Отговори
# 540
Госпожа  Heart Eyes Hug, силно те прегръщам, дано скоро се оправиш  Hug Hug Hug Hug

# 541
# 542
Най-накрая пуснаха цялата мелодия. Heart Eyes
Тц, тц, тц и една целувка не им отпуснаха ooooh! както на Сеит, и Шура.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 22:17 от Neidjal

# 543
да страхотно почна филма с цялата музика
и туй беше ПБН, някаква умряла целувка само Simple Smile

# 544
Приятно гледане. Hug    bouquet

Голяма ПБН - поне една целувка като хората да ни бяха отпуснали.  ooooh! Като не им се целува, да станат сладкари, примерно, да му се не види. Crossing Arms

# 545
Ех, все едно са ме чели, та пуснаха цялата музика, най-после! Е, да се радваме и на тази целувка, аз и нея не очаквах, честно казано  Joy Joy Joy

# 546
Ех, все едно са ме чели, та пуснаха цялата музика, най-после! Е, да се радваме и на тази целувка, аз и нея не очаквах, честно казано  Joy Joy Joy
Ти къде я видя, Laughing че то това не беше никаква целувка?! Crossing Arms
Че те на гнусните Хакъ и Айше отпуснаха повече гювеч, за мен това си е отказ на актьорите.
Сеит е купил къща за тях двамата.
Айше е отврат, ще мъти водата. Подклажда огъня и настройва Емине а като разбра, че вместо да се разведат изконсумираха брака си и позеленя от яд.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 22:32 от Neidjal

# 547
Емине май не ги пуска да живеят отделно newsm78

# 548
Е, па видях я , вие си сложете цаките  Joy Joy Joy Joy

# 549
Еминето само права лопата я оправя.  Mr. Green Само разстройва Мюрвет.  #2gunfire Милата, добре, че Сеит не изчезна, като го помоли. Sad

# 550
Май борбата за Мюрвет ще бъде по-голяма от тази за Шура  #Crazy Майката ееее  ooooh!

# 551
ама Сеит пиян ли го раздава?
съгласили са се само за целувки по челцето Grinning
ама Снежка сигурно е хепи Wink
тая серия Киво ми е много хубав!

# 552
Разказва й за с-вото си и, че ги е загубил както и заминалото си.
Емине е отврааааат, #Cussing out горката Мюрвет, ще е буфер между нея и Сеит, и все, ще тръпне от страх да не си замине ако му писне.

# 553
Айрче,  Hug такава ще е тя, не спира да я целува по челото.  Mr. Green Ама много са хубави, що поне един път не се целунат като хората, че да спя спокойно после. Laughing

Как да не и купи дантелени гащи, вижте я с какъв клин е.  Joy Joy Joy

# 554

Общи условия

Активация на акаунт