Искам да кажа ... (6)

• 33 282
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Сутринта си зазимих краченцата в косматите ми боти. От не знам колко време не съм се натоквала и съм една така ... стърчаща.

# 661
  • някъде ... тук ...
Обичам Търново! ама от кога не сме ходили ooooh!

beba2, да се разходиш и за мен Simple Smile

# 662
  • София
За зима се готвят хората, а аз си правя планове за юнско море.... ей го те къде е, след има-няма 8 месеца и дошло... И тъкмо си заплюх остров, гръцки, заплюх си и няколко местенца за настаняване и се колебаех кое точно да избера. Даже бях започнала да си правя една сравнителна таблица с плюсове и минуси  Blush и мъжът ми ме застреля от упор: "Хайде да отидем по-добре до Албания." Не е като да не искам да отида там, знам че има доста неща, които да се видят, но сега като си помисля, че трябва да направя същото упражнение и с албанските дестинации и ми идва малко тегаво.

# 663
  • София
Лифт на Царевец?? Тия хора са луди!

Ейй, дали няма да дойде някой топъл уикенд да идем в Търново? Колкото повече си мисля, по ми се ходи Simple Smile Закуска в една сладкарница в началото на Чаршията, разходка по Царевец, обяд в Щастливеца, кафе с бяло сладко на Чаршията, захарно петле за щерката и плик с кадаиф за София  Heart Eyes

# 664
Това мъжът ми е страшно нещо бе, казах му, че много искам да намерим суров кадаиф - за кюнефе (така ли се казваше, сега ще го търся), запалил колата в обедната почивка, отишъл до арабските магазини и дали не е намерил  Crazy

Отиваме в турски ресторант и ни предлагат този специалитет. Идва време да поръчваме и мъжа ми казва, че ще си поръчаме кенеф. Laughing сервитьорката беше французойка и не схвана шегата, но след като разказах на приятелка туркиня тя се посмя...кенеф- кюнефе, за мъжа ми е едно и също. Mr. Green

# 665
  • тук-там
"Хайде да отидем по-добре до Албания." Не е като да не искам да отида там, знам че има доста неща, които да се видят, но сега като си помисля, че трябва да направя същото упражнение и с албанските дестинации и ми идва малко тегаво.

Послушай го и да дадеш програмата после. Laughing
Аз я мислех за това лято Албания, но отложих за идващото. Пътя малко ми се вижда през кофти райони, но.....
Имало перфектни местенца, пясъчни плажове и малко застрояване.....все още.  Peace

# 666
  • София
......пък ако се умориш може да звъннеш на Митьо Пищова да отмориш в Жакузито му в Арбанаси на ягоди и шампанско  Laughing
Ох, Митьо ми е идеал за мъжка красота, но как да му звънна, като не покривам вече неговите критерии за хубава жена - попрехвърлих 22 години и 48 кила.  Joy

За зима се готвят хората, а аз си правя планове за юнско море.... ей го те къде е, след има-няма 8 месеца и дошло...
Аз вече подготвям майската и августовската почивка.   Sunglasses

# 667
Във Велико Търново ходихме пролетта - страхотно е, обаче оставихме колата почти в началото на града и тръгнахме с голям ентусиазъм до Царевец. Вървим, вървим - питаме някой местен - колко горе-долу остава до там и те казват - Ейй, там в дъното. Продължаваме да вървим, а ние хич не сме от тези дето обичат да ходят пеш. Стигнахме накрая, не мога и да обясня до къде - пазар имаше май някакъв, обаче аз и синът ми седнахме и казахме, че ние оттам не мърдаме и искаме да хващаме такси. Реално нямахме сили да се върнем обратно, нито да продължим още нагоре. Хванахме такси, по километраж някъде още към 3-4 км може би ни излезе. А хората ходят ли ходят пеш и не им прави впечатление. Гледката си заслужаваше обаче. На връщане хванахме автобус и разгледахме от автобуса Mr. Green

# 668
А аз никога не съм ходила във Велико Търново.  ooooh!
Има какво да се види, но и крака трябва да имаш с тези баири там.

Перфектно изваяни бяха, когато бях студентка там. По 10 км на ден поне минавахме..

Оправих си пощата, получавана от една година насам.
След всяка подобна чистка си обещавам, че ще прибирам по папките всичко надлежно като го получа.
И така 10 години...

# 669

Отиваме в турски ресторант и ни предлагат този специалитет. Идва време да поръчваме и мъжа ми казва, че ще си поръчаме кенеф. Laughing сервитьорката беше французойка и не схвана шегата, но след като разказах на приятелка туркиня тя се посмя...кенеф- кюнефе, за мъжа ми е едно и също. Mr. Green

hahaha Аз сега чета как да го приготвя тоя кенеф  Laughing

Хораааааааа, 2 дена съм вкъщи и се отказах да излизам по майчинство - ма то вече сериалите не са това, което бяха бе! Попаднах на някакъв индийски, ма то малоумна работа, ма! Колкото рев се изрева тука за 25 минути спокойно може да мине за потоп средна към висока степен, то едно клатене на главите като тия кученца по пернишките голфове, то едни близки и драматични планове, една траурна музика - ма как да го гледам това?! Не става днешната телевизия за майчинство, не става  Crossing Arms

# 670
  • София
Не става днешната телевизия за майчинство, не става  Crossing Arms
Когато излязох по майчинство, започнаха да дават турския блокбъстър "1001 нощ". Изгледах го, къде ще ходя.  Grinning
Един ден, покрай бабата на мъжа ми, имах огромното "удоволствие" да гледам 10-15 минути от някакъв индийски сериал. Една пикла ревеше неудържимо и се въргаляше в несвяст по някакъв пикльо и това през цялото време. Идеше ми да перна бабата зад врата и да я питам какви са тия простотии, дето гледа, ама се удържах.

# 671
  • някъде ... тук ...
с големия гледах ТВ, с малкия - форум, особено Клюто Crazy

# 672
  • София
Толкова години вече съм си вкъщи и нито един турски или индийски сериал не съм гледала дори и за 3 минути. Я колко филми има в Замунда, изтрябвала ми е телевизия. То у нас и без това по тв-то се гледа основно Бейби тиви, Джим-джам и анимация от сд-та. Аз си дърпам сериали от замунда, сега тъкмо дръпнах първите два епизода от новия сезон на Walking dead и засядам да ги гледам Sunglasses

# 673
Обожавам Търново! Особено през есента!
Бях 11 месеца в майчинство. Обикалях улиците като луда, че детето много ревеше, а на разходка в кенгурото му беше добре Simple Smile Не съм изгледала и един епизод от сериал Simple Smile

# 674
  • Бургас
Не става днешната телевизия за майчинство, не става  Crossing Arms
Когато излязох по майчинство, започнаха да дават турския блокбъстър "1001 нощ". Изгледах го, къде ще ходя.  Grinning

Като каза "1001 нощ" си спомних за една смешна случка. Отивам на гости у сестра ми в София. Влизам в техния вход и чакам асансьора да слезе. На метри от мен пред входната врата на блока стоят две баби, шушукат си нещо и по едно време едната идва при мен и с такова умиление ми казва "Извинете, но толкова приличате на Шехерезада....."  Joy Само дето автограф не ми поиска. Аз стоя и мигам и си викам "Тази каква Шехерезада я гони", но по-късно сестра ми /и тя по това време в майчинство  Grinning/ ме светна коя е.

Общи условия

Активация на акаунт