Отговори
# 480
  • AMS

още снимки от 19-ти еп.

# 481
Така както свърши епизода и както започна трейлъра си помислих, че направо, ще ги дадат на сутринта а то няма да е така.
Дано Praynig не ни оставят само с един фрагман. Cry Rolling Eyes
Да Ви попитам, че не ми стана ясно.
В тази сцена накрая когато Сеит и каза, че ако и каже двете думи, т.е., обичам те това, ще нарани невинното момиче, за Мюрвет ли ставаше на въпрос newsm78 или за самата Шура!? newsm78

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 17:54 от Neidjal

# 482
# 483

В тази сцена накрая когато Сеит и каза, че ако и каже двете думи, т.е., обичам те това, ще нарани невинното момиче, за Мюрвет ли ставаше на въпрос newsm78 или за самата Шура!? newsm78

wavey Аз мисля, че говореше за Мюрвет Peace В контакта правят паралел между ЗП и Бех и аз мисля, че би могло. Нещо подобно се случи и с "невинното" Нихалче и ББ Peace

Подкрепям това мнение. И според мен Бихтер повече се разкъсваше от съмнения и угризения, а Бехлюл просто прави каквото му хрумне. Ако толкова мислеше за чичо си, защо изобщо се впусна в тази авантюра. Той не мисли много-много. Каквото иска взема, после бяга. Ако искаше да не предава чичо си, да беше стоял далече от "леля" си. А той взе, каквото му харесваше, пък сега дава заден.
А колкото до егоизма, от Нихал по-голяма егоистка е само Фирдевс, може би. Видяхме я снощи как дори и скъпоценната Мамзел си изпати от това, че й застана на пътя и се опита да й разбърка пъзелчето. Даже се чудех снощи кога от онуй невинно татино детенце с инфантилните роклички и поведение като в ДГ  се пръкна таз опитна хиена, която видяхме - шпионски маниери в стил Мата Хари, намаано поведение при Елиф и за капак тури и мамзел на мястото й. Брани си територията слънчицето на Слънчо, не си оставя магарето (Бехлюл) в калта.

Аз не го виждам този егоизъм на Бихтер, за който говорите. Тя просто е една самотна жена, която се влюби отчаяно в мъж, който не я заслужава. Какво значи мисли само за себе си? За кого да мисли - за Аднан? Ами че той не мислеше за нея от момента, в който се ожениха. Той отдели повече време за всички други поотделно и заедно - слугините, Мамзел, Бешир, Нихат - как се чувстват, какво ги тревожи, кой се отнася несправедливо с тях и т.н., отколкото за Бихтер.   Някой мисли ли за нея? Дори собствените й майка и сестра се притесниха за себе си, не за нея - как на тях ще им се отрази раздялата със Зиягил. Аз не чух и една дума, изразяваща притеснение за Бихтер - как ли е, как ли се чувства - не.
Бехлюл, при всичките горещи обяснения в любов и "ти си моя, само моя" - декларации, също не се притеснява за нея, а за себе си. Даже и за чичо си не се притеснява според мен - ако се притесняваше, дори нямаше и да се загледа в жена му, камо ли да я поиска. 
Честно ви казвам, тези обвинения към Бихтер, че била егоистка ми стоят много несъстоятелно. Какво иска тя за себе си? Само любовта, нищо друго. Кой влюбен човек не иска това? За какъв егоизъм говорим? Само не ми говорете, че трябвало да не наранява Аднан. Той я нарани стократно повече, мислейки че тя е само негова, а представям си, ако знаеше истината...

Знам, че ще прозвучи еретично, но ако Бихтер имаше дете, щяхме да имаме турска Ана Каренина - толкова силна, драматична и отчаяна е нейната любов. Толкова невъзможно да бъде преодоляна  и животът да продължи и след нея. Толкова трудно да се живее без тази любов.
Аз поне така я чувствам.

Между другото, никога не съм чула или чела някой да обвини Ана Каренина в егоизъм...

+1  bouquet

Благодаря за всичко споделено и за снимките  bouquet Heart Eyes Hug

# 484
# 485
Мисс мерси за отговора и аз така предположих но не бях сигурна.
За мен Мюрвет няма нищо общо с Нихал нито пък Сеит с Бехлюл.
До този момент във всяко едно отношение много ми харесва Мюрвет.

# 486

newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
Светле  Heart Eyes тук май само аз намирам Бихтер за пълна егоистка  Laughing и не съм "влюбена" в образа и  hahaha А, и Снежето  Heart Eyes Да, за мен тя е пълен егоист. Така мисля и никой не може да ме разубеди Mr. Green

# 487
Скрит текст:

Светле  Heart Eyes тук май само аз намирам Бихтер за пълна егоистка  Laughing и не съм "влюбена" в образа и  hahaha А, и Снежето  Heart Eyes Да, за мен тя е пълен егоист. Така мисля и никой не може да ме разубеди Mr. Green
Фенче и аз, и аз. Laughing

# 488
Скрит текст:

Светле  Heart Eyes тук май само аз намирам Бихтер за пълна егоистка  Laughing и не съм "влюбена" в образа и  hahaha А, и Снежето  Heart Eyes Да, за мен тя е пълен егоист. Така мисля и никой не може да ме разубеди Mr. Green
Фенче и аз, и аз. Laughing

и аз,и аз Laughing

# 489
Светле  Heart Eyes, страхотен пост за ЗП, много точно си уловила всичките ми мисли за Бихтер. Обожавам нейния образ и края на филма ме разстройва всеки път  Confused... Абсолютно на 100% мисля и аз по същия начин  smile3501

# 490
Момичета, книгата на Нермин Безмен има ли я в Интернет на бг?

# 491
Наде, Ванче  Heart Eyes Hug newsm10 радвам се, че не съм сама  Joy Joy Joy еха, цели четири сме!
Вале  Heart Eyes нямам идея ...

# 492
Е Фенче Heart Eyes, нали знаеш, че не си сама!
Ама ние сме повече Mr. Green
Страхотен Къванч/Бехлюл като караше навръщане от болницата!
а майка ми вика, че му били начервени устните Joy Joy Joy

# 493
Айрче  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
Ето, и сега Бихтер показа, че не я интересува нищо, освен нея самата. Бехлюл може да е всякакъв, ама е добър, а тя е зла ... И "хиената" Нихал плака за Елиф, а на Бихтер изобщо не и пукаше.
Киво като Бехлюл е неповторим! Никой друг не би изиграл по-добре тази роля.
хайде да видим кои сериали на Киво са най-харесваните ?
http://sonanketler.com/kivanc-tatlitugun-en-begendiginiz-dizisi- … si-resimli-anket/

# 494
  • София
Къванч е харесал тази снимка в Инстаграм.  Flutter

След ЗП и ВВ нещо не мога да харесам играта на Небахат Чехре, но пък винаги е на ниво с външния си вид.

Общи условия

Активация на акаунт