Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 857
  • 809
  •   1
Отговори
# 330
Рози, можеш ли да пуснеш някоя от полите, които си си избрала? Аз на място нищо не видях, но нямам никаква култура на пазаруване  Mr. Green. Много съм застреляна!

Само да споделя, че дотук съм качила 5-6 кила, доста неприятно. Определено апетитът ми е нарастнал, но не се храня двойно. Вчера гледаха бебето, било на горната граница на теглото за седмицата си. Искрено се надявам, че няма нищо общо с ГД. И с предната бременност горе-долу така пълнеех, но предполагам че кръвните ми изследвания ще покажат най-добре. А, в тази връзка, АГ-то ми каза, че при предна плацента е нормално бебето да расте повече, защото се хранело по-добре. Това са успокоение на всички, които имат подобни безпокойства.

# 331
Момичета, здравейте!!!!
Аз пак съм в паника, не мога да си намеря място от притеснение... Вчера бях на преглед видяхме бебчо окончателно е със сини гащи и както каза сестра ми " надарен "  Crazy , видяхме, огледахме всичко пръстчетата на ръце, крака, коремче, сърчице . Цялото бебче. Но при гледането на главичката, нещо ме притесни. Докито не толкова " само дето ми каза, че от дясно в мозъчето има нещо което по нататък може да премине в кистичка (това го имало вряко бебе и в дясно и в ляво и към 25 г.с. се затваряло и премахвало, но при моето бебче незнам, защо реши, че може да е свързано със синдром на Даун, може  би е малко по-голямо като мм , а в същото време всичко др. му е наред в измерванията), но затова трябвало да си направя и 2-ри БХС. Ние с ММ бяхме решили и без това да си го правя.И да направят съпоставка от двата. Мен това ме хвърли  в паника,защото първия БХС беше много добър,а е правен преди 2-3 седмици, а сега изведнъж, нещо му хрумна и ......  #Crazy Някой чувал ли е за такова нещо????

# 332
Момичета, здравейте!!!!
Аз пак съм в паника, не мога да си намеря място от притеснение... Вчера бях на преглед видяхме бебчо окончателно е със сини гащи и както каза сестра ми " надарен "  Crazy , видяхме, огледахме всичко пръстчетата на ръце, крака, коремче, сърчице . Цялото бебче. Но при гледането на главичката, нещо ме притесни. Докито не толкова " само дето ми каза, че от дясно в мозъчето има нещо което по нататък може да премине в кистичка (това го имало вряко бебе и в дясно и в ляво и към 25 г.с. се затваряло и премахвало, но при моето бебче незнам, защо реши, че може да е свързано със синдром на Даун, може  би е малко по-голямо като мм , а в същото време всичко др. му е наред в измерванията), но затова трябвало да си направя и 2-ри БХС. Ние с ММ бяхме решили и без това да си го правя.И да направят съпоставка от двата. Мен това ме хвърли  в паника,защото първия БХС беше много добър,а е правен преди 2-3 седмици, а сега изведнъж, нещо му хрумна и ......  #Crazy Някой чувал ли е за такова нещо????

Никол, преди всичко не се шашкай! Аз не съм чувала за подобен случай, но определено не съм сред най-осведомените... Все пак, от собствен опит, мога да кажа, че често докторите ни шашкат излишно. Направете всичко, което са ви препоръчали, но най-вече запазете спокойствие  Hug

# 333
От 3 месеца си повръщам, не спря и след 12та седмица. И тъкмо почнах да виждам светлина в тунела (пропуснах 2 дена сутрешни "забавления" сгъната пред WC-то), и днеска сутринта пак... Първо вкъщи, после като слезнах от колата едвам се дотътрих до офиса (100 метра). И сега ми е гадно все едно си компенсирам за последните два дена спокойствие.
Какво е това нещо, какво е това чудо, не знам Sad Sad Sad
Още малко търпение! Това, че е почнало да се разрежда е добър знак. Пък и аз нали се похвалих, че оня ден повърнах пак, предният път си повръщах до 19-20 седмица ...  Whistling
Никол, не се паникьосвай, всичко ще е наред!  Hug

