Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 812
  • 809
  •   1
Отговори
# 510
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile Аз се върнах от преглед, бебето е застанало напречно и само темето му се видя. От два дни ме гонят едни контракции...ужас...почвам се с но-шпа и магнерич. Около нас всички са болни и детето и таткото прихванаха, сега аз...Сливиците са като топки за голф, днес лекаря ми взе секрет от сливиците - е нема такава гаддддддддддддддддд........... Outta Joint Прегледа ме за разкритие с ултразвук, държа фронтта, но може и да имам малко разкритие, доколкото разбрах, че той много бързо на френски говори. Питах го, какво да пия - всичко, дето може да пиеш и небременна, от геройства нужда няма, че после теб или бебето да спасяваме при инфекция. Та днес съм си в нас, от утре с шал на устата.
Лягам си сега, после ще чета назад.

# 511
Да споделя опит. От шишетата на Авент съм страшно доволна. Ползвам ги вече година и нещо и не са мръднали. Не течат. Харесвам стъклените, но са тежки и общо взето не много практични.
 Относно количката съм много доволна от  нашета-ABC designe Mamba. Лека маневрена, удобна.
Оххх момичета със страшно хлавоболие съм. С това ниско кръвно постоянно ми е зле...

# 512
Видях в темата на едно място, че сте коментирали дрехите за бременни в H&M и LC Waikiki. Та въпросът ми е в Плевен в Waikiki има ли такива дрехи, има ли разнообразие? Да не стане да се разкарван напразно, защото не съм от там. Благодаря предварително!  Peace

# 513
Mohita - по-разписание на доктора трябва и през устата и вагинално утрогестана, общо по 9 капсули на ден - сутрин, обед и вечер. НО още в началото на корема ми хич не му хареса през устата и тях ги спрях, докато ходех на работа нямаше как да слагам вагинално на обяд и затова съкратих на суртин и вечер по 3 вагинално. Сега от 2 седмици даже съм ги намалила по 2 капсули, че от тия превенции вече аман. До мин седмица пиех и сутрин и вечер естрофем, ама от тая си ги намалих само на сутрин. Ще го видя какво ще каже в понеделник като отида за ФМ.

# 514
Добро и слънчево утро на всички.
Аз от няколко дни само ви чета, че нямам нищо интересно за писане, но като гледам колко много хапчета пиете (поемате по всякакъв възможен начин  Joy ) взех да се чудя на мен защо нищо не са ми изписали. Аз не пия нищо освен фолиевата киселина, от която според мен вече няма смисъл, но доки ми каза да си я пия. Никакви добавки не ми е изписвал. Дано да е защото нямам нужда, но.........взех да се замислям като ви чета.
Освен това вчера установих как започвам да психясвам  #Crazy Наложи ми се да ходя до работа и през цялото време си мислех само колко много друса автобуса и как шофьора кара като луд... хич ме няма тези дни  #Crazy #Crazy #Crazy Иначе реших да си направя експеримент и си разкопчах якето в автобуса да видя дали другите забелязват, че съм бременна, защото аз определено не забелязвам, и се оказа, че не е в мен грешката, никой нищо не забеляза  baby_neutral
Някой беше питал за спането вечер, и аз се събуждам посред нощ и трудно заспивам след това. Снощи се събуждах на всеки час без причина. За съжаление не съм открила лек за това изкукуригване.  #2gunfire

# 515
  • Варна
 Привет момичета, не мога да ви насмогна с четенето Simple Smile
 Нещо ми е твърде натоварена програмата и за форума не остава толкова време - работа, деца, домашни задължения.....
 Ходих онзи ден на разходка по магазините с щерката - искаше ми се да си взема някоя дрешка, но в LC Waikiki бяха само от XL нагоре размерите, а в H&M нищо не ми хареса Sad Да не съм капо, взех на мъжо за Коледа една фанела, а девойката си хареса един елек за подарък за РД Simple Smile Бебешко понакупихме - хавлийка, чаршафчета, няколко бодита /естествено в неутрални цветове, че полът е все още неизвестен Simple Smile/  Взех си сгъваема ваничка за къпане и слинг - чакам да пристигнат, че ги поръчах от Англия.
 Количка - ще ми прати братовчедката. Каза само, че е Куини, но не попитах нито за модел, нито за цвят  Embarassed Като пристигне ще се похваля Simple Smile
 Когато родих големите деца, бях една от първите в обкръжението ни и нямаше кой да ми дава нито дрешки, нито аксесоари - сега имаме приятели и колеги с малки дечица, така че не се
оливам с покупките, че в един момент със сигурност ще са излишни.
 За шишетата - няма да копувам нищо за момента. Предните пъти ми потрябваха чак към 4-6 месец, а сега се надявам да потрябват и доста по-късно. Гърдите ми текнаха от сега, та се надявам че няма ад има проблеми.

# 516
  • София
Добро и слънчево утро на всички.
Аз от няколко дни само ви чета, че нямам нищо интересно за писане, но като гледам колко много хапчета пиете (поемате по всякакъв възможен начин  Joy ) взех да се чудя на мен защо нищо не са ми изписали.

Спокойно, и на мен нищо не са ми дали... Последния преглед беше толкова спокоен, че чак се притесних, хаха. Аз самосиндикално си взех Биозин мама, заради гриповете и факта, че и аз тръгнах да се разболявам. Пия си и фолиевата и аз и това е ...

Ох, като гледам вие колко сте накупили вече... Аз не искам да разчитам на приятели, първо защото още никой нищо не ни е предложил и второ - около нас повечето са с по 2 годишни и по-малки и си мисля, че или вече са раздали дрешки или по-големите неща ще им трябват.
Затова чакам да ми стане готова новата дебитна карта, която ползвам за онлайн пазаруването и (надяавм се още днес) пускам една поръчка от Pumpkin-a и asda.

# 517
  • София
Не знам дали съм споделяла, но аз ходя при двама лекари паралелно - единият по ЗК, а другият-не.
По отношение на приема на витамини и разни лекарства двамата са на съвсем противоположни мнения. При първата ЖК ми изписаха утрогестан вагинално, витамини за бременни и аспирин протект. Тъй като аз не съм почитател на приема на каквито и да е било таблетки (особено на тези с плацибо ефект), се консултирах и с другия лекар. Той ми обясни специално за утрогестана (от който ми ставаше ужасно зле), че след като се е образувала плацента и по цяла опаковка да приемам няма никакъв смисъл. Нещо подобно каза й за фолиевата киселина - след като се види, че гръбнакът е ок, значи си е свършила работата и приемът и е безсмислен. Но аз ако искам да си ги вземам.

# 518
  • София
Murmur'ana ти си много права, ФК е най-нужна 4 гс, демек когато още не знаем че сме бременни и затова се пие преди забременяване ( ако е планирано) с прогестереона е също вярно, не е нужен след като плацентата поеме функцията на жълтото тяло.

megimagi тези неща дето ги пием и бием толкова са за проблемни бременности.

Po3u да покажеш какво ще пуснеш в Pumpkin, и после ще чакам отзиви за качеството  Sunglasses И аз не чакам много на приятели и роднини. На братовчедите децата са много големи, а колежките имат само момичета

jasmin_veni олее как разкритие бе мила? Дано нещо си не-доразбрала, стискам палци всичко да е наред.

megimagi  hahaha на мен пък доста ми личи вече и всички ми честитят, ама аз си хода с дрехи дето очертават корема.

Днес съм пак с онова ужасно главоболие, снощи се събудих посред нощ с главоболие, пих парецетомол, не се издържа....

http://www.hm.com/bg/product/41175?article=41175-A

Аз съм много доволна от тези панталонки, слим фит са изглеждат модерно и отиват на всичко, спортно или на токчета   Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 11:05 от maceto85

# 519
Добър ден и от мен момичета! megimagi,и аз нищо не пия,споко Simple Smile според мен това би трябвало да ни радва,а не да ни притеснява  Praynig Отностно главоболието от нищото в събота следобяд,като се започна и няма спиране,едва днес вече не ме боли...от парацетамол-а не ми минаваше...и вчера вече реших,че няма и да го пия и ей така,както се беше появило пустото главоболие,така си и замина,но беше ужасно. Да се пахваля нааааай-накрая снощи си боядисах косата,не издържах вече да се гледам в огледалото.За първи път ползвам безамонячна боя и останах крайно възхитена...Е наприказвах се... и ви желая успешен ден!  Hug

# 520
  • София
Като споменавате HM, някой има ли идея дали в Сердика има дрехи за бременни?

# 521
  • София

Има, да. На втория етаж са, точно срещу ескалаторите. Този черен панталон обаче, който е показала maceto, не съм го виждала никъде. Явно ще трябва пак да погледна.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 11:27 от mogedian

# 522
  • София

Има, да. На втория етаж са, точно срещу ескалаторите. Този черен панталон обаче, който е показала maceto, не съм го виждала никъде. Явно ща трябва пак да погледна.  Simple Smile

аз го взех от The Mall, ММ го изрови от някъде  Peace

# 523
Момичета, има ли някоя която от сега да знае, че ще ражда със секцио? При мен ситуацията е такава и взех, че се позачетох за упойките, но нещо не мога да взема решение коя бих предпочела- спинална или пълна. То и с доктора трябва да се говори, но е още рано сякаш да го питам за това. Имам понятие от ппълната упойка, защото миналата година ми правиха коремна операция и лесно излязох от упойката, но се чудя какво става с обезболяващите после, че те тогава бая ме понатъпкаха, а сега ще се очаква да кърмя, та съм в чуденка.

# 524
  • софия
megimagi , аз ще раждам секцио,тъй като първото ми раждане е такова(по медицински причини).В Шейново нчмаш избор,там пълна упойка не практикуват вече.

Общи условия

Активация на акаунт