Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли нискотарифни авиокомпании, които летят до Прага?
Как е пътуването с кола до Прага?
Къде мога да спра по пътя до Прага?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли нискотарифни авиокомпании, които летят до Прага?
-
Как е пътуването с кола до Прага?
Пътуването с кола до Прага може да бъде предизвикателно, особено поради дългите разстояния и необходимостта от резервиране на време за спирания. Пътят е предимно магистрален, но граничните проверки и закъсненията могат да удължат пътуването. Препоръчително е да планирате почивки и да сте подготвени за пътни такси.
-
Къде мога да спра по пътя до Прага?
-
Колко време трябва да планирам за посещение на Прага и кое е най-доброто време за посещение?
-
Какво е времето в Прага през пролетта?
и тръгнах към една от главните уличи видях че е доста оживено и като стигнах бяха се събрали доста хора на групички но не можах да разбера защо и като се доближих по близо едни нехра взеха да ме дърпат да ми говорят нещо така и не разбрах какво но предполагам ми предлагаха наркотици, бързо се изпарих от там и си казах по добре да си отида на гарата до сутринта само че в 00:30 минаха едни охрани или полицай не разбрах и изгониха всички на вън и затвориха гарата добре че само до 03:30 та само 3 часа студ вънка с всички наркомани и всякакви такива отрепки на Прага в 03:00 отново влязов вътре беше топло и приятно моредна гара като летище без да се усетя съм задрямъл и кат се събудих едната от чантичките ми я нямаше бяха я здигнали едни чехи от ромски произход вътре ми беше паспорта и разни записки, разбрах кой са но какво от това. Съмна се и реших да тръгвам да обикалям Прага както бах планирал да направя този ден автобусът ми беше в 7 вечерта та имах 12 часа тръгнах към центара архитектурата е впечатляваща всички сгради са запазили средновековния си облик всички тези катедрали и павета и тези тролей, там мисля че няма градски автобуси а само тролеи, разгледах центъра то е голям не може да разбереш кое точно е но има едно площатче там което е баш центъра след като тръгнеш на долу от него се намира реката разгледах и там и дойде време да се връщам лека полека влязов в катедралата на центъра и присъствах да католически кръщане атмосферата беше уникална тръпки ме побиха почуствах се като в някой сериал от 19в.след което тръгнах да към автогарата,реших да се придвижа до там пеша тъй като имах доста време още а и да разгледам още, по пътя питах доста хора къде е автогарата като повеччето не ми отговориха а дори едни от жените който питах побягнаха и след малко ме спря полиция за проверка( там има полиция на всякъде ) всичко беше наред продължих и след около час отново ме спира полиция за проверка като за малко да ме задарржът осамниха се в личната ми карта да би да е фалшива то беше едно гледане едно осветяване от всички страни накрая ме пуснаха и стихнах до автогарата. Като цяло беше невероятно прецивяване тези 2 дни ми се сториха като 20 но Прага е наистина красив град от малкото което видях а има още доста какво да се види. Това е от мен извинявам се ако съм попрекалил
,а тук никой нищо не иска да сподели...