Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
Аз се върнах от преглед, бебето е застанало напречно и само темето му се видя. От два дни ме гонят едни контракции...ужас...почвам се с но-шпа и магнерич. Около нас всички са болни и детето и таткото прихванаха, сега аз...Сливиците са като топки за голф, днес лекаря ми взе секрет от сливиците - е нема такава гаддддддддддддддддд...........
Прегледа ме за разкритие с ултразвук, държа фронтта, но може и да имам малко разкритие, доколкото разбрах, че той много бързо на френски говори. Питах го, какво да пия - всичко, дето може да пиеш и небременна, от геройства нужда няма, че после теб или бебето да спасяваме при инфекция. Та днес съм си в нас, от утре с шал на устата.
) взех да се чудя на мен защо нищо не са ми изписали. Аз не пия нищо освен фолиевата киселина, от която според мен вече няма смисъл, но доки ми каза да си я пия. Никакви добавки не ми е изписвал. Дано да е защото нямам нужда, но.........взех да се замислям като ви чета.
Наложи ми се да ходя до работа и през цялото време си мислех само колко много друса автобуса и как шофьора кара като луд... хич ме няма тези дни 
Да не съм капо, взех на мъжо за Коледа една фанела, а девойката си хареса един елек за подарък за РД
И аз не чакам много на приятели и роднини. На братовчедите децата са много големи, а колежките имат само момичета
на мен пък доста ми личи вече и всички ми честитят, ама аз си хода с дрехи дето очертават корема.
Отностно главоболието от нищото в събота следобяд,като се започна и няма спиране,едва днес вече не ме боли...от парацетамол-а не ми минаваше...и вчера вече реших,че няма и да го пия и ей така,както се беше появило пустото главоболие,така си и замина,но беше ужасно. Да се пахваля нааааай-накрая снощи си боядисах косата,не издържах вече да се гледам в огледалото.За първи път ползвам безамонячна боя и останах крайно възхитена...Е наприказвах се... и ви желая успешен ден!