# 334
Момичета, направо не издържам вече....   Sad
От 3 месеца си повръщам, не спря и след 12та седмица. И тъкмо почнах да виждам светлина в тунела (пропуснах 2 дена сутрешни "забавления" сгъната пред WC-то), и днеска сутринта пак... Първо вкъщи, после като слезнах от колата едвам се дотътрих до офиса (100 метра). И сега ми е гадно все едно си компенсирам за последните два дена спокойствие.
Какво е това нещо, какво е това чудо, не знам Sad Sad Sad
Ако приемеш и една препоръка от мен... Sepia officinalis 15CH и Colchicum autumnale 9CH  точно за гадене,повръщане,проблеми с миризмите по време на бременност.Успех! Прочети в нета за тях

# 335
Благодаря, момичета! От това което четох в нета с ММ стигнахме до мнението , че за сега ще изчакаме втория БХС и ако той е наред, ще чакаме 25-6 г.с. за да видим дали ще се махне, ако не тогава ще предприемаме други изследвания. Защото вече доста прочетох и от всичките неща си направих извод , че имало е случай и с 3-4 кисти на бебчета и са се махнали в 24 г.с. И в един английски сайт в който е обяснено за тези кисти. щом другите органи са добре, почти е никакъв шанса да се окаже свързано със синдрома или да си останат. Така , че ще чакаме, дано не изперкам преди това:( : " A CPC diagnosis is scary, no doubt about it. But rest assured that the experts agree that the vast majority of these babies are perfectly healthy, and their CPC is just a normal part of growth and development."

# 336
  • София
Рози, можеш ли да пуснеш някоя от полите, които си си избрала? Аз на място нищо не видях, но нямам никаква култура на пазаруване  Mr. Green. Много съм застреляна!
Сега ще потърся някъде снимки. Купих си една черна, по-ефирна и широка надолу, до над коляното, с голям широк ластик в кръста, който в момента ми топли =)
Иначе те имат едни поли тип "коланче" но малко по-дълги - от тях също си купих 1-2 по-широки, че моите са С и ми стягат в кръста.
Бяха при намалената стока, може по това да се ориентираш - по 10-17лв бяха.
http://www.hm.com/us/product/25364?article=25364-B - от тази си взех 2, имаше в черно и в бяло
Аз може би искам някой да НИ ориентира къде са им дънките за бременни, голямо ровене му ударих - такова нещо не намерих!
Колкото и да се дърпам, май ще е добре да си взема един чифт за всеки случай, че усещам как моите 2 чифта дънки ще станат абсолютно непотрепни скоро.

Nikol - колкото и да е трудно, да - паниката настрана.
Аз също си мисля, че не е нищо сериозно, щом не е свързано с други "аномалии". А и щом лекарката ви е казала, че обикновено се затварят и е нормално... Тя просто иска да се презастрахова, а да презастрахова и вас.

# 337
Рози, има отдел за бременни в HM, там има блузи, дънки с ластичен колан, чорапогащници, май има и някакво бельо. Но сигурно всеки магазин е подреден различно, аз питах една служителка, която ме упъти къде е.
Тук може вече да е коментирано, но да повторя - чух че в ЦУМ има хубав магазин за бременни, и на Пиротска също.
Nikol, и аз се присъединявам към мнението, че лекарят ти се застрахова за по-сигурно. А и информацията, която си намерила, е много успокоителна.

# 338
И аз затова се опитвам да мисля позитивно, но ..... Май не ми се получава Sad Но трябва  да се стегна и да изчакам др. седмица БХС да излезне. Тогава ако е добър ще съм по-спокойна. Пък и може да ида  за второ мнение някъде другаде.

