"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 488
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 750
Не му трябват, ама сигурно се досеща, че на анс ни трябват...и в този ред на мисли за какво да ни прави услуга - защо да ни ги дава на час по лъжичка, като може и наведнъж!? #Cussing out

# 751
според мен за тая разлика от 1 стотинка не си заслужава-точно толкова бензин ще изгорим да ги разнасяме,да ги мъкнем насам-натам-после на всяко ходене да се визмат да се товарят пак-абе дълга и широка....освен това-тоя може ли да даде фактура newsm78

# 752
  • sofia
Роси, вземи Мери и иди и ти, но като майка на тиинейджър! Peace

Аз пък сутринта гледах "Искрено и лично"...и някакъв младеж, съорганизатор със София Ленд започна да говори за някакви конкурси и тамън спомена Доганото и тази Миглена го прекъсна и той така и не се доизказа! #Cussing out

ми предложих им така,но изрично искат майките да са на деца ученици.

# 753
  • sofia
според мен за тая разлика от 1 стотинка не си заслужава-точно толкова бензин ще изгорим да ги разнасяме,да ги мъкнем насам-натам-после на всяко ходене да се визмат да се товарят пак-абе дълга и широка....освен това-тоя може ли да даде фактура newsm78

тъпак,да си ги държи там  CloseМариета е права за едната стотинка.
каза,че ще даде фактура Simple Smile

# 754
  • София
за предаването и ученическата майка:
при многодетните пише една майка teddyvas - има три деца, две от тях са ученици. доколкото знам не работи, т.е. предполага се, че е свободна по време на предаването. със сигурност има какво да каже по въпросите за храненето, още повече, че дъщеря й е с диабет и училищните лавки не може да не са били обект на семейни драми.
познавам я лично, добър човек е.

# 755
  • sofia
за предаването и ученическата майка:
при многодетните пише една майка teddyvas - има три деца, две от тях са ученици. доколкото знам не работи, т.е. предполага се, че е свободна по време на предаването. със сигурност има какво да каже по въпросите за храненето, още повече, че дъщеря й е с диабет и училищните лавки не може да не са били обект на семейни драми.
познавам я лично, добър човек е.

ок,супер,даже може тя ме замести и мен.
Но странно защо тия от предаването ва Марта много добре знаят кои сме и никога не ни канят за нашите си неща, ами за 3 път вече само искат майки за разни други теми Close

Ще й покажеш ли тази тема и постинга ми за предаването Praynig

# 756
МЕРЕЛИН    браво на вас  Two Hearts

# 757
  • София
пуснах на Теди бележка веднага щом ме помоли, но до момента нямам отговор.
утре отиваме в доганово, на някой нещо да предам? Simple Smile

# 758
  • sofia

На Карамфил и Рай да си мият ушите и режат ноктите CrazyТова е сериозно Tired
На Пантелей да нарисува най-хубавите рисунки, а на Деси най-красивите пролетни картички Heart Eyes

# 759

Моля те кажи на всички, ама наистина на всички, че много ги обичам и страшно ми липсват! Heart Eyes Дано не забравиш! Praynig Аз съм кака Веси! Mr. Green

# 760
  • София
я ти вземи стани рано и ела в 10 на горубляне, пък аз ще те закарам да им го кажеш лично... како Веси!

# 761
  • София
Яни,благодаря ти за добрите думи. Embarassed
Момичета,не съм сигурна дали ще имам възможност да дойда,защото тати работи и нямам представа кой ще гледа децата.А и тези камери... Rolling Eyes
До кога трябва да знаете?

# 762
я ти вземи стани рано и ела в 10 на горубляне, пък аз ще те закарам да им го кажеш лично... како Веси!

Аз бая рано ще стана...в 9 часа, трябва да съм на другия край на София! Tired

# 763
  • sofia
Не разбрах утре ще идва ли  някой с мен във Веси да сортираме багажа newsm78
аз ще съм с малкият Wink

# 764
  • sofia
Яни,благодаря ти за добрите думи. Embarassed
Момичета,не съм сигурна дали ще имам възможност да дойда,защото тати работи и нямам представа кой ще гледа децата.А и тези камери... Rolling Eyes
До кога трябва да знаете?

чакам допълнително инфо Wink
Хайде де,за 15 мин.Това е просто разговор........
Аз лично най-накрая искам да се видя лично с екипа ,защото е време да помислят за нас CrazyСтига са ни използвали за разни други теми.Мисля,че е време  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт