Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 32 226
  • 809
  •   1
Отговори
# 450
Момичета почерпете се за мое здраве, днес остарявам с още една година Laughing

На всички болни пожелавам скорошно оздравяване Hug

# 451
  • Емаесесаесесапипиа
Сега обаче имам други притеснения - след две седмици ще ходя в командировка със самолет, а вчера една позната ми каза, че скенерите по летищата били вредни за бебетата и можело да не минавам през тях. След сватбата (преди месец и половина) с ММ ходихме на пътешествие със самолет и на круиз и освен по летищата, при всяко качване на кораба минавахме на скенер. Никой от лекарите при които ходих и се консултирах, дали има някакъв проблем да пътувам, не ми беше казал подобно нещо.
Вие чували ли сте нещо такова?

Аз даже бях пуснала такава тема с предишната си бременност. Тогава с бебето направих общо седем полета - до 6тия месец почти всеки месец летях. На летище в Париж се опитах да откажа минаването през скенера, но ме помолиха настоятелно и служителката ми обясни, че минавайки през всеки магазин в МОЛ или супермаркет със скенери на входовете облъчването било дори в пъти по голямо от това на летищата. А не се бях замисляла преди за скенерите по магазините и колко такива съм отразила. Е, бебето се роди живо, здраво и голямо, така че явно ги е преживяло скенерите... С тази бременност вече летях без произшествия преди две седмици и пак ще летя, може би, след месец-два. Честно казано заразните болести повече ме притесняват от скенерите....

# 452
amy_lee- ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСТВАНЕ   bouquet  bouquet  bouquet
Много вкусна беше почерпката  Joy

# 453
amy_lee,бъди жива и здрава и много обичана!

# 454
  • Перник
Честит рожден ден, Amy!!! Пожелавам ти много здраве и любов!  bdbaloni
Тиквичке, бързо оздравяване!    Hug

# 455

amy_lee  hbday  Бъди жива и здрава,и само хубости да ти се случват!

# 456
amy_lee - Честит рожден ден! Весел празник!  bigdance2

# 457
amy_lee Честит рожден ден! Много здраве, щастие и само хубави емоции да те спохождат  bouquet

# 458
amy_lee,честит рожден ден и от мен!Много здраве и щастие !  newsm59

# 459
Amy_lee Честит рожден ден! Много здраве , щастие, любов и радост ти желая.

# 460
  • Враца
Amy_lee Честит рожден ден. Много усмивки и весело изкарване  Hug

# 461
pcheliza точно там се намира ДКЦ I

Хей,това е чудесно!Благодаря  Шльоки_Пльоки   bouquet

# 462
  • Sofia
Amy_lee Честит рожден ден!  party023 Gift Бъди здрава, щастлива, поитивна,усмихната, обичана! Весел празник и много радостни моменти!  baloni

# 463
Giada не мога да ти помогна с майстор,но мога да ти кажа,че мухълът не е от това,че нямате изолация,а просто трябва вентилация.
Относно почистването,на мен за основното ми помогна майка ми,че много квадратура имам да чистя,но иначе мислех и аз да се обаждам на една приятелка,която ходи да чисти къщи,но ме хвана срам,че знам че няма да ми вземе пари.
Днес да ви се похваля ,ходихме за колички.Най - съм доволна от Дундьо,както от избор,така и от обслужване.Ако имате нужда от инфо за някой модел ,съм насреща,че доста разгледах и то обстойно.Карамелче s line и на мен ми се видя много голяма.Ние се спряхме на MUtsy Igo и повече няма да търся и да гледам.Това е количката,но ще си я поръчам отвън.Друга ,която ми хареса е една на Mamas and Papas -Майло,но тя е много по-тежка от Муци-то.Гледах и Jane Muum ,понеже четох,че много я харесват,но на мен нещо не ми хареса.Тежка е и на мен ми стои малко като количка за кукли,но вкус другар няма де.
Мohita и при нас няма асансьор и съм на 4 етаж,но съм решила да си я оставям в гаража,че имаме топла връзка.Ако имате гараж и вие може така.
Тиквичка на мен кашлицата ми мина за 2 дни с Ен Ти Тус-бебешки сироп за всякакъв тип кашлица и инхалации със сода и лайка,всеки ден по 2 пъти.,а и смучех прополки.
amy_lee Честит Рожден Ден,много здраве и късмет,семейно щастие и кротко бебче на финала.И аз съм скорпион,на 28.10 бях.

# 464
5-ти месец олле  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт