Искам да кажа ... (6)

• 32 468
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
По центъра има билборди, че ще се открие края на октовмри, но дали ще е така, идея нямам. Като ходихме в Икеа миналата неделя, ми се видя доста завършен, бяха махнали огражденията вече.

# 751
  • София
А кога ще открият новия Ринг Мол в София, някой знае ли? Че 100 пъти го откриваха и още не е открит.
Мноого сложен въпрос задаваш, Нино.  Grinning
Пред Дъ мол бяха Опнали на един билборд преди месец една реклама "Очаквайте Ring Moll през октомври". След 2-3 дни я махнаха.  Mr. Green Не знам какъв им е проблемът, но откриването се точи вече 2 години. А ние често ходим в ИКЕА и ще ми е удобно да прескачам в тоя мол.

# 752
Къде точно се намира този мол, че и аз само гледам реклами.

# 753
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4380437
Дано за последен, не пореден път.

# 754
  • София
Къде точно се намира този мол, че и аз само гледам реклами.
Той е почти залепен до ИКЕА. На едни собственици са и двата обекта.

# 755
Ясно, благодаря ви.
Аз също ходя често до Икеа, дори и без да пазарувам, на кафе, сладкиш, хапка.
Много ни е удобно по Околовръстното и за дъждовни и много лоши дни през седмицата ни е идеално за разнообразие на детето. Хем няма хора, хем се раздвижим. Че тоя Парадайз ми втръсна.

# 756
На мен ми е доста далеч, няма да се възползвам скоро!

# 757
  • София
Джулия, ще пишеш повечко вечер тогава  Simple Smile Стискам палци за работата, сигурна съм, че ще се справиш чудесно  Hug

20% намаление е смешно. Аз си искам Черния петък  Crossing Arms

ММ е инат и мълчаливец, който може да скъса нервичките на човек. Обаче е и пич, с голямо п. Обади ми се да каже, че през обедната почивка ще отскочи до градината да вземе Ема, за да не излизам на дъжда. Много мило ми стана..ше взема да му сготвя нещо  Joy

Обожавам Икеа, домът ми е домашен шоурум на продуктите им. Почти всяка седмица сме там, задължително хапваме, нещо дребно за пазар..не знам точно защо, но атмосферата в магазина ми действа страшно релаксиращо  Heart Eyes

# 758
  • София
Ясно, благодаря ви.
Аз също ходя често до Икеа, дори и без да пазарувам, на кафе, сладкиш, хапка.
Ние почти всеки уикенд ходим до там. Децата играят, ние родителите си ядем, пием и си хортуваме в зоната за хранене. Но с кумата ми целим да оставяме децата на мъжете и да прескачаме до мола.  Wink

# 759
  • София
Вече ще се оглеждам да ви видя някъде там, хехе  Wink

# 760
  • София
Оглеждай се за руса, пухкава и неспираща да приказва. Детето може и да не го видиш, че аз самата не го виждам с часове, докато сме там.  Mr. Green

# 761
Таис и на мен ми действа така Икеа. Много обичам да ходя там и почти всяка събота и неделя сме там.

# 762
Simple Smile аз съм през седмицата. Че е по-спокойно. И аз също много харесвам ИКЕА за релакс. Може само една свещ да си купя, но обичам да се разходя. У нас нямам много неща на ИКЕА, като по-тежка мебел, но то е защото вече си бях обзавела като го откриха. Но им харесвам нещата. Чудесни са.
Там са и любимите ми свещи с аромат на бисквити, но ги няма от миналата година. Дано сега за Коледа да ги пуснат.

# 763
В това време ми се бъбри с приятелка в някое уютно и топло кафе. Може и сладкарница, нищо, че не съм по сладкото. Но тук - в Търново, нямам много познати, които да не са на работа по това време.

# 764
Там са и любимите ми свещи с аромат на бисквити, но ги няма от миналата година. Дано сега за Коледа да ги пуснат.

Наскоро си купих такива от Катания.  Simple Smile
Аз пък не мога за нищо на света да отида в мол ей така за да се разходя, да ям или за релакс. Камо ли в магазин за мебели. Купувам каквото ми трябва и много бързо бягам. ИКЕА не прави изключение. Мъжът ми прави всичко възможно за да не влиза изобщо на подобни места.

Общи условия

Активация на акаунт