Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 32 226
  • 809
  •   1
Отговори
# 465
Amy_lee честит рожден ден! С пожелание за много здраве, късмет, любов и щастлив финал със здраво бебче  newsm59 nbirthday  bigdance2

# 466
Amy_lee, честит рожден ден! Жива и здрава, много щастие, любов, лека бременност и щастлив завършек накрая!
ada_smiles и fapua, благодаря за инфото! Успокоих се, но за всеки случай ще пробвам да не минавам през скенерите.
Хубав ден на всички!

# 467
Благодаря на всички за милите думи  Hug

Аз днес се чувствам малко като препила, макар да не съм близнала нищо вчера. Я кажете, момичетата които вече усещате бебетата- колко често е това? Уж гледам да не ги мисля тия неща, но нещо почвам и аз да влизам във филма  ooooh!

# 468
Добро утро!
Аз го усещам вечер но не го усещам още така както трябва, а много леко ако съм нещо концентрирана изобщо няма да му обърна внимание. Доста често като си легна вечер и то почва да ме гъделичка.

# 469
  • София
Вчера това казвах на ММ че хем знам че е рано за редовно усещане хем почвам лекинко да се притеснявам. Аз го усещам като легна по гръб и не мърдам известно време, луда работа съм знам   #Crazy

# 470
Аз вече усещам как се мести , цялото коремче ми се надига....  Simple Smile

# 471
Аз също го усещам вечер от няколко дена,а докторката ми каза да не си измислям,защото било рано Grinning Сега като ви прочетох и се успокоих,явно не си измислям Grinning

# 472
PoisonDaisy, притискане нямам, но коремът и тазът ми растат със скоростта на светлината. Нищо общо с предния път. Не знам как бих изглеждала в девети месец! Вечер коремът ми е толкова издут, че едва се навеждам
 Странното е, че при все това още се побирам дори в панталоните си освен в най-тесните дънки. Но според мен притискането е нормално, само дето е неприятно.
Това все едно аз съм го писала... на килограми съм напълняла едва 2-3 кг от началото,а съм последна седмица на 4-ти месец...но за разлика от преди всички други мои дънки ми стягат в корема адски много, явно е по друг начин самото бебе, не знам, преди си носех и другите дънки,просто ги закопчавах под корема,а сега ужасно мн. ми стиска..сигурно е понеже е втора бременност и самият ми таз е вече разширен,нямам представа,но е ужасно.... без да изглеждам дебела се чувствам така... трябва и аз да си напазарувам за бременни и то спешно...точно в момента семейно хич не ни е до такива финансови разходи за дрехите ми,ама ще трябва все пак...

# 473
  • София
Аз също усещам бебето от седмица някъде. Предимно вечер. Но вчера яко се премяташе и цял ден ми "бълбукаше" коремът.

# 474
  • София
Здравейте, момичета!
Завърнах се аз след два дни странстване по баирите. Хубаво си починах и се надишах на чист въздух (и наядох на мезета), но от камината носът ми се дозапуши тотално.
Поне не ми е отпаднало вече и не ме боли гърлото.

amy_lee, честит рожден ден на патерици от мен! Да си жива и здрава, да имаш много лека бременност пълна с позитивни моменти и ММ да те слуша!

За колички и ние мислим да вземем скоро, ако попадна на добра оферта. Как не ми се ходи по магазините, но знам, че ще е най-добре да пробвам първо и ще хвана някоя приятелка и през седмицата ще пообиколим.
Къде освен в Хиполенд и в този Дундьо, къме има по-богат избор?

Как ви завиждам за усещането на бебето - доки ми каза че най-рано около 20-тата седмица ще го усетя, а нямам търпение вече.

# 475
Рози и в Малечко на околовръстното също има много колички,но там явно са представители на Бебе Комфорт и Мамас енд папас.Има малко и от други модели,но продавачката си предлага тези ,които написах.Можеш да ги разгледаш де има хубави модели,въпреки,че вече си избрах друга.
И да ви попитам.Онзи ден бяхме на кръчма и музиката беше много силна.Цяла вечер,докато не спря и корема ми не спря.Усещах нещо като все едно ми къркорят червата.Като спря музиката и коремът ми се успокои.Дали е бебо???Питам,защото аз гъделичкане никога до сега не съм усещала.

# 476
  • София
Ро3и във Вис Виталис също и Рая тойс това Рая е в Младост 4 сградата на Флоримонт

# 477
Мацки,защо в http://www.asda.com/ не мога да се регистрирам без UK тел.номер?Как си поръчвате от там?

# 478
  • София
Благодаря, ще погледна в Рая още утре, нали ми е под носа.

cvety - за съжаление не мога да ти кажа, дали е бебо, но аз все си мисля, че като започна да го усещам и ходя някъде на бар или на танци, бебчето ще танцува в корема ми =)

# 479
  • София
Мацки,защо в http://www.asda.com/ не мога да се регистрирам без UK тел.номер?Как си поръчвате от там?

Виж в темите за онлайн пазаруване мисля че има отделна за асда

Общи условия

Активация на акаунт