Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 839
  • 809
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И другата новина е, че женското царство нараства "пол- женски"  newsm44 newsm68 newsm44 И двамата с ММ сме страшно щастливи.
 stork-girl stork-girl stork-girl

ЧЕСТИТООООО  baby_neutral Женско царство =) Хихихихи

За ФМ - и на мен 100лв. ми се струваха много в началото, но като се сетя за какво ги давам - хубава клиника, страхотен лекар, много внимание, подробна информация, диск, снимки, допълнителна консултация при нужда. Заслужава си и за тия неща според мен всичко си струва.
Второ БХС обаче нямам намерение да правя.

Ако успея да стана утре и аз ще дойда на това училище с милото =)

# 91
  • Варна
Смехорани - радвам се, че сте добре с бебоците. Стискам палци да нямаш повече тревоги от тук нататък.
Tifany1 - много странно, при положение, че имаш вече 2 деца. Не се шашкай безпричинно, ако трябва повтори изследването  Peace Стискам палци всичко да е наред.
 megimagi - честити ви розови гащи  Hug
danimamas - моето БХС е идеално, но понеже съм на 35 г, по здравна каса било задължително да направя и късния - но касата не го поема  Shocked Много ми е чудно как може да задължиш някого да си плати  Shocked
 Вчера бяхме на преглед - естествено със щерката, че се сърди много ако не присъства. Бебчо върви с почти седмица напред по размери, дано не родя слонче  Mr. Green Всичко му е наред, но пол явно скоро няма да научим - доста ниско е долу и неговото дупе се пада зад моята срамна кост, така че никакви шансове. Плацентата този път е предна и леко пречеше да се вижда бебо, но е горе и док каза да не се притеснявам. Всички изследвания са идеални, така че няма място за излишни притеснения.

# 92
..

За ФМ - и на мен 100лв. ми се струваха много в началото, но като се сетя за какво ги давам - хубава клиника, страхотен лекар, много внимание, подробна информация, диск, снимки, допълнителна консултация при нужда. Заслужава си и за тия неща според мен всичко си струва.
Второ БХС обаче нямам намерение да правя.

Ти къде ходиш на ФМ? Аз съм се записала във "Фемина", но там май само при определени лекари трябва да се ходи

# 93
  • София
И в "Марков" ранната ФМ е 90 лв., а късната - 100. За близнаци е съответно 100 и 120. Жалко, че не се поема от Касата, не е чак толкова много. Можеха да поемат поне едната.

# 94
  • София
Аз се записах на ФМ при доц. Томова. Лекарката ми ме прати там и реших да я послушам, въпреки че честно казано ми се искаше да отида при Марков, дано не съм разочарована. Не знам каква точно е цената, но мисля че е поне 100 лв.
Момичета, усещате ли вече бебето? Аз съм с предна плацента и първа бременност и се бях подготвила да чакам още много време, но от два дни усещам нещо като почуквания малко под пъпа и не знам дали не си внушавам ...Thinking

# 95
РоЗи - не е само до парите, познавам добре доктора при който ще ходя и знам, че обяснения и разяснения няма да получа. Ако всичко е ОК само сумтене и мълчание, а ако има проблем някакво вяло обяснение. Но на този етап нямам голям избор и ще съм при него. Като знам докторката по ЖК колко е обстоятелствена и как се радва с нас на видяното много ме е яд, че тя не се занемава с ФМ. Дано всичко да е наред!!!  Praynig
Нямам вече търпение да свършва работния ден и да си видя човечето, че с тия придърпвания, настинки, нерви и физически натоварвания от тази седмица много съм притеснена... Thinking
Днес сутринта и мен ме "изгъделичка" нещо малко над срамната кост, но не смея да си повярвям, че е бебо.

# 96
  • София
Ти къде ходиш на ФМ? Аз съм се записала във "Фемина", но там май само при определени лекари трябва да се ходи

Във Фемина и аз, при Врагалова. Много съм доволна!

welinity - ако нямаш избор наистина е кофти. Поне ще ти каже, че нещата са наред и ще ти измери НТ, което също е ок. Но ако не е обстоятелствен, наистина разбирам притесненията ти.

Аз още не го усещам бебето, с предна плацента съм, така че май ще има да си чакам.
Още ме понаболява ниско долу, въпреки че отбелязах прогрес с 00.... Simple Smile
Ще си пия Но-Шпа докато стане врем за доки (1 седмица).

# 97
Аз се записах на ФМ при доц. Томова. Лекарката ми ме прати там и реших да я послушам, въпреки че честно казано ми се искаше да отида при Марков, дано не съм разочарована. Не знам каква точно е цената, но мисля че е поне 100 лв.
Момичета, усещате ли вече бебето? Аз съм с предна плацента и първа бременност и се бях подготвила да чакам още много време, но от два дни усещам нещо като почуквания малко под пъпа и не знам дали не си внушавам ...Thinking
100лв е при Томова. Аз лично съм доволна от нея, през предната бременност пак при нея ходих.

Бебето не го усещам, но терминът ми е края на април, а и съм с предна плацента, така че най-вероятно ще бъда от последните усетили бебето, макар и с втора бременност. Предната бременност пак бях с предна, доста късно го усетих, та сега нямам особени очаквания и не бързам Simple Smile

# 98
И на мен ми е първа бременност, с предна плацента. Постоянно усещам нещо, но не мога да определя, дали е бебето или си въобразявам.
Учудвам се, че голяма част от вас вече знаят пола на бебето, а мен дори още не са ме питали, дали искам да го знам или не. Надявам се на ФМ през 20 г.с. да стане ясно, но в крайна сметка най-важното е да е живо и здраво.

# 99
  • София
berolino при някои се видя просто много рано, на нашия му се видя комплекта на първата секунда и док ме попита дали искам да знам

Аз другата седмица ще запазвам час за ФМ, в 20 гс. каза докторката че е най-добре да се прави, и пак ще си я направа в Щерев  Grinning

РоЗи май на нас двете най-много ни мъчи запека, на мен от ляво си ме боли яко и след ходене, но са се загледах поддуто ми е от ляво, май шмъчко е застанал някъде там   #Crazy

# 100
  • Sofia
Tifany1 стискам палци  Praynig
megimagi Честити розови гащи!   bouquet И аз като ada_smiles съм с термин края на април, така че не знам кога да очаквам ритничета. Но пък си нямам идея с каква плацента съм, досега докторът не ми е казвал, а и аз не съм питала де  Laughing

Аз за ФМ и вземане на кръв за БХС платих 140 лева в гр. Пловдив. И на мен ми се сториха доста, но както каза Рози заслужава си. И аз имам много снимки и диск. Докторът всичко ми показваше и обясняваше. Но аз ходя при него от години и го избрах и той да ми води бременността. В началото беше по-обран, аз пък бях по-стресната, не знаех какво да го питам, но с времето всичко си дойде на мястото. Даже на ФМ се шегуваше, че бебето било като каратистче, само мята тези крачета и ръчички  Joy

berolino и аз не знам пола и не очаквам скоро да го разбера. Мисля, че предпочитам докторът да е сигурен като ми казва, а не да дава предположения. Така че ще си почакам още месец  Wink

# 101
megimagi, при кой ходи на ФМ?

# 102
  • София
РоЗи май на нас двете най-много ни мъчи запека, на мен от ляво си ме боли яко и след ходене, но са се загледах поддуто ми е от ляво, май шмъчко е застанал някъде там   #Crazy

Хаха, да, съмишленички сме. Еми... това е положението. Ще си честитим ходенията до тоалетната и това е =) Трябва да се загледам, щото и мен май в ляво ме наболява от време на време. Ама аз и си имам малко коремче, та не очаквам скоро "включване".

Момичета, а как сте със съня? Почна ли пак да ви се доспива по никое време?

# 103
На мен ми се спи постоянно,вечер в 9 най-късно съм заспала и си спя цяла нощ  smile3524

# 104
Мдааа, бебчето е. При мен ситуацията първият път беше същата - с предна плацента и го усетих в 18 с. Този път го усещам от миналата седмица, вчера даже беше на топчица точно под пъпа. Peace
Аз до сега съм нямала проблеми със съня - когато легна заспивам ...  Whistling
Ей, ама значии ...   #Cussing out Десет пъти се разкарвах за този болничен и сега ми се обадиха от Личен състав, че са го объркали в болницата /с предната бременност пак имаше такива случки/. По принцип винаги ги чета, но този път как пропуснах ...  ooooh! ММ и той се ядосва, че ще трябва пак да излиза от работа в понеделник.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт