се изчерпва всичко само в кръщаването им. По - големите от тях постят, изповядват се и приемат Свето Причастие. Други просто разговарят със свещеника...
Отразява им се доста добре. Все повече от тях се престрашават, все по - дълги са разговорите и изповедите им. Спокойни са, че се пази тайната на Изповедта и могат да си кажат болките.
Самият свещеник също е сирак от 5-годишен, бил е в дом за деца известно време, така че явно се получава разбиране, близост, а и някакъв пример все пак...
Имат материали, Библии, книги, но всяка помощ е добре дошла. Пускам ти тел. на лични, за да се уточним за петък.
 Hug

# 880

Ивет, аз съм ти събрала дрехи за по - големи деца. Онези, които взех от жената на Стамоблийски, с Роси ги разпределихме за Трън, но за "компенсация" ти събирам други:))).
Само да знаеш, че така и не ти се обадих тогава...

newsm10

# 881
  • София
Зари мерси за рецептата. КЮто ми падна.
Имам дрехи за Доганово, и одеяла.

# 882
lavender , за бъдещата мама от Перник мога да предложа бебешко олио на Чико (използвах го съвсем малко за бебо), бебешки дигит. термометър залъгалка,  термометър-рибка за вана, капки за колики, ще видя и за някой играчки и разни други работи. Самок кажи кога и как ще се събират нещата.

# 883
  • sofia
lavender , за бъдещата мама от Перник мога да предложа бебешко олио на Чико (използвах го съвсем малко за бебо), бебешки дигит. термометър залъгалка,  термометър-рибка за вана, капки за колики, ще видя и за някой играчки и разни други работи. Самок кажи кога и как ще се събират нещата.

има два варианта Wink
на базара аз ще съм на ЦУМ, а кика в парка.На някоя от двете можеш до ги оставиш WinkЗависи къде ще ти е удобно да се отбиеш Hug

# 884
ето мееееее Hug Heart Eyes-ма много ми е зле брееее Sick
днес спах до 4 следобяд-тоест се въртях из леглото и вчера по същият начин -ужас-не знам как ще се справя с тва гадене,с тоя адски главобол а и вечер и температура ooooh!
както и да е -форума не е за оплакване така ,че спирам Stop
да кажа ,че взех багажа от момчето от германия-Иво-което се свърза с нас след предаването-изпратил е един чувал дрехи и играчки за малките както и 25 евро-обеща редовно да ни помага
само дето автобуса не дойде в 9 а в 11.30 вечерта ама карай ooooh!
в неделя на работа мина и sweetkids-mama-донесе ми обещаните пари за ремонта в Доганово-50 лв и още 10 за памперси
същите суми има и от verty[/color]-50 доганово и 10 за памперси
тва за сега от мен
за базара писах в другата тема
съжелавам ,че днес не успях да дойда  Cry-много ми е домъчняло за вас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт