"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 399
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 855
Тази вечер Bise донесе компа у нас. В интерес на истината още не сме го гледали. Значи имаме комп, монитор + филтър, колонки, 2 клавиатъри и 2 мишки, скенер.
Цитат

Танче,  и при мен има един монитор Simple Smile

# 856
  • sofia
ей ме на,прибрахме се инцидентно по-рано Sad

както и да е Hug
Филип е трети,но на Държавното за момчета до 14 г.Европейското било само за мъже и жени Wink
имам доста неща да пиша за базара в другата тема newsm78

# 857
Роси нали не е станало нещо лошо Sad
на детенце - БРАВО - трябва да черпиш. браво на него - трето място си е постижение - сноубордът си е сериозен и труден спорт, поздрави го от мен специлано Hug

# 858
  • sofia
Роси нали не е станало нещо лошо Sad
на детенце - БРАВО - трябва да черпиш. браво на него - трето място си е постижение - сноубордът си е сериозен и труден спорт, поздрави го от мен специлано Hug

нищо лошо,просто дребният ни скъса нервите , а и времето беше от гадно по-гадно Close,плюс проблеми със СОТ-а..........Простотии само Close

# 859
  • София
На следващото състезание пожелавам по-добро класиране на Филип Simple Smile

# 860
Здравейте момичета!     HugНемога да ви се нарадвам ,като гледам колко сте задружни и работливи кат пчелички.Не знам дали съм в подходящата тема,но много искам да ви попитам дали някъде,или някой има нужда от"сгъваема кошарка за игра и за сън",много ще съм ви благодарна ,ако ми пишете как ,къде ,и кога ,мога да я подаря. Peace

# 861
  • sofia
Здравейте момичета!     HugНемога да ви се нарадвам ,като гледам колко сте задружни и работливи кат пчелички.Не знам дали съм в подходящата тема,но много искам да ви попитам дали някъде,или някой има нужда от"сгъваема кошарка за игра и за сън",много ще съм ви благодарна ,ако ми пишете как ,къде ,и кога ,мога да я подаря. Peace

на правилното място си Hug
в момента се опитваме да събираме всичко необходимо за една бъдеща самотна мама ат Плевен .Тя си няма креватче,а бебо се чака края на май.
Бих те посъветвала за нея да я дадеш Hug
задръж я 10 дни и ще я вземем,нека ни мине базара  Praynig
Благодарим ти Heart Eyes

# 862
Много се радвам  Laughingче ще е полезна на някой в нужда.Колкото е нужно толкова ще я задържа.Благодаря  че ви има Hug

# 863
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
СПЕШНО ни трябват маси за базара момичета,от онези,разтегателните, да може да ги пренесем с колите.Трябват ни за двата дена - 15 и 16 Април ,за да сложим маси в  Южният парк и в ЦУМ.
Нямаме никаква идея от къде можем да вземем на заем,така 4е моля ви - ако някой се сеща къде да намерим,или има познати,които биха ни ги дали за двата дена - казвайте #Crazy #Crazy #Crazy

# 864
Ще се опитам да намеря още една маса за базара.

# 865

Дано успееш мила,че сме го закъсали откъм маси Thinking

Ще се опитам да намеря още една маса за базара.

# 866
Една сгъваема вече имам. В краен случай ще закараме несгъваеми.

# 867
Ох,стига да можем да ги закараме.......Но в краен случай и това е решение

Една сгъваема вече имам. В краен случай ще закараме несгъваеми.

# 868
  • София
Аз имам една сгъваема кухненска маса, но е много тежка, не е тип сергийка.

# 869
AnMaryyyyy казах че съм ви уредила поне 3 маси най-малко, някой няма ли да каже кой ще ги взема, за да се разберете, има възможност да дадат и повече евентуално

Общи условия

Активация на акаунт