Отговори
# 600
Ами Наде  Heart Eyes Светлето  Heart Eyes се чуди защо на сутринта Мюрвет не се смее и не си пее, да не би Сеит да не се е представил на ниво  Joy Joy Joy Joy
В сериал едва ли, но виж, в игрален филм може и да ги съберат някой ден  Praynig

# 601
Фенче Heart Eyes ще направя стоп на целувката по-късно Peace
А Сеит няма как да се изложи Wink
Мисля, че Светлето го каза на майтап Simple Smile

# 602
Ами сигурно  Joy Joy Joy тя не го гледа, а и от няколко дни ми разчеква физиономията от смях  Joy Joy Joy умори ме!
Малко ще ти е трудничко  hahaha ама се надявам да хванеш поне мъничко от целувката  Laughing

# 603
Защо толкова много му синеят очите на моменти? newsm78
Да знам, че на светлооките хора очите им се променят в зависимост от светлината и от дрехите, с които са но чак пък толкова. newsm78
Изключвам носенето на лещи Stop и тем подобни глупотевини, Stop които не малко съм чела но наистина ми е чудно. newsm78

Тук пък са му много зелени и пак съм в чуденка. newsm78

Обаче има видими бръчки по челото, Rolling Eyes които са му раничко за възрастта.

# 604
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, че сте и вие! Колко пъти да ви казвам да не ме вземате много насериозно - че чак пък и защита на Сеитовото съпружеско изпълнение - ще ме уморите от смях!

Освен това, Надето ме осветли - от срам било, каза и аз се съгласих - ми то са си срамни тези движения, и в литературата има отражение това мнение за секса... Joy Joy Joy

# 605
Светлееее, престани! Боли ме корема от теб  Joy Joy Joy
Наде, нямам идея  ... сини, зелени, все са красиви, кво се тормозиш  Laughingвъв всеки случай не му слагат лещи, де  hahaha  Колкото до бръчките ... няма възраст за тях, аз все още нямам  Joy Joy Joy Пък и той играе с това лице, сигурно и това оказва влияние, знам ли  newsm78

а отляво, а отдясно  hahaha

# 606
Фенче хич даже не се тормозя, просто търся отговор, защото наистина ми е интересно и бих искала да знам.
Започнали са протестни съобщения във фейса против спирането на сериала нооооо кой, ще ги чуе, никой!?!

# 607
Наде, ами дано ги чуят  ooooh! ooooh! ooooh! и аз не искам да го спират, независимо от рейтинга  Crossing Arms

# 608
Аз съм сигурна, че никакви протести няма да повлияят.  Peace За много сериали е имало, ама няма полза. ooooh!  Вместо да правят протести, да бяха гледали. Peace Не съжалявам, че събраха Фахрие и Къванч, нищо, че беше за кратко!  Peace Уверих се колко добре стоят заедно, а можеше въобще да не ги видя един до друг. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Удоволствие е да ги гледаш двамата.  Heart Eyes Hug

# 609
Ей туй хванах от цалувката Peace

не може Сеит да се е изложил при тая доволна усмивка Wink

като е потънала в тия сини очи Flutter

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 18:37 от Airra

# 610
Айрче то няма и какво друго да се хване от нея, Joy че ахааа и битти. ooooh!

,vay vay...
{thanks the Celil Kamilof page for the english translation-part of the dialogue}
"Seyit and Μürvet in bed after she tries on the clothes"
Mürvet: I have so many questions in my head that I don't have an answer for..
Seyit: Like why Pera is too crowded? Where people go at that time? Why our street is too dark and empty?
Mürvet: You always make fun of me..
Seyit: Are those questions like those you asked this morning (about Şura)..
Mürvet: You know them and when I asked them you become upset but as you hug me like that, I feel so happy and content. There is this inner peace inside me..
Seyit: And I promise you Μurka, as long as I live, you will always feel that inner peace!

# 611
Цитат
Seyit: And I promise you Μurka, as long as I live, you will always feel that inner peace!

Aма видяхме колко му струват обещанията на Сеит Еминов, само думи, думи, красиви думи.

Очаквам в следващата серия да видим страданията и ревността на Мурка.

И какво ли ще стане с Аля, как ще се спаси? Тя все още е омъжена за Джелил, нали?

# 612
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Наде, в неделя имам среща с една кинооператорка и специално ще я питам за цветовете. Предполагам, че се влияят от осветлението, от това дали снимките са външни или вътрешни, преди, когато снимаха на лента, се влияеха и от качеството на лентата, но сега може би и филмите ги снимат дигитално, та не знам. Прави ми впечатление, примерно, че на Бехлюл устата му е малинова направо в някои кадри, а в други има съвсем естествен цвят. Ще питам непременно.

