"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 438
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 795
Тук имам за новородено...момченце, ама нещата до колкото помня бяха подходящи и за девойка...бяха някакви неутрални - 2-3 торби!
Ама не ги знам къде точно са...голямо подреждане е имало в стаята-склад! Mr. Green
Роси, тук ли са още или сте ги взели нанякъде?! Thinking

# 796
Момичета, готова съм. Приготвила съм 100лв, една подолжка за преповиване няколко чифта пантофки.А и една чисто нова кукла. Нека , който може да мине да ги вземе да ми пише на лични. Пак да кажа че съм в Младост 1А.
аз мога да мина и утре и в петък и в събота-казвай кога ти е удобно Hug

Точно това се разбрахме с нея...ще трябва ти да минеш, защото си с кола! Twisted Evil Аз исках да те отменя, в името на зародиша, дето се развива в корема ти! Hug

# 797
  • sofia
Тук имам за новородено...момченце, ама нещата до колкото помня бяха подходящи и за девойка...бяха някакви неутрални - 2-3 торби!
Ама не ги знам къде точно са...голямо подреждане е имало в стаята-склад! Mr. Green
Роси, тук ли са още или сте ги взели нанякъде?! Thinking

Всичко детско е в Гери,всичко за големи е при мен .
При теб останаха новата конфекция,нови зимни обувки,якета и палта Wink

При мен има дрешки от момичетата тук,чорапки ,и ще прегледам пак на Сашко играчките.Помня,че изровихме едно одеялце ,но то е в Гери Simple Smile
Ще трябва да добавим още играчки и малко козметика  WinkЩе взимам утре от една фирма превръзки ,сапуни и прахове.Ще заделя малко и за момичето,ще й трябват Wink

Ще вземем количката и др.неща , а вече имам предложения за транспорт от плевенчанки Heart Eyes

# 798
  • sofia
Момичета, готова съм. Приготвила съм 100лв, една подолжка за преповиване няколко чифта пантофки.А и една чисто нова кукла. Нека , който може да мине да ги вземе да ми пише на лични. Пак да кажа че съм в Младост 1А.

моля те,изпразни си малко кутията,не приема нови съобщения Wink

# 799
Днес взех от офиса на сп.Аз-женат фолиева киселина и брошурки. Който иска да си вземе и да раздава да казва Grinning

При мен също има една комбинирана количка, една торба играчки и бебешки, но трябва да видя дали стават за новородено newsm78

# 800
Днес взех от офиса на сп.Аз-женат фолиева киселина и брошурки. Който иска да си вземе и да раздава да казва Grinning

При мен също има една комбинирана количка, една торба играчки и бебешки, но трябва да видя дали стават за новородено newsm78

Аз искам...отдели ми моля те колкото прецениш! Четвъртък ще ти е удобно ли да се видим някъде...за мен идеално е към обед, но ще се съобразя с теб - твоят район също го предпочитам! Peace Hug  bouquet

# 801
  • sofia

отдели всичко подходящо без количката Hug

# 802
Сега се уговарям с Миленка на лични за ф. к-на! Какво ще кажете за следната ми идея...нали в една кутийка има 3 блистера...да раздам по едно блистерче на момиче, тоест на 3 девойки - 1 кутия! Мисля, че един месец е достатъчен период, за да се създаде навик някакъв...пък и ще спестим така и ще можем да дадем на повече желаещи!
Какво ще кажете?! Rolling Eyes

# 803
  • sofia
Сега се уговарям с Миленка на лични за ф. к-на! Какво ще кажете за следната ми идея...нали в една кутийка има 3 блистера...да раздам по едно блистерче на момиче, тоест на 3 девойки - 1 кутия! Мисля, че един месец е достатъчен период, за да се създаде навик някакъв...пък и ще спестим така и ще можем да дадем на повече желаещи!
Какво ще кажете?! Rolling Eyes

супер Hug
а за кои момичета говориш  newsm78

# 804
Luminosa, според мен ако ще разделяш опаковката по-добре снимай и листовката на фолиевата - аз като пия нещо чета 5пъти опътването иначе не го пия, а листовката съдържа наистина ценна инфо - аз на доста мами съм я цитирала като питат за фолиевата.

# 805
  • София
То хубаво ама на кои момичета ще ги даваме? Тези, с които Ивет поддържа контакт са вече родили. Големите по домовете са малки за деца.
Кой ще ни е контигента?

# 806
Да кажа,че в една опаковка има 2 блистерчета + листовката.
Има и вариант в шишенца, по-нататък може и от тях да вземем.
 Имаше идея, да се пращат на мамите в провинцията, а те може да ги раздадът по тамошните домове на по-големите момичета.И да са малки за деца добре е да са информирани
А на Ивет момичетата може да решат пак да раждат Wink а доколкото знам има и такива на които тепърва им предстои. Ивет, кажи дали  ще искаш  от ф.киселина? newsm78

# 807
Да кажа и аз Grinning
От това, което взехме от Весито, при мен са: един чувал бебешко, един чувал играчки, три чувала за големите - 7-18 години и един, до половина пълен чувал, за 3-7 годишни. Отделно от това имам вкъщи кашони с бебешко, детско и за големи, но не знам точно какво има вътре - тия дни ще ги прегледам. Ако на някой му трябва нещо, да свирка Whistling Hug
С Ети се разбрахме, че в четвъртък ще се ходи за памперси, а после в Перник, та тогава ще взема 200-250 памперса за "Иван Рилски" и за дома в Горна Баня. Имам и от Хенкелските препарати, ще взема и от дрешките (тези от 3 до 7 и от 7 до 18 години - бебешкото не върви Crazy) Така че, посещението в домовете го виждам в понеделник- вторник следващата седмица. (Какво ще кажете, майчета, дето искахте да дойдете в "Иван Рилски"?)

# 808

А на Ивет момичетата може да решат пак да раждат Wink а доколкото знам има и такива на които тепърва им предстои. Ивет, кажи дали  ще искаш  от ф.киселина? newsm78

На мойте раждалите вече им дадох. Не съм давала на бременните, но още не съм ги виждала. Добре е да дадем на тези, които сега завършват според мен.

# 809
Да, и аз така мисля...най-добре да даваме на девойките, дето завършват сега, че не се знае - знае ли се! Blush
Нямам точни определени хора, всъщност имам едни момичета предвид...просто искам да имам ф. к-на в мен, нали съм на всяка манджа - мерудия и ходя почти на всякъде (напоследък съм малко по-разсеяна, ама ще се оправя)...
Идеята да направя копие на листовките е супер...ще ги направя още в четвъртък, след като ги взема от Миленка, за да няма изненади! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт