Отговори
# 585
Добро утро. Hug Hug  Hug

Изтърка й челото от целувки. Mr. Green

Фенче,  Hug камерата е спряла преждевременно. Joy

Хубав ден.   bouquet

# 586
Здравейте  Hug

и аз не можах да гледам серията снощи, но ви прочетох  Hug.

Но пък гледах ЗП... И отново видях "моята" Бихтер... Не егоистката, не любовницата, а самотната Бихтер... И отново ми стана жал, но този път за това, че никой не избира родителите си  ooooh! ooooh! ooooh! Продължавам и до ден днешен да твърдя, че Фирдевс има една от най-големите заслуги, заедно с Бехлюл, за смъртта на Бихтер... Такава майка и такава "обич" към дъщеря  Shocked Rolling Eyes, в която прозира собствената облага, направо си е истинско съжаление  Confused

А за Бехлюл не ми се иска дори да почвам ( обаче не мога да си изкривя душата - образът е изигран повече от перфектно от Къванч  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes). Бил състрадателен  Joy Joy Joy. За мен думичката, описваща го е "страхлив". Правилно го нарече снощи Бихтер страхливец. Хем иска нещо, личи си, че е влюбен, хем не му стиска. Ясно ми е пределно, че има все пак угризения заради чичо си, но все пак приема Бихтер в леглото си, нали?! Иска я, преследва я, казва й постоянно, че я обича, а как можа да й причини всичко, което видяхме в тая серия???

След като знаеше, че чичо му я е изнасилил, след като прекрасно знаеше, че Бихтер искаше да бъде само негова, как можа да се покаже като последен страхливец?! И да я принуди да се върне в къщата на Аднан.... Признавам и отчитам грешката на Бихтер да се върне отново в къщата. Да, тя греши, и то много. Но не виждам защо да е черна, че не била отишла да види Елиф. Последното нещо, за което може да мисли Бихтер в такъв момент от живота си, е Елиф. Самата тя, в един отвратителен водовъртеж и буря от емоции в живота си, не виждам изобщо никаква вина за това, че не била отишла да види Елиф.....

И за Аднан ми е мъчно, защото постъпката му беше изключително грозна и си личеше, че горчиво съжалява за всичко.... Той не заслужаваше това, което му причиниха и двете Б-та... Да, и двамата му го причиниха, не само Бихтер... Даже за мен Бехлюл го нарани двойно, след като си поиграха с Нихал на годеници......

Айде, спирам, че....  Mr. Green

# 587
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Госпожата Hug Heart Eyes, много съжалявам за болежката ти Cry Да се оправяш бързо Praynig Heart Eyes И на мен ми липсваше, но мислех, че нямаш време, защото си ангажирана Heart Eyes Аз така някой път даже нямам време да чета всичко, а когато имам наваксвам и така...Но да се излекуваш успешно и да се включиш в коментарите, че не остана Simple Smile Heart Eyes

Снощи не можах да гледам, прехвърлих няколко момента само и ще си изчакам превода. Това с кюлотите наистина беше смешно Simple Smile, сигурно е намек за културна революция в обичаите Joy Да не кажа сексуална, защото по вашите коментари разбрах, че преобладават целувките по челото, а така революция не се прави Joy А пък уж Сеит е революционер до мозъка на костите си Joy

Хел, +1  bouquet newsm10

Лек и усмихнат ден, мацки Heart Eyes Hug

# 588
Рейтинга отново е плачевен.

http://www.egitimsistem.com/sbt-reyting-sonuclari-135sf.htm

Честно казано искам да свърши сериала, защото актьорите не заслужават подобно унижение.

# 589
Здравейте Hug

Хел Hug съгласна съм по принцип с теб,но според мен Бихтер много притискаше Бехлюл, всичко да става на момента, веднага. И като си признаят какво правят? Остават на улицата и без пари. Ами колкото и да са силни чувствата им не става толкова лесно.
Бихтер първо трябваше да се разведе с Аднан  PeaceАма пък после трябаше да мисли и за майка си. Mr. GreenА Фифи щеше да обърне света само да остане тъща на Аднан Mr. Green И да, тя беше основен  фактор за нейната смърт.

Наде Hug играят да и като не ги гледат турчолята, ще ги гледат във всички държави в които е закупен филма и това никак не е малко Peace
 Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 15:09 от Airra

# 590
Здравейте Hug

Скрит текст:
Хел Hug съгласна съм по принцип с теб,но според мен Бихтер много притискаше Бехлюл, всичко да става на момента, веднага. И като си признаят какво правят? Остават на улицата и без пари. Ами колкото и да са силни чувствата им не става толкова лесно. Бихтер първо трябваше да се разведе с Аднан  PeaceАма пък после тряба да мисли и майка си. Mr. GreenА Фифи щеше да обърне света само да остане тъща на Аднан Mr. Green И да тя беше основен голям фактор за нейната смърт.

Наде Hug играят да и като не ги гледат турчолята, ще ги гледат във всички държави в които е закупен филма и това никак не е малко Peace
 Grinning Grinning
Скрит текст:
Напълно си права но е съвсем недостатъчно за собствената им лична удовлетвореност.
Много, много, много ми е криво Cry за брилянтните актьори и максимума, който показват на екрана въпреки всичко.

# 591
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хелъвче, и аз като тебе мисля, мила.
Само дето въобще и хич биля не ми е жал за Аднан. Тоз човек не можа да ми стане симпатичен нито за минутка, и артистът, и героят са ми много отблъскващи.
И на мен много ми е жал за Бихтер. И даже вече почти не гледам, щото не искам да я гледам нещастна. А пък като се завърти оная пародия на любов с Нихал, направо се отказвам. И без това вече не мога да гледам слугите, повръща ми се от тях и като се появят, превключвам на друг канал...Жалко само, че губя от хубавеца Бехлюл Joy JoyЗащото в тези серии наистина е много готин. После, като го подстрижат почти нула номер, с чиста съвест ще се откажа...

Момичета, ама тоз Сеит както беше полегнал врху дантелената възглавница в клипчето на Фенче...бе като един мустакат ангел си беше, мнооого хубав и нежничък. А що тъй таз Мурка не изглеждаше щастлива на утрото след ПБН newsm78 Аз си мислех, че ще е ухилена до ушите и ще си тананика даже. Да не би нашият нещо зле да се е представил newsm78 Знам, че е еретична тази мисъл, ама ...

# 592
Светле беше я срам. Интимността до този момент и беше чужда, и тепърва я открива със Сеит. Напълно естествено е да е срамежлива на сутринта а видяхме, че и след това беше свенлива.

# 593
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аха. Наде, благодаря, душо. Ми то са си срамни тез неща...То даже да се чудиш с тия целувки по челото как се справят, сигурно не е лесно...

# 594
Хелъвче, и аз като тебе мисля, мила.
Само дето въобще и хич биля не ми е жал за Аднан. Тоз човек не можа да ми стане симпатичен нито за минутка, и артистът, и героят са ми много отблъскващи.
И на мен много ми е жал за Бихтер. И даже вече почти не гледам, щото не искам да я гледам нещастна. А пък като се завърти оная пародия на любов с Нихал, направо се отказвам. И без това вече не мога да гледам слугите, повръща ми се от тях и като се появят, превключвам на друг канал...Жалко само, че губя от хубавеца Бехлюл Joy JoyЗащото в тези серии наистина е много готин. После, като го подстрижат почти нула номер, с чиста съвест ще се откажа...

Е, това все едно аз съм го писала.   bouquet
Пълно единомислие.

Вчера догледах 18-та серия на КСШ и честно да си призная, нямам търпение да свърши тази агония. Някой питаше за превод - разбира се, че ще има превод докрай, 17-та е преведена, въпрос на дни да бъде качена, 18-та се превежда.
Та, за агонията. Не мога да гледам Къванч като негодник, мъчително ми е.
Като Бехлюл ми беше мило симпатичен, въпреки че беше страхливец, но поне не беше зъл и безчувствен. Но като Курт Сеит е толкова безчувствен, че никакви Мурки не могат да ми оправят вкуса. Бракът им, първите трепети на девственицата Мурка, слухтенето на майка й по вратите, фръцканията на Сеит, не само че не ме трогват, ами са ми отвратителни. Нищо романтично, нищо мило, нищо чисто не виждам в тази двойка. Не можеш да стъпкаш един човек и да си щастлив с друг, не можеш да градиш щастие върху нечие нещастие. Пълен негодник. Едното дете порасна и му омръзна, взе си по-крехко и по-свежо. Не знам какъв обществено значим герой е бил дядото на Нермин Безмен, не ни го показват, но тотално непочтеният в личния си живот Сеит Еминов надали си заслужава цял роман, пък и сериал на всичко отгоре. 

# 595
  • София
"Бехлюл! Бехлюл, няма да мога! Не мога да остана в тази къща! Мястото ми не е тук.Мястото ми е при теб, Бехлюл! Не може така. Несправедливо е и към Аднан, и към теб, и към мен, към всички, Бехлюл! ....Ела, моля те! Ела Бехлюл!"
къса ми се сърцето само като я гледам. Самотата й......горката Бихтер.....и Бихлюл и Фирдевс я убиха. Бавно. Малко по малко. Докато не остана за какво да живее. Все си мисля, че ако майка й и Пейкер бяха зад нея тя щеше и Аднан и Бехлюл да преживее.

# 596
# 597
Направих малко стоп кадри от любимата ми сцена снощи. И още по-вече ме хваща яд, че ще ги гледаме толкова закратко Sad много са хубави, можеше да станат вторите Бихтер и Бехлюл откъм химия и красота в някой съвременен сериал Peace

Отдавна не го бях виждала Къванч толкова одухотворен Peace

# 598
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet За някои от вас , Сеит може да е предател и жалък негодник, на мен си ми е баш таман ... много, много го харесвам! И не смятам, че е предал Шура, просто и двамата извършиха непростими грешки, не без помощта на много "доброжелатели" Колкото е виновен той, толкова и Шура ... Само, че той откри човек, с който най-вероятно ще е щастлив / ако се махнат от змийското гнездо / а Шура явно ще е нещастна цял живот ...
Снеже  Heart Eyes ма  вярно камерата е прекъснала преждевременно сцената  Joy Joy Joy
Айрич  Heart Eyes е, що не направи стоп кадър с целувката, та да я видим   newsm78 hahaha
Понеже се е изложил Сеит, та затова Мюрвет си спомняше тези моменти ... хич даже не се е изложил като гледам с каква физиономия го гледа как спи  Laughing Много бяха готини снощи, смяла съм се с глас на някои техни моменти, а с превод ще е още по-хубаво! Много се радвам, че ще можем да си гледаме скоро и с бг. субтитри сериите, благодаря на момичетата!   bouquet
Наде  Heart Eyes беше ми интересно какъв ще е рейтинга, благодаря ти! Уверих се, че на този сериал са му обявили явен бойкот  smile3515 smile3511
Много са подходящи за партньори Киво и Фахрие! Дори момичетата, които я обожават с Бурак Й. признават това. Дано ги съберат отново някой ден в общ проект. Peace
ПП Никой не е обвинявал Бихтер, че не отиде да види Елиф в болницата  newsm78 А само затова, че не пожела да разбере Бехлюл, защо не можа веднага да отиде при нея  Laughing За Бихтер няма по-важен човек на този свят от самата нея, реши ли нещо, то трябва да стане на секундата  Joy Joy Joy И нищо друго не я интересува ...

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 15:28 от queen_fenka

# 599
Скрит текст:
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet За някои от вас , Сеит може да е предател и жалък негодник, на мен си ми е баш таман ... много, много го харесвам! И не смятам, че е предал Шура, просто и двамата извършиха непростими грешки, не без помощта на много "доброжелатели" Колкото е виновен той, толкова и Шура ... Само, че той откри човек, с който най-вероятно ще е щастлив / ако се махнат от змийското гнездо / а Шура явно ще е нещастна цял живот ...
Снеже  Heart Eyes ма  вярно камерата е прекъснала преждевременно сцената  Joy Joy Joy
Понеже се е изложил Сеит, та затова Мюрвет си спомняше тези моменти ... хич даже не се е изложил като гледам с каква физиономия го гледа как спи  Laughing
Скрит текст:
Много бяха готини снощи, смяла съм се с глас на някои техни моменти, а с превод ще е още по-хубаво! Много се радвам, че ще можем да си гледаме скоро и с бг. субтитри сериите, благодаря на момичетата!   bouquet
Наде  Heart Eyes беше ми интересно какъв ще е рейтинга, благодаря ти! Уверих се, че на този сериал са му обявили явен бойкот  smile3515 smile3511
Много са подходящи за партньори Киво и Фахрие! Дори момичетата, които я обожават с Бурак Й. признават това. Дано ги съберат отново някой ден в общ проект. Peace
Брех Shocked и кой/кои го казва/т? newsm78
И аз много ги харесвам двамата като екранна двойка, имат ярко присъствие на екрана заставайки един до друг и мнооооого ме е яд, че похабиха тази екранна двойка в този проект. Crossing Arms Не вярвам да ги съберат отново в сериал в бъдеще.
Айрче разкошни са стоп кадрите, Heart Eyes серията беше наситена с много смях, закачки и весели моменти.
Аз също харесвам образа на Сеит и както вече писах нито Шура е негова жертва нито той нейна. Просто така се стекоха обстоятелствата и те самите предостатъчно допринесоха да се стекат именно по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт