Отговори
# 660
Айричка  Heart Eyes благодаря!   bouquet
Наде  Heart Eyes не знам ... в книгата Сеит убива Петро ... да видим ...
в четвъртък нашето филмче отново е от 22.30

# 661
Не знам какво ще направи Сеит, добре че Джелил е до него в този момент. Надявам се да се погрижат за Аля и да я спасят.

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_170883314%2Fbacd060d90d68f8c29

# 662
Вале  Heart Eyes Hug wavey благодаря ти за клипчето с Джелил и Гюзиде! Мнооого ги харесвам!

# 663

">#t=31[/video]

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:04 от queen_fenka

# 664
Добро утро,  дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes Светъл ден ви пожелавам  !   bouquet

Скрит текст:

Днес е голям празник - честваме Свети Мина - закрилник на семейството, покровител на къщата, благодетел на семействата, копнеещи за рожба ! Бъдете живи и здрави, обичайте се и носете доброто в сърцата си !  newsm51  love001 newsm51

Честити да са всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !   bouquet

Кралицата,  Heart Eyes Честит Имен ден ! Да се слави името ти, да ти носи вяра и благополучие, да се споменава само с обич и уважение !  newsm51

Като изгледах фрагмана, хем ми стана мъчно за Мурка, хем смешно - такава ревност и Шура не е проявявала даже !  Mr. Green Но пък много красива като е ядосана....очите и искри хвърляха направо ! Няма да му у лесно на Сеит с нея, ама няма да имаме късмет да видим. Confused

# 665
Здравейте, мили момичета!  Hug Почерпете се за мое здраве, както и за здравето на всички празнуващи. Нека любовта, силата на семейното огнище и здравето ни водят напред в живота! Нека св. Мина ни закриля във всяко наше начинание!

Госпожата,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря от сърце за пожеланията! Обичам те!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 666
Здравейте Hug
Госпожата Heart Eyes благодаря за пожеланията! и на теб ти пожелавам много здраве!  bouquet

Краличка Heart Eyes Честит имен ден! Да си здрава и много обичана!    bouquet
мерси за почерпката! Simple Smile

# 667
Айричка,  Heart Eyes благодаря!

Госпожата,  Heart Eyes не знаех за ръката ти... Дано бързо се възстановиш, желая ти го от сърце! Мъжа ти е прекрасен!  Hug

# 668
# 669
 wavey

Кралице, ЧИД. smile3525
Благодаря на екипа на Asi.
В бокса не ми излизат субтитри, защо ли!? newsm78

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 13:03 от Neidjal

# 670
Здравейте и Честит Св. Мина Heart Eyes Hug Да сме живи и здрави и Св. Мина да помага на нас и семействата ни в трудни моменти Praynig Heart Eyes Много любов и топлина и семейно щастие и доброта да изпълни сърцата ни Praynig Heart Eyes

Кралицата Heart Eyes Hug, да си жива и здрава и много щастие и любов и Св. Мина да закриля теб и семейството ти Heart Eyes Благодаря за почерпката Heart Eyes

Всички именници и те да са живи и здрави Heart Eyes Hug  bouquet

Госпожата Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug

Относно трейлъра, не мисля, че Аля ще каже на Сеит за писмото, поне не веднага, по-скоро ще му сподели за убийството. Били се погрижи да я изплаши достатъчно, но честно съм изненадана как хладнокръвно го застреля. Отмъсти за брат си, браво. Мурка ревнува, нормално е според мен, те майка й и Айшето и напълниха главата с глупости, после защо ревнува newsm78 Но тази несигурност и постоянно натякване и от майка й и от нея ще и изиграе лоша шега, както и в действителност е било PeaceКакво ли пише в писмата, които се получиха за С и Ш в перачницата, дано е нещо интересно...

Благодаря за преводите  bouquet

Хубав празничен ден, момичета newsm51

# 671
Споменато е името Шура......може би, ще замине наистина със Серж.

صورة جديدة من #الكواليس

شورى شكلها هتسافر !!

# 672
Момичета благодаря за превода   bouquet
субтитрите във вибокса тръгнаха ли ви !

# 673
  • София

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 15:18 от zarani

# 674
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Госпожата, Айричка, Наде, Миси, Зарани  newsm51
Краличке  Heart Eyes Hug Heart Eyes Ч И Д ! Да ти е честито името, много здраве и щастие ти желая!  love001
Скрит текст:
Благодаря, Гери!   bouquet   bouquet  bouquet
 в бокса няма субтитри  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт