"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 420
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 825
Изпразних си кутията:) Тръпна в очакване:)
най-накрая- Hugаз мога да мина петък или събота за нещата-работя в младост 4 и тогава съм на работа-казвай къде и кога ти е най-удобно  bouquet

# 826
  • Sofia
УРААААА! newsm44ТОКУ-ЩО ГОВОРИХ С ВЕСЕЛИНОВА-В ПЕРНИК ВЕЧЕ НЯМА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ-УТРЕ ОТИВАМЕ!
СРЕЩАТА Е В 8.30 ПРЕД БИЛА В НАДЕЖДА-ПЪРВО ЩЕ КУПУВАМЕ ПАМПЕРСИ!
КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ИДВА-ДА СВИРКА Whistling  bigdance2
Аз искам да дойда в Перник. Да се чакаме на красно село, както се бяхме разбрали предния път. Кажи в колко часа ще сте там и дали има нужда от моята кола...
P.S. Страхотна лентичка Wink

# 827
  • sofia
УРААААА! newsm44ТОКУ-ЩО ГОВОРИХ С ВЕСЕЛИНОВА-В ПЕРНИК ВЕЧЕ НЯМА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ-УТРЕ ОТИВАМЕ!
СРЕЩАТА Е В 8.30 ПРЕД БИЛА В НАДЕЖДА-ПЪРВО ЩЕ КУПУВАМЕ ПАМПЕРСИ!
КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ИДВА-ДА СВИРКА Whistling  bigdance2
Аз искам да дойда в Перник. Да се чакаме на красно село, както се бяхме разбрали предния път. Кажи в колко часа ще сте там и дали има нужда от моята кола...
P.S. Страхотна лентичка Wink

уговорката е следната Wink
Мариетка и Вики отиват за памперсите.

Аз взимим Гери от Борово около 9.00 и тръгваме.Чакаме се на Шел Драгичево с товарните коли Mr. Green
Само да предупредя ,че аз най-късно 12.30-13.00 си тръгвам за София Sad
Маринче Hugзаповядай с моят автомобил  bouquet

# 828
  • Sofia
Супер, в 9 съм на Борово!!! Много ми е домъчняло за мъниците.....

# 829
  • София
Значи остава Ети преди да стигне Била, да поспре за малко на пощата и да ме земе и мен Simple Smile

# 830
  • sofia
Супер, в 9 съм на Борово!!! Много ми е домъчняло за мъниците.....

shte ti potvardia chasa dopalmitelno Wink

# 831
Ехааа, каква агитка сте се събрали!!! Grinning
Аз тоз път няма да мога да дойда с вас, защото ще ходим със Стелина до Св.Параскева, да занесем и там памперсите и другите неща за бебоците.

И на мен ми се идваше в Перник, че ми е домъчняло за малчовците, но ще остане за другият път.Да ги нагушкате и нацелувате и от мен! Hug

Разбрах се с Вики1-Криси, да отидем  с тях за памперсите  сутринта

# 832
  • София
Роси днес получих колет от Щатите от Кейси с дрешки - момчешки от 6 до 12 месеца. Когато имате път към нас моля някой да мине да го вземе. Дрешките са летни, защото при тях е само лято Simple Smile Ние не можем да излизаме още 10 дни, но който иска може да мине да ги вземе Simple Smile

# 833
  • sofia
Роси днес получих колет от Щатите от Кейси с дрешки - момчешки от 6 до 12 месеца. Когато имате път към нас моля някой да мине да го вземе. Дрешките са летни, защото при тях е само лято Simple Smile Ние не можем да излизаме още 10 дни, но който иска може да мине да ги вземе Simple Smile

ок Юле,но аз ще мога чак след понеделник.
Ак някой друг е в района Hug
но не са и спешни сега Wink

# 834
  • sofia
Момичета-Мариетче,Мери,Веси,Маринче..........

пуснала съм в яху пощата всички файлове на визитките ,брошурите и др.дакументи.Моля Ви,изтеглете си ги да ги имате.Ева ще се опита да направи на базата на основните визитки на всички ви-Гери,Мариетка,Веси,Марина,Милена,Ивет,Юлето.....

Трябва да се опитаме да ги имаме до базара.Идея нямам кой ще печата както визитките ,така и всичко друго.
Та,вижте файловете,Ева ще ви търси за имената и телефоните Wink

# 835
Само да споделя, че утре вечер заминавам за една вила, за уикенда само няма да ме има...но ще бъда и телефонно неоткриваема, защото там мобилните нямат обхват! Mr. Green

# 836
  • sofia
Само да споделя, че утре вечер заминавам за една вила, за уикенда само няма да ме има...но ще бъда и телефонно неоткриваема, защото там мобилните нямат обхват! Mr. Green

така ли му викат вече Mr. Greenняма обхват Laughing

# 837
Мен няма къде никой да ме намери през следващите дни, но и по принцип не мога да влизам в яхуто, защото ми липсва някаква програма или нещо от сорта! Аз направо да дам парите, а?! Praynig Малко на готово, ама си нямам никаква идея от тия неща!
Точното име и телефон ги има и в сайта и тук, но все пак -

Весела Ставрева - 0889 43 68 44

Мисля на вилата, дето ще ходя, в това забутано селце...цял уикенд да "преподавам" за ф. к-на. Сложих си вече в сакчето няколко опаковки ф. к-на, както и доста от брошурките, които Миленка днес ми даде. Обмислям да моля в аптеките в Тетевен да сложат информативни материали (защото в самото село, където ще ходя няма аптеки). Peace

Не лъжа, бе...наистина няма...уж в цяла Бг имало, ама там няма.........единствената възможност е да се запамети един смс, да се отиде до един трафопост, да се вдигне нагоре, нависоко ръката с тела и да се изпрати - честна дума!

# 838
Роси изникна нещо спешнп - свекъра току що  ми съобщи че ако в събота е хубаво времето заминава за Гъмзово - ти нали имаш нещо за семейството там. аз имам мой един чувал с дрехи и играчки и за бебето и за родителите, но мисля инещата от мама_Стела да пратя - има дрехи женски, дтески за по голямо - но то за сега маи си има и играчки - ако искаш и твоите да пратя - ще трябва да ми ги метнеш някак до Курило ще съм утре без кола. а той пътува събота сутрин. но ако вали ще го отложи за другата седмица,така че - свиркай ако искаш да пратя и твоя багаж.
а ако пътува другата семдица ще видя и памперси и лекарства да им купя - да им пратя.съжалявам че казвам в последния момент - но и аз току що разбрах.
влах - кво искаш.а знае много добре че съм приготвила багаж за това семейство  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 839
  • sofia
Роси изникна нещо спешнп - свекъра току що  ми съобщи че ако в събота е хубаво времето заминава за Гъмзово - ти нали имаш нещо за семейството там. аз имам мой един чувал с дрехи и играчки и за бебето и за родителите, но мисля инещата от мама_Стела да пратя - има дрехи женски, дтески за по голямо - но то за сега маи си има и играчки - ако искаш и твоите да пратя - ще трябва да ми ги метнеш някак до Курило ще съм утре без кола. а той пътува събота сутрин. но ако вали ще го отложи за другата седмица,така че - свиркай ако искаш да пратя и твоя багаж.
а ако пътува другата семдица ще видя и памперси и лекарства да им купя - да им пратя.съжалявам че казвам в последния момент - но и аз току що разбрах.
влах - кво искаш.а знае много добре че съм приготвила багаж за това семейство  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

да обаче аз утре рано от зарана пътувам със цялата покъщнина за Банско и няма да мога нищо да дам Wink

В  този комп нямам как да сложа дискетата,имам само за СД,а другия комп е развален.Можеш ли до неделя да ми пуснеш списъкът на
dvbgm@yahoo.com
 Praynig

по-добре ли си  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт