Шегувам се, разбира се, няма лошо
Фенче
, само да кажа, мило, че според мен Нихал се интересуваше предимно заради Бех ,да не мислиш, че много й дремеше за Елиф
Опитваше се да разбере, дали Бех има още чувства към нея, а и да се прави на интересна
Освен това да не забравяме, че тя е един същински детектив, къде ходи, с кой беше, какво прави е най- малкото, което питаше, ама то защото се притеснява, не за друго
Добричка, по-добричка, най-добричка
Колкото до Бих, не знам какво трябваше да й пука...Тя самата на такъв огън се печеше, че само Елиф й липсваше на главата...Ами и аз да бях, щях да се разсърдя, че не е дошъл при мен...Самата Елиф не го искаше до себе си, излишно беше да ходи...Единствено Бих я виня, че избърза да тръгне към чифлика, но беше пила, горката, и не разсъждаваше трезво, а и си го познаваше Бех и реши, че бяга...А и той вече започваше, така че, може би и за това мога да я разбера 
Между другото Мюрвет и на мен ми харесва как се държи, много адекватно предвид ситуацията, но не знам да дали на С ще му хареса
Той много не е свикнал да му противоречат, а пък то да беше само М, ами и майка й , та да видим 
Небахат по принцип я харесвам, но на тази снимка не ми харесва облеклото й
Иначе другаде не съм я гледала, освен в ЗП, а там е супер 
Точно на тази снимка Башакчето не ми харесва много
Но иначе си е добре жената
Ако трябва да бъда безпристрастна обаче Шура се мисли за нещо незаменимо, а Сеит й показа точно обратното и отиде при жената,която му писа само едно писмо. И когато видя Шура,да,говори с нея,но дотам, не отстъпи не крачка, а сантиметър. А тя уж каза край, а после едва ли не- не номер беше. Тези сценаристки обаче много я изложиха
Може ли толкова да се изложи една жена.
Но пък края ми хареса. И даваха кадри от предния сезон на Ш и С, мисля че С и Мурка са по-добра двойка.
А и Муркааа много твърда, и знае само с приказки да го замае , не като Ш да изрече нещо и Сеит така
Чакам с нетърпение следващия епизод, защото няма мобилни телефони, няма врати със звънци, че да им секнат сефтето
Само , че Бихтер не смята така, тя е най-важната в момента, пие си цял ден сам самичка, да я ожали човек
Той я накара така да си мисли
Бех не знам, защото е добър ли или защото се чувстваше отговорен и виновен за Елиф хукна така, мое мнение 

какво дантелено бельо