# 339
  • София
Днес си направих обогатяването с глюкоза и всичко си е наред. Явно и моята док е от презастраховащите се:)
Момичета, имайте предвид, че шуслеровите соли не са съвсем безобидни, както се презентират. "Хомеопатично лекарство" не е равно на "безвредно лекарство".
Аз от години се лекувам с хомеопатия и моят лекар ми обърна специлано внимание да не позлвам шуслерови соли.

# 340
Днес си направих обогатяването с глюкоза и всичко си е наред. Явно и моята док е от презастраховащите се:)
Момичета, имайте предвид, че шуслеровите соли не са съвсем безобидни, както се презентират. "Хомеопатично лекарство" не е равно на "безвредно лекарство".
Аз от години се лекувам с хомеопатия и моят лекар ми обърна специлано внимание да не позлвам шуслерови соли.
smile3506 А поради каква причина не са съвсем безобидни според доктора,би ми било интересно и полезно да знам,благодаря!

# 341
  • София
Po3u в The mall за бременни са до ескалаторите, демек когато се слиза към детските стоки

Nikol_1189 чела съм ннякъде за тези кистички, никъде не съм срещала да  свързано с Даун, сигурна съм че всичко е наред  Hug

Murmur'ana супер! имаш ли резултатите да ми ги покажеш? просто ме интересуват Simple Smile

# 342
  • София

smile3506 А поради каква причина не са съвсем безобидни според доктора,би ми било интересно и полезно да знам,благодаря!
[/quote]
Още преди 2-3 години, когато взеха да стават популярни, и моята лекарка работеше с тях, като добавка към класическата хомеопатия. После ме предупреди, че много пациенти са получили оплаквания и усложнения, които са резултат от използването на солите, поради което вече не ги препоръчва. Конкретно какви са усложненията, не знам. Преди две седмици, когато ходих заради нещо като грип, отново ме предупреди,че на бременните често им изписвали солите, но тя ме съветва да не ги ползвам.
maceto85, изпращам ти резултатите на лични, да не занимавам всички с тях.

# 343

Още преди 2-3 години, когато взеха да стават популярни, и моята лекарка работеше с тях, като добавка към класическата хомеопатия. После ме предупреди, че много пациенти са получили оплаквания и усложнения, които са резултат от използването на солите, поради което вече не ги препоръчва. Конкретно какви са усложненията, не знам. Преди две седмици, когато ходих заради нещо като грип, отново ме предупреди,че на бременните често им изписвали солите, но тя ме съветва да не ги ползвам.
maceto85, изпращам ти резултатите на лични, да не занимавам всички с тях.

[/quote]
 Благодаря ти за отговора!

# 344
Murmur'ana, едно голямо БРАВО за изследването. Дано от тук нататък все да е така- доктора само да се презастрахова   bouquet
Nikol_1189, много се радвам за информацията, която си открила, осланяй се на нея и спокойно, и твоя доктор само се презастрахова  Hug
Момичета, не ми се смейте, знам че е много рано, но понеже ми беше страшно любопитно днес отидохме с ММ на ден на отворените врати в родилното отделение на Окръжна болница Варна. ММ го помолиха да не влиза, защото точно в момента една жена раждаше, но иначе нямаше да има проблем и той да направи обиколката. Беше ми наистина интересно, видяхме всичко- стаи, предродилно, родилно, боксове за бебетата, стаите за фото.....нещо си (термина ми изскочи от главата). Беше пълно с малки бебчета и щастливи майки. Дори си поговорихме с жената, която беше родила току що- беше така добра да ни отговори на въпросите. Дори успяхме да видим една бъдеща акушерка (първокурсничка) да припада по време на раждането  Joy горкото момиче.
Дано не ме помислите за луда, но това изживяване ми дойде много вдъхновяващо днес.

Общи условия

Активация на акаунт