Брак на българи с чужденки

• 31 133
  • 268
  •   2
Отговори
# 165
Есме не е вярно.Познавам много момчета,които са стройни,високи и слаби като мен,че и 20-30 см по-високи.Такива сме си генетично.
Повечето българи за едри и набити,но не всички.
Предпочитам българка,но в краен случай може и да прибегна до чужденка.Зависи накъде ще повее вятъра.
Няма значение какво националност е дори и да е циганка ако я обичам .

# 166
  • SF
И аз познавам високи момчета. Предполагам, че целият баскетболен отбор са по-високи от тебе. Предполагам, че и всички от волейболния са по-високи от тебе.
Аз също съм висока обаче и знам колко е трудно да се запозная с момчета и да не ми забият въпроса "Ти що си толко дълга, бе!"
А на мене ми е неудобно да ги питам "що си толкова къс?" И така, аз оставам "дългата", а те "нормалните".
С едни момичета от Сърбия, които живеят в Швеция, се запознахме в дискотека и първото нещо, което обсъдихме беше ръстът на българските мъже. Защото този на шведските рязко се открояваше. Това е в контекста за ръста.
А е пълно с частни примери за изключения, които се дават и така само се потвържава правилото.
Но като се огледам около себе си и като ми кажат "събуй тези токчета, че и без това.... " и вече е ясно, че моят ръст не се приема за "типичен".
Ей, да не останете с впечатление, че съм 190!!! Под 180 съм.

# 167
И аз познавам високи момчета. Предполагам, че целият баскетболен отбор са по-високи от тебе. Предполагам, че и всички от волейболния са по-високи от тебе.
Аз също съм висока обаче и знам колко е трудно да се запозная с момчета и да не ми забият въпроса "Ти що си толко дълга, бе!"
А на мене ми е неудобно да ги питам "що си толкова къс?" И така, аз оставам "дългата", а те "нормалните".
С едни момичета от Сърбия, които живеят в Швеция, се запознахме в дискотека и първото нещо, което обсъдихме беше ръстът на българските мъже. Защото този на шведските рязко се открояваше. Това е в контекста за ръста.
А е пълно с частни примери за изключения, които се дават и така само се потвържава правилото.
Но като се огледам около себе си и като ми кажат "събуй тези токчета, че и без това.... " и вече е ясно, че моят ръст не се приема за "типичен".
Ей, да не останете с впечатление, че съм 190!!! Под 180 съм.

189 cm 71,1 kg не съм толкова нисък.Играл съм волейбол и баскетбол с приятели.Два много разтоварващи спорта,но предпочитам футбола. Wink
Не виждам нищо притеснително във високи момичета.Предпочитам да са по-високи отколкото ниски под 1,67.Имаше едно момиче в моето училище с една глава над мен малко над 2 метра ама си беше много красива,а какви крака и хубаво дупе имаше. Беше по-малка с 3 години.Все още е най-високото момиче,което някога съм виждал.Wink

# 168
  • SF
Е то е ясно защо не виждаш нищо притеснително във високите токчета. Simple Smile

# 169
Е то е ясно защо не виждаш нищо притеснително във високите токчета. Simple Smile

Трима от приятелите ми са 2,20 cm носи 47 номер обувки, 2,15 cm и 2,09 cm.До тях съм си като джудже.

# 170
  • SF
Щом съобщаваш този факт, значи го намираш за интересен.

# 171
  • където ми харесва
Със сигурност са по-красиви от немци англичани и подобни ,така че не е от външният им вид.

Явно не така мислят чужденките  Peace (нито пък аз).
Абе, със сигурност българските мъже са много по-красиви от английските и немски кренвирши. Особено първите са масово грозни (което не значи, че няма изключения). Но, аз не харесвам нито тези, нито испанците, нито италианците, нито скандинавците, нито гърците. Само сърбите са ми симпатични и особено много залитам по ирландците. Grinning
И съм изключително щастлива от факта, че българските мъже предпочитат български жени за съпруги. И без това като цяло мъжката част от световното население е по-малка.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 21:08 от Adellle

# 172
  • SF
Само тях могат да си позволят.

# 173
Само тях могат да си позволят.
Peace Mr. Green Абсолютно!

П.П. Аз па обожавам скандинавци!  Mr. Green

# 174
  • София
Не мисля, че мъжката част от населението е по-малка. Това се отнася само за възраст над 65, поради факта, че като цяло мъжете умират по-млади. Иначе най-красивият мъж, когото познавам, е американец, с предимно полски произход. Странно наистина, защото поляците не са известни като красиви мъже.

# 175
Относно красотата на мъжете аз пък точно Норвежки и Шведи съм виждала адски красиви!
Но ! Това все пак си е и до виждане какво е красиво - аз например винаги съм харесвала мъже с руси коси и с по-миловидни лица . Имам приятелка , която пък не може да понася руси и харесва мъже точно тип мачовци . Така че относно красота по принцип не може да се спори тъй като си е до човек

# 176
  • SF
Да, така е.
Затова да не правим изречения като "Със сигурност българите са...., със сигурност германците са...."
Не виждам нищо сигурно в това..
Е, някои твърдения подлежат и на обобщения. Със сигурност шведите са по-руси от българи и гърци. Със сигурност говорят и по-добре шведски. Със сигурност имат по-малки носове и с северните нации са по-високи от южните. Със сигурност черните жени нямат целулит. Но за тези неща със сигурност се изказват антрополозите.

# 177
  • където ми харесва
Добре, ще се корегирам-за мен със сигурност българските мъже са по-хубави от другите, които изброих, но все пак има и изключения.

# 178
Със сигурност черните жени нямат целулит. 
Черните жени нямат целулит ??? Май не си виждала чернокожи жени  Mr. Green.
Скрит текст:

Добре, ще се корегирам-за мен със сигурност българските мъже са по-хубави от другите, които изброих, но все пак има и изключения.

Добре, че се коригира  Laughing. За мен пък българина не е хубав мъж.

# 179
  • SF
За мен със сигурност не са по-хубави и все пак има и изключения. Simple Smile

Дано да не четат англичани в темата, но имаме една шега, която използваме при поводи - че родителите им са първи братовчеди.

Моя приятелка е омъжена за англичанин и ние се шегуваме с нея, че я е взел, за да си оправят малко кръвта в родата.

Общи условия

Активация на акаунт