Брак на българи с чужденки

• 31 115
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
Не мисля, че мъжката част от населението е по-малка. Това се отнася само за възраст над 65, поради факта, че като цяло мъжете умират по-млади. Иначе най-красивият мъж, когото познавам, е американец, с предимно полски произход. Странно наистина, защото поляците не са известни като красиви мъже.

Мъжете умират по-рано,защото си скъсват задника да купят каквото иска жената. StopКак съдиш по един мъж ,че е красив?Тялото,чертите на лицето,дупета или друго? Rolling Eyes

# 196
  • София
Мъжете умират по-рано,защото си скъсват задника да купят каквото иска жената.
Не се ли изяснихме по-назад, че осигуряването на добър стандарт и ролята на финансов стожер на семейството не са силните черти на българина?
А дали знаеш поговорката, че "Мъжът да внася с колата, а жената да изнася с иглата – пак не остава."?

# 197
  • София
Скъсали са си задника, друг път. Умират по-рано поради хормонални особености, поради по-слабите им сърца, излишните килограми, високото кръвно и защото пренебрегват здравето си като цяло. И що за въпрос е това, как съм съдела за един мъж, че е красив? Ами така, много лесно, с очите си. Ти как съдиш дали една жена е красива? Защо една жена да не може да прави същото. Да, гледа се и тялото, и чертите на лицето, всичко.

# 198
Скъсали са си задника, друг път. Умират по-рано поради хормонални особености, поради по-слабите им сърца, излишните килограми, високото кръвно и защото пренебрегват здравето си като цяло. И що за въпрос е това, как съм съдела за един мъж, че е красив? Ами така, много лесно, с очите си. Ти как съдиш дали една жена е красива? Защо една жена да не може да прави същото. Да, гледа се и тялото, и чертите на лицето, всичко.

Нося си линийка,кантар,лупа и тест.С линийката измервам изпъкналите части по нея до милиметър,а с лупата оглеждам по-детайлно за малки дефекти по-цялото тяло.С кантара я притеглям влиза ли в моите норми.
След това и давам лист със 100 въпроса от които си изграждам нейния профил като личност дали е съпоставима с моя характер.
Накрая правя заключение от всички неща и отсъждам в % вероятността да бъда с нея.Под 95% го считам за провал. Party

# 199

Мъжете умират по-рано,защото си скъсват задника да купят каквото иска жената. StopКак съдиш по един мъж ,че е красив?Тялото,чертите на лицето,дупета или друго? Rolling Eyes

Абе, ти гледай банковата ти сметка да е красива, пък другото е бял кахър.  Laughing

# 200
Не знам дали темата в последните страници има нещо общо с първия пост, но мой братовчед е женен за американка. Не е за облаги, момчето завърши престижен университет и работи в престижна фирма от преди да я срещне. За да съм коректна, познавам още един българин, женен за американка, заради гражданството.

Най-големият муньо, с който съм била, е италианец. Даже приятелите ми се чудиха при отношението му към мен как издържах цели 4 месеца. Следващият по ред муньо, е англичанин. А най-досадната свалка, с която съм била удостоявана, е от сърбин. И въпреки това не ми се струва редно да обобщя как чужденците не стават.

# 201
Като цяло съм съгласна с това, че българските мъже нямат особен успех със чужденките не заради липсата на красота - вътрешна и външна, а по-скоро заради манталитета си и липсата на средства.
Не че например много от германците не са по-малко разглезени и слабохарактерни, но те поне не очакват жената да ги възприема като водещия във връзката.

Аз от личен опит видях как когато си с неуспял и неинициативен мъж до себе си, дори и ти да се примириш с това, все пак от негова страна недоволството се акумулира и  ескалира и в един момент ти ставаш виновната, че той не може да се реализира като глава на семейство.

Наскоро чух следното изказване от мой колега, който се задоми с жена от Беларус:
" Не останаха в България вече жени, които да се грижат за мъжа си добре. Колко са тези, които като се върнеш от работа ще ти сготвят и ще са почистили дома, както навремето правеха майките ни? Проблемът е, че не си знаете мястото!"
Доколкото разбрах неговата жена е безработна с тенденции още дълго време да е така. А той самият не ми изглежда никак доволен от възнаграждението си в БГ. Засега нещата между тях вървят и той изглежда щастлив, но не знам защо ми се струва, че скоро може да запее друга песен.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 08:11 от Анонимен

# 202
Точно!
Аз също имах контакти с човек , на който едва ли не му бях виновна , че като е трябвало да стане в 7 часа за някакво важно събитие , не съм му била звъннала по телефона , за да го събудя.... яяяя с тия изисквания да си гледат работата мъжете . Искат да си имам мама цял живот , ама не става. Това е манталитета на голяма част от бг мъжете .

Даже познавам един , който за да си изпържи картофи за пръв път (майка му била в командировка) беше сложил фритюрника на котлона и пуснал да се готвят..... да не ви казвам , че така се беше разтопил фритюрника , че направо изхвърлиха печката.

# 203
Наскоро чух следното изказване от мой колега, който се задоми с жена от Беларус:
" Не останаха в България вече жени, които да се грижат за мъжа си добре. Колко са тези, които като се върнеш от работа ще ти сготвят и ще са почистили дома, както навремето правеха майките ни? Проблемът е, че не си знаете мястото!"

Тези са ми от най-любимите! Не схващат, че всичко е Quid pro quo. Глези жената до себе си, а тя ще се грижи за теб. Като започнат да му свършват парите и да дава зор на беларускинята да работи, ще видим колко тя пък ще "си знае мястото". Толкова всеотдайна може да е само съпруга с достатъчно време. Простата сметка иначе не излиза, ако и двамата се прибират в шест, а за единия домът е второ работно място.

# 204
Да не говорим, че много българи смятат за срамно извършването на елементарни домакински дейности.

Съпругът на една моя позната например никога не бил простирал, и то най-вече, защото се притеснявал съседите да не видят, че той простира! Ауу, какъв срам!
Значи него ще го е срам да простира, а нея няма да я е срам да мъкне чантите с покупки.
Не може на голия си задник да очакваш да се ожениш за някоя прекрасна интелигентна жена и тя хем да печели по-добре от теб, хем да ти бъде и прислужница.

Искрено се забавлявах с профила на бившия в сайт за запознанства, където беше написал следните изисквания за жената, която търси: "Мила, добра, темпераментна, гореща, да ме следва навсякъде, трудолюбива!" После явно видя, че такава комбинация се намира трудно и се ограничи само до "мила и трудолюбива". Трябваше да го насоча да вземе да пусне обява в Джобс Бг. Там всички са много трудолюбиви, че и мили даже.

# 205
  • където ми харесва
И тази тема придоби облика на "може ли мъжът ви да се оправя сам вкъщи?"....
ДО там ли стигнахте, та според вас, единствената причина българи да не се женят за чужденки да се свеждат в последните 3-4 поста по темата? Сакън #Crazy

# 206
Точно!
Аз също имах контакти с човек , на който едва ли не му бях виновна , че като е трябвало да стане в 7 часа за някакво важно събитие , не съм му била звъннала по телефона , за да го събудя.... яяяя с тия изисквания да си гледат работата мъжете . Искат да си имам мама цял живот , ама не става. Това е манталитета на голяма част от бг мъжете .

Даже познавам един , който за да си изпържи картофи за пръв път (майка му била в командировка) беше сложил фритюрника на котлона и пуснал да се готвят..... да не ви казвам , че така се беше разтопил фритюрника , че направо изхвърлиха печката.
Подтвърждавам. Типичното за българския мъж е когато има някакъв неуспех да се обърне и да нарита по-слабия от него, та барем му мине...
Да, ама, вече тези времена отдавна ги няма и няма кой да търпи това. И като няма кой да търпи и почват да реват като глезени деца, че жените им били виновни за всичко, щото се били еманципирали и не им били перяли гащите...

Аз познавам един , който като сложи олиото за картофите в тигана и бръкна с пръст вътре, за да провери дали се е сгорещило достатъчно, за да сложи картофите... Rolling Eyes

# 207
И тази тема придоби облика на "може ли мъжът ви да се оправя сам вкъщи?"....
ДО там ли стигнахте, та според вас, единствената причина българи да не се женят за чужденки да се свеждат в последните 3-4 поста по темата? Сакън #Crazy
Не, това е само един аспект. Разбира се има различни видове мъже и в БГ, които са си намерили и подходящите за тях жени - някои в България, други по странско.

# 208
  • Насред хаоса

Искрено се забавлявах с профила на бившия в сайт за запознанства, където беше написал следните изисквания за жената, която търси: "Мила, добра, темпераментна, гореща, да ме следва навсякъде, трудолюбива!" После явно видя, че такава комбинация се намира трудно и се ограничи само до "мила и трудолюбива".
hahaha А аз като ги бъзикам такива, че в последно време трайно са изместили жените от магазина с шестте етажа, ме гледат лошо. Искат самите те да не променят нищо в себе си и в старовремските си разбирания, ама иначе претенции към жените - огромни. Да, ама не. Пак се сетих за онова келеменце, съсед на родителите ми - на 20+, работа за него все няма, "свястна" жена за него също няма. Ами как да има, като на тая възраст живее като търтей и чака прабаба му да го пере, да му готви и да му сервира и отсервира, щото тва било женска работа. И после - жените били криви.

# 209
  • София
Жените някак си по природа им е заложено да се стремят към самоусъвършенстване. Да търсят причините за неуспеха в себе си, да търсят и анализират грешките си, да се стремят да ги поправят и т.н. Те са тези, които четат книги от типа на, как да подобрим връзката си, от този сорт. Мъжете някак си са се приели за съвършени по презумция.

Общи условия

Активация на акаунт