Искам да кажа ... (6)

• 33 290
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
Днес ми е гаден ден. Бебето реве не се спира не знам какво и става  ooooh! Сама съм с нея ще се побъркам. Нямам търпение съпружието да си дойде от работа за да му я връча за малко. Искам малко спокойствие, изморена съм.....

# 61
Спомням си то тоя период.   #Cussing out
Звънях му и казвах  "Просто си ела. Веднага".  Laughing

# 62
  • някъде ... тук ...
Ще го имам предвид, blackcat6. Благодаря!

Mystik, гушни я. Ще мине Hug

# 63
  • София
Мистик,  Hug Дано се успокои бебчо и си починеш..с бебетата понякога не е лесно.

Във връзка с големите вериги, ето нещо от фейса, което ме замисли:
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=24886

# 64
  • София
Искам да споделя, че нещо, за което се трудих повече от година, днес приключи. Ама като казвам трудих, разбирайте няма вечер, няма събота и неделя, даже лятото на плажа Tired Все още нямам информация дали е приключило успешно, но важното е, че приключи. Чувствам се с 20 кила по-лека и с 20 години по-млада. Свободна Hug Искам да спя, да се разхождам, да си пиша на воля във форума, да направя на детето си козунак, да отида с мъжа си на почивка, без да мъкна лаптопа с мен и без телефона да ми е нон стоп в ухото...Чувствам се прекрасно и ви благодаря, че сте тук, за да споделя усещането Simple Smile

Мистик, разходи я малко, ако не реве от болка или глад, би трябвало на чист въздух да се позалиса...

# 65
 Hug сложих я в "дундуркащото" столче, успокои се. Дано е за по-дълго.
Във връзка с магазините. Пазарувахме по-често от Фантастико, Билата и малките магазинчета. Кауфланд не го харесвам. В Лидл моят ходеше често - умираше за една извара от там.

# 66
  • София
Ние основно от Била. До нас е и съм научила всяко нещо къде е, пълня количката за половин час и си заминавам. В Кауфланд като отида, се мотая като патка без глава. И накрая на касата се втрещявам винаги от сметката Laughing Лидл нямаме наблизо, иначе много го харесвам. От там купувам сладки неща, дрешки за децата и понякога за мен. Тази година цялата я изкарах с лидълски бикини. Уникални. Купих си два чифта, като ги премерих вкъщи, се върнах за още 4. Няма такова удобно нещо, все едно си без гащи...

# 67
Искате ли да ви кажа, когато не си говорите с някоя приятелка, но много се обичате как си общувате? Ами много лесно - карам мъжът ми да й се обади и суфлирам и обратно - тя звъни на мъжа ми и си говорим през него  Mr. Green Ми така де  Crossing Arms

пп - само да добавя, че той ми набута телефона в ръцете току-що, явно не издържа, защото това е от месеци и си помълчахме, помълчахме и: "Оф, дай телефона на мъжа ти!", "Ще го дам, но не ми говори, нали не си говорим, а само си пишем!", "Аз вече ти говоря, ако не забелязваш!", "Еми май да.... и квоооо? Ти гледа ли сутринта Гала бе?!", "Абе моля ти се! А лекарите кво казаха за бебетооооо, ако знаеш!" и те така... луда работа!

И си взехме удостоверение за поливност на земята най-накрая, не искам да ви разправям къде бяхме - някакви складове, бункери... сградата миришеше на Тодор Живков, ужас някакъв. Но ни обслужиха супер експедитивно и почти събрахме документите за първото становище, а колко още становища имаме, егаси му и бюрокрацията, егаси му и нЯщото  Crazy

belinda, браво, няма по-хубаво усещане от това да махнеш нещо, което те тревожи и занимава!

Ние напоследък основно от Лидл пазаруваме.

# 68
  • някъде ... тук ...
а от какви тефтери вадят данните, не е истина...
Мъ℘♥Мяɣ, променяте предназначение ли?

# 69
  • Бургас
Браво,Белинда!Дишай спокойно сега.Познато ми е това чувство. Grinning

Днес окончателно платихме апартамента.Остана съвсем мъничко,но и аз като белинда се чувствам по-добре.Бях на път да се откажа,но ММ настоя да не се предаваме.После почват довършителните работи.

# 70
а от какви тефтери вадят данните, не е истина...
Мъ℘♥Мяɣ, променяте предназначение ли?

Мда... Мани то едни данни, едно чудо  Crazy Може би след 145 години ще успеем да оправим предназначението, то становища, то чудо, направо не знам какво правим и кое след кое е  #Crazy

# 71
  • Ямбол
Искам да кажа на новия потребител, че ние в бг-мамма много се нуждаем от космите си, за да има за какво се дърпаме, като не сме на едно мнение.
Кой е новият потребител?

# 72
И ние имаме от тия стикита, събират се и какво?
Намираш ги после из цялата къща на най-невероятни места Laughing

Не мога да ги понасям, мъж ми постоянно ги мъкне и аз най-редовно ги намирам набутани по 5-6 броя в устата на Малечка  Rolling Eyes Щях да ги хвърля, ама той не позволи, занесе ги на работата си  Rolling Eyes

# 73
  • Варна
Тази вечер ще си позволя малко алкохол.  Sunglasses
От наличните вериги около нас най-много обичам да пазарувам в Пикадили. Навик ми е още от време оно, когато около нас имаше 3 броя. От Лидл купуваме котешката тоалетна, та и там ходя.
Кауфланд и Карфур-по-рядко.
Последно детето събираше картите с животни от Пикадили-всичките ги събра. Laughing

# 74
Стейси Грей искам да ти кажа, че много ме е страх от операцията за поставяне на импланти.Треска ме тресе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт