Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 32 226
  • 809
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
 newsm78 значи не звучи толкова куку за това с оставянето в колата. На мен това ми беше една от идеите. Вече по смело го обмислям  Grinning

# 421
  • София
Шльоки, хич не е куку даже, много хора го правят. А как се крадат колички от входовете, не е истина! Лично съм потърпевша. Така че, ако не можеш да си я прибираш всеки път, по-добре в колата.

# 422
  • София
 а не е ли риск да ти разбият колата по този начин? скъпа количка според мен трябва да си е вкъщи  Stop

# 423
  • Пловдив
Във входа абсурд да я оставя. А за колата някак си нямам притеснения..
В такива моменти много завиждам на хора, които живеят в къща и не им се налага да мислят за това. Sunglasses

# 424
  • София
В колата много зависи къде я паркираш. Ние имаме паркинг, чува се, вижда се, ама пак би ме било шубе.
В нашия блок (вярно, имаме портиер) е практика да се оставят на площадките колела (вързани), колички, детски камиончета... Но повечето комшии съм забелязала си държат количките предимно на стълбището на етажа - повечето си ги заключваме.
Аз бих си я държала в нас, ако трябва да съм честна, но най-вероятно ако все още сме в този апартамент (както е тръгнало) ще си я държа и аз на площадката.

Иначе съм харесала Adbor Galiani S-line - вървят по 600-700лв чисто нови.

# 425
  • София
В колата, ако е сгъната в багажника, няма да се вижда.
Къде на шега, къде на майтап, но сега се сещам как веднъж бяхме пазарували зимни дрехи и ботуши, оставихме торбите в багажника и го бяха отворили... та после покупките наново...

Иначе при нас няма асансьор, а площадките са тесни. Затова мисля екзотични варианти.

С дъщеря ми след кражбата купих количка Peg Perego Aria, страхотна за блок без асансьор и тежи само 5,5 кг (но не става за новородени), и много пъти съм я пренасяла заедно с бебето 4 етажа.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 22:45 от Мohita

# 426
  • Враца
Това с къщата също е относително, аз съм в къща и няма къде да оставя количката изобщо  newsm78. На мен варианта също ми е в колата, което пък като си в къща е по-безопасно  Laughing

# 427
  • Бургас
За колички не знам,ама за детски столчета съм чувала,че разбиват колите.

# 428
Здравейте мами,

признавам си, че още не съм успяла да прочета старите теми, но не ми остава време. Може би един ден като спра да ходя на работа...
Иначе за количките, аз ще ходя да видя на една позната, която иска да я продава, bebe confort. Много ми я хвали, имат и сервиз, което си било важно. Ако не ми хареса (заради следи от употреба или друго) сигурно ще си поръчам от Англия Baby Jogger - също ми я препоръчаха.
Сега обаче имам други притеснения - след две седмици ще ходя в командировка със самолет, а вчера една позната ми каза, че скенерите по летищата били вредни за бебетата и можело да не минавам през тях. След сватбата (преди месец и половина) с ММ ходихме на пътешествие със самолет и на круиз и освен по летищата, при всяко качване на кораба минавахме на скенер. Никой от лекарите при които ходих и се консултирах, дали има някакъв проблем да пътувам, не ми беше казал подобно нещо.
Вие чували ли сте нещо такова?

# 429
  • София
За колички не знам,ама за детски столчета съм чувала,че разбиват колите.

ами именно, все някой ще те види че си слагаш количката от + 1000 лева в колата, абе ние с ММ сме параноя не бихме рискували, а извадихме късмет че в новия апартамент мазето е на етажа, даже до нашия апартамент и си го усвоихме като склад.

berolino това за скенера ми звучи като градски мит  Shocked толкова бременни пътуват със самолет

От днес съм в 5-я месец  bowuu

# 430
Маце, честит пети месец  Hug!
Мария, не се притеснявай, аз имам такива тъпи да го няречем болки, но в четвъртия месец се разпъват таз, мускули, сухожилия - пише си, че е нормално. Пийвай но шпа, но дано не те заболи повече Praynig
А пък аз гледам детски стаи за близнаци и само набелязвам.  Peace

# 431
 Metlichina и Didolino,много Благодаря за информацията!!!  Hug
За сега сме още в София и чак към края на ноември ще бъдем в Пловдив,но проучвам от сега нещата.
Предстои ми след седмица амниоцентеза в Майчин дом и много се надявам след това да не се налагат толкова изследвания,а само обичайните прегледи и видеозон,дай Боже всичко да е наред.
Иначе новата квартира в Пловдив се намира в центъра в близост до пазар"Понеделник",не знам каква
клиника има в близост,но ще проверя.

# 432
  • Перник
Благодаря за мненията за количките, но аз ще търся някакъв по-бюджетен вариант, нямаме възможност да дадем толкова пари за количка, а и ни предстои купуване на жилище....не ми се мисли  Simple Smile

# 433
  • Пловдив
pcheliza точно там се намира ДКЦ I

# 434
болна съъъъммммммммм Wearyцяла нощ ми беше студено и от болки в гърлото не можах да спя.от тая сутрин се обажда и кашлица.вчера цял де се наливам с чай,правих си инхалации,пия вит.С,забърках мед с лимон....не знам какво повече мога да направя?!имах и лека температура-37.2.температурата особено ме плаши,защото съм алергична кум парацетамол.някой знае ли с какво друго мога да я свалям при нужда,да е без парацетамол и да е позволено за бременни?а чая от джинджифил как се приготвя?пил ли е някой някъкъв сироп за кашлица,дето е позволен за нас?

Общи условия

Активация на акаунт