"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 420
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 810
Да кажа и аз Grinning
.............Така че, посещението в домовете го виждам в понеделник- вторник следващата седмица. (Какво ще кажете, майчета, дето искахте да дойдете в "Иван Рилски"?)

Аз съм ЗА само дето ще съм с бебе в количка - гаранция  Mr. Green

# 811
Да кажа и аз Grinning
.............Така че, посещението в домовете го виждам в понеделник- вторник следващата седмица. (Какво ще кажете, майчета, дето искахте да дойдете в "Иван Рилски"?)

Аз съм ЗА само дето ще съм с бебе в количка - гаранция  Mr. Green

Няма лошо Grinning
Още повече ако обича да го мачкат Mr. Green , че ме сърбят ръцете за бебе-пухче в количка Laughing Hug

# 812

Цитат
С Ети се разбрахме, че в четвъртък ще се ходи за памперси, а после в Перник, та тогава ще взема 200-250 памперса за "Иван Рилски" и за дома в Горна Баня. Имам и от Хенкелските препарати, ще взема и от дрешките (тези от 3 до 7 и от 7 до 18 години - бебешкото не върви Crazy) Така че, посещението в домовете го виждам в понеделник- вторник следващата седмица. (Какво ще кажете, майчета, дето искахте да дойдете в "Иван Рилски"?)
[/quote]

Гери, аз също съм ЗА, имам дрешки както ти бях казала, да ги взема за там newsm78 , и обувчици ,сандалки от мойте малчовци. Какво ще кажеш?
Моля те, кажи в четвъртък в колко часът ще ходите до склада с Мариетка, защото искам и аз да дойда да купя памперси и после направо да ги занеса в Св.Параскева Praynig МОга също да помогна и с превоза ако има нужда

# 813
  • sofia
Миленче,Гери,имам молба към вас Praynig
ако има при вас спално бельо и завивки да ги заделите за майката от Плевен.

Термина й е началото на юни, а ми се иска до началото на май да сме й пратили нещата.
Някой да има корито,помпа за кърма newsm78

# 814

Термина й е началото на юни, а ми се иска до началото на май да сме й пратили нещата.
имам помпаааа - от по старите е но на мен ми свърши добра работа. аз не съм разбрала за тази мам бе Роси - какво друго и трябва. корито нямам - ама друго - казвайте...
а по моя въпрос какво направи newsm78  bouquet

# 815
Да, при мен има 2 олекотени завивки и комплекти чаршафчета, ще заделя

# 816
  • sofia

имам помпаааа - от по старите е но на мен ми свърши добра работа. аз не съм разбрала за тази мам бе Роси - какво друго и трябва. корито нямам - ама друго - казвайте...
а по моя въпрос какво направи newsm78  bouquet

писах тук в тази тема бе,при това с червено Crazy

# 817
  • sofia
Да, при мен има 2 олекотени завивки и комплекти чаршафчета, ще заделя
Миленче,само едната завивка и 2 комплектчета чаршафи са ок Heart Eyes

# 818

Така... Значи, за майчето от Плевен - Роска, нали знаеш, че с мъжо сме плевенчани - то, вярно, че напоследък мнооого рядко си пътуваме, но все се надявам до месец да мръднем до там. Прочетох писмата на момичето и ми се ще като съм там, да я посетя на място и да й занеса това-онова. Още повече, че в Плевен при нашите има разни дрешки и други бебешки принадлежности, останали от децата на сестра ми, между които и одеалца, пелени и пр. нещица. Пък, все си мисля, че и майка ми може да я свърши тази работа, ако не ни се заформи ходене в близко бъдеще.

А, като тръгнем за натам - колата ни е голяма и може да закараме доста неща, ако не се е организирал транспорта до тогава.

Какво ще кажеш?

# 819
Да кажа и аз Grinning
От това, което взехме от Весито, при мен са: един чувал бебешко, един чувал играчки, три чувала за големите - 7-18 години и един, до половина пълен чувал, за 3-7 годишни. Отделно от това имам вкъщи кашони с бебешко, детско и за големи, но не знам точно какво има вътре - тия дни ще ги прегледам. Ако на някой му трябва нещо, да свирка Whistling Hug
С Ети се разбрахме, че в четвъртък ще се ходи за памперси, а после в Перник, та тогава ще взема 200-250 памперса за "Иван Рилски" и за дома в Горна Баня. Имам и от Хенкелските препарати, ще взема и от дрешките (тези от 3 до 7 и от 7 до 18 години - бебешкото не върви Crazy) Така че, посещението в домовете го виждам в понеделник- вторник следващата седмица. (Какво ще кажете, майчета, дето искахте да дойдете в "Иван Рилски"?)

С удоволствие ще дойда в "Иван Рилски" ако ще ходите след 4:30, че до 4 съм на работа

# 820
гледате ли Росиииииииии в Защо не

# 821
Хванах го в последния момент и много ме ядддд! Twisted Evil

# 822
И аз се усетих малко късно и хванах последните 5 минути Rolling Eyes, колкото да видя че някакъв досаден дедко не мож му отне думата - навил си човека на пръста заученото и си го развива  Crossing Arms вместо да даде думата на опитното и патилото  Naughty.

# 823
Изпразних си кутията:) Тръпна в очакване:)

# 824
УРААААА! newsm44ТОКУ-ЩО ГОВОРИХ С ВЕСЕЛИНОВА-В ПЕРНИК ВЕЧЕ НЯМА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ-УТРЕ ОТИВАМЕ!
СРЕЩАТА Е В 8.30 ПРЕД БИЛА В НАДЕЖДА-ПЪРВО ЩЕ КУПУВАМЕ ПАМПЕРСИ!
КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ИДВА-ДА СВИРКА Whistling  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт