Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
цяла нощ ми беше студено и от болки в гърлото не можах да спя.от тая сутрин се обажда и кашлица.вчера цял де се наливам с чай,правих си инхалации,пия вит.С,забърках мед с лимон....не знам какво повече мога да направя?!имах и лека температура-37.2.температурата особено ме плаши,защото съм алергична кум парацетамол.някой знае ли с какво друго мога да я свалям при нужда,да е без парацетамол и да е позволено за бременни?а чая от джинджифил как се приготвя?пил ли е някой някъкъв сироп за кашлица,дето е позволен за нас?

Точно поради тази причина вече две години и кусур свалям едната гума като влизаме в асансьора /добре, че вече приключихме с нея, ама е точно такава - с големи гуми, аз й викам танк/ ... Ама ММ реши, че си бая като му казах да мери.
Нищо, де, не е кой знае какво, ама като може и да не я сваляш ...
И за големия багажник съм с две ръце "за". Толкова е удобно за пазаруване ... просто нямам думи! 
, но ти попаднах на поста и реших да споделя, че за 15 страници сигурно ще забравя половината неща 
само при добро желание от тяхна страна(размахах си инвитро случая и си сложих любезната физиономия) и имаха желание.после се оказа,че унг не преслушва гърди
,та ходих по други етажи и кабинети на вътрешен.накрая,слава Богу,се оказа,че съм само с червено гърло и ларинкс,хрема,но дробовете са чисти.лекарката ми изписа стодал,исландски лишеи за смучене(исла мус) и някаква морска солена вода за носа.довечера ММ ще ми донесе джинджифил и ще си направя чайче.благодаря ви за подкрепата,обещавам да не се давам на гадния вирус и още утре да съм ок!