# 613
Наде, в неделя имам среща с една кинооператорка и специално ще я питам за цветовете. Предполагам, че се влияят от осветлението, от това дали снимките са външни или вътрешни, преди, когато снимаха на лента, се влияеха и от качеството на лентата, но сега може би и филмите ги снимат дигитално, та не знам. Прави ми впечатление, примерно, че на Бехлюл устата му е малинова направо в някои кадри, а в други има съвсем естествен цвят. Ще питам непременно.
Благодаря ти предварително Светле, ще ми е интересно да те прочета и да разбера за цветовете на очите а и по въпроса за устните, който си засегнала.
Човек дава обещания когато смята, че, ще може да ги изпълни но често се случват събития, които поради една или друга причина не са под наш контрол или пък други, за които имаме вина съвместно с някой друг и не успяваме да спазим дадените ни обещания но това не ни прави по-малко човеци.
На този етап не ме дразни поведението на Сеит нито към Мюрвет нито в миналото към Шура, защото той и каза нещо много важно при бижутера и то е, че всичко което са преживяли са го изживяли заедно, и е точно така. В определени моменти са ме ядосвали ту единия, ту другия но не и само единия или само другия.
Така както и двамата бяха участници в тяхната любовна история, така също и те самите са пряки и равностойни участници в разрухата на връзката им.

Сеит-My dear wife...
Скрит текст:

Seyit & Sabri scene
Скрит текст:
Seyit: I said that we should eat some sweet and talk sweetly ..but it is so obvious that you will not talk little woolf ..okey then , listen to me well
I loved Sura at the beginning of a very hards road ,, and she loved me very deeply .. we get over many death situations.. we get over many great pains .. we remain without lands.. we remain without homeland.. we remain without family .. the road we walk in full with thorns .. we tumbled while we were walking , and every time a part of us were hang with those thorns.. our parts that we left it behind us was pained but we did not made any sound (of pain he meant) .. one day we start to hear those sounds that we left them behind more and more ..that's why we become more angry and more tough to burn the soules .. let me explain more to you ,even by our love we could not full the place of the people that we lost.. what I found in Sura I did not search for it with another woman little woolf ,, as much as the past never come back same as Sura's place in my heart will never full by anyone else .. if you reach to the borders you realize that the rest are mines ..maybe after 5 steps or 20 steps will explode .. when I feel that I reached to this borders with Sura ,I withdrew in order not to come with me .
Sabri: Sura would prefer to go with you to death
Seyit: I want her to live
then they go back to the hotel
Seyit : even if 10 years or 20 or 30 years will pass , Sura name will still made my heartbeats .. and from time to time my eyes will go far away dreaming of her .. for me Sura will be my endless story ..but she will never be beside me from now and on .
Sabri: good then you will say nothing about her engagement to Petro?
От фейса

Първата сцена между Мюрвет и Сеит
Скрит текст:
Morka remembering Seyit: Morka My dear wife then Seyit wake up : good morning Morka: good morning Seyit: do I wake early ?
Morka: I don't know Seyit: if you sleep little more.. if you did not wake I would make you the breakfast and bring it to your bed.. and we did not get out the room all the day Morka: impossible.. this unbelievable thing? Seyit: Why? Morka: defect .. this will be a defect towards my mother and brother Seyit: infact a new married couple not staying alone is the defect Morka: please don't say this .. we will kiss the hands now Seyit: WHY? Morka : this is the habits .. how is the habit with you ? not like that? at the morning we kiss the seniors hands Seyit: okey lets do our job , lets prepare our ceremonies, lets go and kiss the seniors hands one by one and do our habits Morvet!! Amena: Iwish you to live happily ever after as God and his prophet say (Allah blessings be on him).. with love, respect ,kindness........ faithfulness .. and your way be all lighted Hakki: happy life to you Amena: come on lets have breakfast out table is ready Aysha: lets make the tea Seyit: if you don't mind me and Morvet going to take our breakfast outside Amena: what is that mean how would you take your breakfast outside?I do not understand Seyit:I mean we will take our breakfast at a nice place. a restaurant or a hotel or maybe a pasta store Amena: you are going to the hotel instead of staying at home Seyit: or at Kishok su beach ..I want to get some time with Morvet alone. I want to take her in a Picnic outside Morka: no it is not necessary.. I did not ask for that ! Seyit: why Morvet? we don't have a right to go outside like married couple? or this is also our habit? Amena: OK go out .. Morvet ware some more clothes my daughter.. I don't know where you will go but anyway get some breaths and come back .. if Seyit bey want that Seyit: I will wait at the garden Chastity Grace May Kivanc Tatli

https://www.youtube.com/watch?v=8SBaX0AM9Ow&index=18&lis … aSAVrzDE4YvD9TIkw

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 23:08 от Neidjal

# 614
https://vine.co/v/Oe6uAiiwLBK

направо се счупих от смях на тази сцена  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
тази снимка сега я виждам ... дали Мурка ще започне да се облича така  newsm78

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 23:54 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт