Брак на българи с чужденки

• 31 086
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
Това, което ме дразни в българския мъж, е зависимостта му всяка вечер да пийва ракия със салата и всички останали битовизми, произтичащи от това.
Бързането да се прибереш от работа, че да заседнеш на масата с ракията.
Нахаканото и нахално поведение, схващането, че ако не си груб и отворко, не важиш.
Схващането, че ако проявиш разбиране или нежност към нещо, някого в отношенията си, си гей.
Отблъсква ме дори и разбирането на думата хигиена. Хигиената далеч не почва и свършва с това да си окъпан в парфюм и да си се барнал в скъпи дрешки.
Не са ми приятни и наглия, в повечето случаи просташки похдход, когато беге мъжът реши да обърне по-специално внимание на жена, която му харесва.
Иначе познавам доста свестни и възпитани момчета, които обаче не могат да изпъкнат сред тълпата от наглеци и в много случаи остават някак незабележими.
И в крайна сметка търсенето определя пазара. Явно това търси българката. Та дали кокошката или яйцето, не е много ясно.

# 211
Знам че съм българка но трябва да си признаем че сме много леки и това е реалната причина да са повечето такива бракове.

Викаш, ако бяха много тежки, нямаше да се омъжват, а?

Laughing

Иначе ако става на въпрос,''западнячките'' са много по-лесни,защото нямат същите предразсъдъци и страхове като у нас.Те са свободни да правят каквото си искат,а при нас ориенталщината изключително репресира жените дори и в личната им свобода.Мъжът има право да спи с колкото си поиска,а жената ако може да е ''скромничка,тиха и без опит'',но в същото време да не пада по-долу от чалга певица и да работи като вол.
После се чудим защо наричат разведените майки ''крава с теле''

# 212
  • SF
VerdammtesMädchen, добре си ги написала нещата - точно както ги усещам аз и каквито са впечатленията на момичетата, с които си общувам. Всичко е така, без последното изречение. Българката не харесва такъв мъж. Българката се оказва с такъв мъж.
И търпи и търси някакво положително качество у партньора си, което да я задържа до него, за да не е сама и съответно самотна.
Не всички българки се чувстват така. Влюбените виждат други неща. Което е сладката страна на нещата.

Както и ти казваш, има и много свестни момчета, но те някак са потънали и незабележими покрай шумните бг мачос.

# 213
VerdammtesMädchen, добре си ги написала нещата - точно както ги усещам аз и каквито са впечатленията на момичетата, с които си общувам. Всичко е така, без последното изречение. Българката не харесва такъв мъж. Българката се оказва с такъв мъж.
И търпи и търси някакво положително качество у партньора си, което да я задържа до него, за да не е сама и съответно самотна.
Не всички българки се чувстват така. Влюбените виждат други неща. Което е сладката страна на нещата.

Както и ти казваш, има и много свестни момчета, но те някак са потънали и незабележими покрай шумните бг мачос.

Ехе, чакай сега, те тия момчета не са потънали, те са си там, това че вие жените не сте ги забелязали е отделен въпрос. Много е вървежно да излизаш с някой нахакан "мачо" както стана на въпрос по-нагоре, ама той си остава такъв и след брака. След това се започват изказвания като тези, хубавите момчета останали незабелязани. Ами какво да направят, като просто никога не са били търсени?

Според мен българката напълно заслужава да се прибира рано и да прави салати, да е мислила на времето. Аз от мойта жена искам съвсем друго.....и не крия, също съм от незабелязаните.....но нещо повече, браво на "забелязаните" мъже, заради тях, все някога нас незабелязаните ни забелязват...

# 214
Единственото нещо,което не бих направил в къщи е да изпера бельото на жената-роднина с която съм.

# 215

Ехе, чакай сега, те тия момчета не са потънали, те са си там, това че вие жените не сте ги забелязали е отделен въпрос. Много е вървежно да излизаш с някой нахакан "мачо" както стана на въпрос по-нагоре, ама той си остава такъв и след брака. След това се започват изказвания като тези, хубавите момчета останали незабелязани. Ами какво да направят, като просто никога не са били търсени?

Според мен българката напълно заслужава да се прибира рано и да прави салати, да е мислила на времето. Аз от мойта жена искам съвсем друго.....и не крия, също съм от незабелязаните.....но нещо повече, браво на "забелязаните" мъже, заради тях, все някога нас незабелязаните ни забелязват...
Не е и до вървежност.Просто възпитанието е кофти,на ''мама синчето'' и жената,която трябва да му угажда.
Поне моите връсници са така.Не мога да се нагърбя с мнение за мъжете родени преди 1980 година.

# 216
  • София
Много е вървежно да излизаш с някой нахакан "мачо" както стана на въпрос по-нагоре, ама той си остава такъв и след брака. След това се започват изказвания като тези, хубавите момчета останали незабелязани. Ами какво да направят, като просто никога не са били търсени?
Същото в много по-голяма степен е при мъжете - много от вас хептен нямат претенции жената да има поне 2 мозъчни клетки, важното е всичко живо да точи лиги по нея. И после - била кифла, ами кифла си избрал - атомен физик няма да стане.
За червеното си много прав от психологическа гледна точка - която жена е видяла и меда и жилото на някой хубавец тип мачо - много повече ще оцени един свестен и на място мъж, пък дори да не е много впечатляващ външно, особено ако е с дете и той го приеме като свое.
Само не ми говорете как принципно жените се самоусъвършенствали по-лесно - познавам такива, които грам желание нямат, не че мъжете им са по стока, но поне откъм пари са по-добре.
Но признавам, че и аз самата се влияя доста от външността, затова се стремя да поддържам златната среда между двете.

# 217
  • Варна

А, аз мисля че и голяма част от българките са копия на точно тези мачоси, които се плюят тук. Разбиранията на разни нео-еманципантките са да се държат точно като описаните по-горе.
Нали сте чували мъжката мантрата "Искаме жената да знае какво иска от живота!" Мяу... И тя започва да се държи като мъж, ама какъв мъж - какъвто има за пример пред себе си.
Та, търкулнало се гърнето....

# 218
  • SF
Така е.
Ама защото питат защо българите не се женят толкова масово за чужненци, колкото българките и затова отговорихме така едно зднозначно, обсъждайки само мъжете.

Българките определено са по-сладки и поддържани (според модата и критериите на съвременните млади мъже) от българите.
На българката й отива да се остави да я издържат, докато се ориентира в чужбина, на българина не му отива такова поведение. Може и да се случва някъде и сигурно се случва, но не е препоръчително един мъж да бъде осигуряван от жена.
Нашите момчета си имат един лаф за еманципацията. И го пробутват. Обикновено им казвам "Добре, вече аз ще ти отварям вратата и ще ти подавам палтото". От българката не се очаква да обезпечи семейството с дом и средства, от мъжа - да. В този ред на мисли един българин сигурно би бил привлекателен за момиче от по-изостанала и от България държава.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 00:11 от Esmee

# 219
Аз работя вече 14 години сред немци, само мъже и една немкиня за капак ... ами да кажа че те сигурно се търпят някак помежду си, но аз българина не си го давам , а от 16 години сме заедно и и имаме 2 деца ...
 немкинята като гледам си мисля, че само някой от техните си би могъл да я изтърпи  ooooh!

# 220
  • Варна
Не се мъчете да напъхате всички в някакви клишета - по шарения свят има всичко - от такива които се насилват да си забравят дори езика , до такива които си купуват имот в България за да си прекарат тук старините.

# 221
Не се мъчете да напъхате всички в някакви клишета - по шарения свят има всичко - от такива които се насилват да си забравят дори езика , до такива които си купуват имот в България за да си прекарат тук старините.

И това какво общо има с това дали българина е вървежен между чужденките? Wink

# 222
  • София
Може би с това, че българинът не е с чужденки, поради патриотизъм?

# 223
Да бе патриотизъм Simple Smile просто не му минават номерата пред тях Simple Smile друго си е покорната българка .

# 224
  • SF
Тънко му е джобчето, несигурна му е заплатката, кавалер му е равно на гей....

Общи условия

Активация на акаунт