"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 318
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 945
Момичета страхотни сте!!! Щастлива съм, че ви познавам. Щастлива съм, че ми позволихте да бъда част от вас. Пожелавам ви много голям успех с базара. Всъщност убедена съм, че ще е така, защото  всичко, което правите, го правите от сърце и това е гаранция за успеха. Обичам  ви!! Вие се превърнахте в едни от най- близките за мен хора, защото ни обединява нещо толкова голямо и истинско... Ще ми липсвате много. Ще ми липсват и мъничките човечета от Перник.... Да ги прегръщате силно и заради мен....
На Гери и Мариетка- леко бременеене и едни прекрасни бебчета.
ей къде тръгна - нищо не разбрах, това ми заприлича на сбогуване - къде отиваш, тъкмо се запознахме, толкова симпатична ми стана Cry Cry

# 946
  • Sofia
ей къде тръгна - нищо не разбрах, това ми заприлича на сбогуване - къде отиваш, тъкмо се запознахме, толкова симпатична ми стана Cry Cry
Заминаваме за Варна за около 5 месеца....Като преди това с мъжа ми ще ходим до Бостън....

# 947
  • sofia
Заминаваме за Варна за около 5 месеца....Като преди това с мъжа ми ще ходим до Бостън....

Тук сме,а и ти си само във Варна,ша додем Heart Eyes
лек път Heart Eyes

# 948
  • Sofia
лек път Heart Eyes
Благодаря ти, Роси! Така е, но няма да ви виждам, а вие ме зареждате с толкова положителна енергия.... Няма да виждам и дечицата, мисля си колко ли ще се променят за това време.... Cry
Ако някой идва към Варна, да ми се обаждате!!  bouquet

# 949
  • sofia
лек път Heart Eyes
Благодаря ти, Роси! Така е, но няма да ви виждам, а вие ме зареждате с толкова положителна енергия.... Няма да виждам и дечицата, мисля си колко ли ще се променят за това време.... Cry
Ако някой идва към Варна, да ми се обаждате!!  bouquet

ще ти спретнем подобаващо посрещане в Перник  bouquet
Ще се чуваме  Wink

# 950
Маринкаааааа,ти къде така без разрешение newsm45 newsm45 newsm45-къде? за колко време в тоя Бостън? как така ненадейно???
толкова ще липсваш newsm51 newsm51 newsm51

# 951
Марианка - съжалявам че толкова малко успяхме да общуваме - но можем на море във Варна да дойдем Hug Hug

# 952
марианка - съжалявам че толкова малко успяхме да общуваме - но можем на море във Варна да дойдем Hug Hug
хитруша-веднага се уреди за море Joy Joy Joy

# 953
Маринче, златничка, около Варна също има дечица в нужда - стига да имаш желание, може да правиш за тях същото, което тук за нашите си Peace И току виж, след 5 месеца да обясняваш как не ти се тръгва оттам Laughing

И ти ще ни липсваш много... Hug

# 954
  • Sofia
Маринкаааааа,ти къде така без разрешение newsm45 newsm45 newsm45-къде? за колко време в тоя Бостън? как така ненадейно???
толкова ще липсваш newsm51 newsm51 newsm51
В Бостън ще съм за 2 седмици, но после с дъщеря ми оставаме във Варна за през лятото.....Последния път за Перник не пътувахме в една кола и нямаше кога да ти кажа. Неможах да помогна за чаршафите  Sad
Маринче, златничка, около Варна също има дечица в нужда - стига да имаш желание, може да правиш за тях същото, което тук за нашите си Peace И току виж, след 5 месеца да обясняваш как не ти се тръгва оттам Laughing
И ти ще ни липсваш много... Hug
Със сигурност ще се свържа с мамите от Варна и ще им помагам с каквото и както мога...Но дечицата от Перник винаги ще са пред очите ми....
... но стига съм ви занимавала с мен и моите настроения, пожелавам ви успех на базара и да се срещате  с много усмихнати детски личица.

# 955
Аз, аз ще ходя пак във Варна Heart Eyes
Ще ти се обадя, не знам кога ще е обаче Crazy
Дай телефон на лични ако искаш Hug

# 956

Маринче, много ми е мъчно, че заминаваш! Confused Sad Cry Надявам се, че ще продължиш да влизаш тук и да си бъбрим...пък и можеш да нахъсаш и Варненските майки (има и подобна тема май).

Лек път и успех! Heart Eyes Hug  bouquet

# 957
Всичко най-добро и от мен , мила Марина !
 Hug  bouquet Peace
Във Варна и Бостън да не са без интернет, бе момичета !  newsm78
Я стига сълзи !!!  Stop
Марина ще си е пак с нас, само че виртуално. Ще ни липсва топлината, която излъчваш , а чаровната ти усмивка ще ни гали от снимката ти !

# 958
  • Sofia
Благодаря ви момичета, много сте мили!! Надявам се да имам интернет и най- редовно да ви чета. Не съм много по писането, но обещавам да се поправя.  Embarassed

# 959
  • sofia
Благодаря ви момичета, много сте мили!! Надявам се да имам интернет и най- редовно да ви чета. Не съм много по писането, но обещавам да се поправя.  Embarassed

аре,къш да стягаш багажа Party

Общи условия

Активация на акаунт