Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?

Една приятелка има Zippy lux и я бутам от време на време... иначе е много удобна и много хубаво върви..

Май най-важно ми е да е лека и много устойчива на неравности, т.е. с големи гуми, амортисьори и т.н., но тези са доста скъпи. И като си помисля, че трябва да дам 1700 лв за количка, която не отговаря на някой критерии ми става тъпо. Ето кои са ми в списъка: Peg Perego Book+ Pop-up, Tutis Zippy Sport, Hauck Malibu All in one, Jané Muum 3 в 1, Mutsy и някои марки, които изобщо не знам дали ги продават в БГ: Bugaboo, Baby be Cool, Uppababy.

Днес с вода заместих гела да пусна на баба ми бебето, ама не си е работа
. Трябва само да освежим нашата спалня, в която всъщност засега ще е и бебето, но нещо се ослушваме и не ни се започва на сред зима, ама няма как. Иначе имаме предвидена детска стая, но засега нищо няма да се случва там
. В най-добрия случай не ми достигаха 1-2 сантиметра и много се ядосвах. Ние сме на 5 етаж и няма как по стълбите да влача количка или пък да сгъвам, разгъвам постоянно. Накрая си взех доста обикновена и евтина количка и пак останах доволна. Сега не знам как ще избирам. Този път ще мога да оставям количката в колата и да не се притеснявам от асансьор