Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 32 226
  • 809
  •   1
Отговори
# 495
Браво, че усещате бебенцата. При мен още е рано, макар че на 2-3 пъти като съм по-сгъната ми се струва, че нещо усещам. На мен издатинката на корема ми се пада малко по в дясно. Предполагам, че не е нужно да е центрирана точно посредата?
[/quote]

Laughing и на мен корема ми отива на дясно. Вчера в банята ми беше много смешно, изглеждаше леко крив.

# 496
  • Пловдив
Здравейте! Сега се сетих нещо за количките. Каква предпочитате -  2в1 или 3в1 ?
Също така да пусна линк към един анг. сайт, който ми харесва много -  http://www.next.co.uk/  Една приятелка си е в Англия и е много доволна от стоката им. Мисля даже да я използвам малко като се наканя да поръчвам!  Sunglasses

# 497
Силки в някоя от предните теми ми го беше препоръчала,но още не съм гледала в него.Като казах Силки,дали е добре????

# 498
Здравейте момичета. Имам въпросче към мамчетата на фраксипарин- задължително ли е да се бие в един същи час например винаги в 10 сутринта или може понякога да варира +- 3 часа ? Shocked

# 499
Аз лично не съм се вживявала, докато ходех на работа го биех в 6 сутринта, послед weekend-а към 8-9 часа. А сега когато се събудя! Никой не ми е казвал, че трябва да е в определен час. Само да е сутрин. А за мен това е когато се събудя! Simple Smile

# 500
  • София
Аз знам че трябва вечер да се бие, защо нямам си идея, аз не го бия в един ис същи час но е винаги преди лягане.

# 501
Аз също го бия ткъм 10 11 сутринта по логиката " като се събудя", и то нали се размотавам и става толкова, но сега в някои дни поради поет ангажимент ми се налага да е към 13 часа и се замислих дали ще има последствие върху нещо. Thinking  Затова реших да ви питам, ще питам и док, но викам преди това да сондирам мнения.
Благодаря момичета.  bouquet

# 502
При мен изрично пише сутрин. Като измия зъбите, още преди да съм се облякла слагам фраксито и гадния утрогестан и така започвам деня! А аз и за ТСХ пия едни хапчета, на гладно сутрин. Така че докато не мина през 3те ритуала не ми започва деня!  Naughty

Шльоки-пльоки този сайт е невероятен. Толкова страхотни неща има. Ако не ги срещна по нашия пазар може и от там да се поръчва! Simple Smile

# 503
Привет на всички. Ние днес оглеждахме колички и кошарки за бебчо. И една количка ме заинтригува, защото беше много лека, сгъната не е много обемиста, дръжката и беше чупеща се. Някоя мама с опит да сподели нещо за марката CAM (тази количка беше такава). Simple Smile

# 504
и аз си слагам фраксипарина ве4ер и не спазвам точен час-преди да си легна.на някоя от вас получават ли и се под кожата от инжекциите едни малки втвърдени топчета?на мен от време-навреме се получава някое на мястото на инжектиране и стоят доста време-около седмица.и друго-изпитвате ли психологически дискомфорт от инжекциите?аз нямам проблем да си ги слагам сама,не ме боли,но откакто почна да ми расте коремчето,все повече се напрягам с тая игла.става ми трудно да си стисна кожата около пъпа,знам,че иглата е къса,но.....не знам като понаедрея още малко,какво ще правя newsm78едва ли може да се бият инжекциите в корема до 9-тия месец.какво правим в този случай?

# 505
  • София
и аз си слагам фраксипарина ве4ер и не спазвам точен час-преди да си легна.на някоя от вас получават ли и се под кожата от инжекциите едни малки втвърдени топчета?на мен от време-навреме се получава някое на мястото на инжектиране и стоят доста време-около седмица.и друго-изпитвате ли психологически дискомфорт от инжекциите?аз нямам проблем да си ги слагам сама,не ме боли,но откакто почна да ми расте коремчето,все повече се напрягам с тая игла.става ми трудно да си стисна кожата около пъпа,знам,че иглата е къса,но.....не знам като понаедрея още малко,какво ще правя newsm78едва ли може да се бият инжекциите в корема до 9-тия месец.какво правим в този случай?

Все едно аз съм го писала, мен започна и ужасно да ме боли отгоре на всичко. Смених вече мястото на слагане в най-горната част на бедрата. Целия ми корем е на бучки и сники. Малко да минат.

# 506
Мен на някой места много ме боли, на други не ги усещам, явно поняко нацелвам нерв или нещо такова. Аз проблем със хващането на кожата нямам, понеже са ми толкова много сланинките, че не се налага да го правя, но понякога ми се получават синки. Случва се и да не се разнесе лекарството, или поне аз имам това усещане - като стисна тия "топчета", втвърдявания по-точно,  и все едно се пукат и се разнася лекарството... оф голямо обяснение дадох.
 Иначе знам че се слага в мазнините на ръцете, бицепса и от вътрешната страна на бедрата може, ако има повече мастна тъкан. Може да помолиш медицинско лице да ти покажа къде и как точно в тези области.

# 507
Да се включа и аз за фраксито, че и аз го започнах, и на мен доктора - Амалиев ми каза, че е по-добре сутрин да го бия , а вечер аспирина и че може навсякъде, където ми е удобно, защото е подкожна инж. Препоръчва се в корема, защото кожата там е мека и нежна, по-лесно иглата влиза и не би трябвало да боли. Но може навсякъде, където има сланинка, гънка на кожата, както писахте по-горе! И аз не мога да свикна с това бодене!

# 508
  • София
Момичета, май и аз усетих бълбукане тази вечер!
Лежа си на дивана и си държа ръката на корема, от време на време понатискам (че си имам лека бирена мръвчица...) и сега усетих едно като клокочене и мърдане наляво-надясно.
Милия и той си сложи ръката, ама нищо не усети.

Може и да си въобразявам от нетърпение =)

# 509
  • София
Рози,не съм чела за пазаруването,понеже сестра ми е в Англия и направо написах нейните данни,за да не се занимавам,а и тя ще отиде да ми ги купува май директно от магазина,че имат в техния град.
Аз вече разпечатах списъка и ще си отбелязвам по него.Я кажете какви шишета ще купувате.Аз съм се спряла на NUK стъклени,че четох някъде,че тези на авен протичали.Сигурно вече идват от Китай?И хавлийки гледах,но в БГ са много скъпи.Харесвам си все някакви по 50 лв,а в УК има за по 10 паунда.
Цвети, точно НУК текат яко, само от тях не съм доволна. Ползвала съм Томи Типи, Чико, Авент - те си бяха ОК. Не знам дали НУК са същите модели като преди две години, но онези имаха дупка встрани на биберона и две големи дупки на капачките. Биберонът при затваряне не опира плътно в капачката и течността тече в нея. А като бебето поотрасне и му трябва по-широка перфорация на биберона, тече много.

Welinity, Утрогестана перорално ли го вземаш? Аз преди го пиех сутрин, но ми казаха, че може и вечер вагинално и сега така предпочитам. Нали всички глобули и пр.принципно преди лягане се поставят.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 20:34 от Мohita

Общи условия

Активация на акаунт