Не стига, че

• 39 883
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 170
Оф, тя темата се превърна на нещо като "Мамасита срещу форума, форума срещу Мамасита".

Някой някаква яснота няма ли относно бебето? Изясни ли се вече кой го е изхвърлил?

# 1 171
  • София - Рим и обратно

и ако и останалите две, които са още малки, откажат да четат, ще я запаля!
Сакън и ти, недей! Ще дойдат внуците. Той акълът се предава през поколение. Поне аз така се успокоявам по отношение на книгите. Аз изчитах всичко от библиотеката и в училище и от тази вкъщи като тийнейджърка. Под учебниците в час си криех книга и скришно четях. Вкъщи също се преструвах, че уча, с книга од учебника. Моята изобщо не докосва книга вече. А се научи, по собствено желание да чете на 4 и до 9 четеше много. Сега книгите си стоят и не ги пипва, били "старовремски" ooooh! ooooh! ooooh!.
И на мен това ми е болка, но чак да си запаля библиотеката заради глупотевините на пубери, абсурд!

# 1 172
  • Куциндрел
Те тези различните пак си имат групичка, към която да се присъединят.
Рядко остават сами.
А, ако са единствени и без приятели с подобни интереси, са си за диагноза.

Аз пък, вместо да си клюкаря със съученички, ходих да пукам момчетата на Мортал Комбат в една зала с игри. Много добра бях. Mr. Green

# 1 173
сприятелява с 300 човека ей така, заради идеята.

Не може да си приятел с 300 човека. Освен ако не смениш дефиницията на приятелство.

Може да имаш приятели и да не сте в "група по интереси". Даже целта е приятелите да са различни, но да са обединени от приятелството, не от нещо друго. Ония от конференцията по косплей няма как да са приятели. Човек има най-много 2-3 истински приятели, около 12 души в тесния си кръг, останалото са повърхностни връзки.

# 1 174
И без това отдавна сме извън темата, та да питам. Blush
Какво правите с книги, които не са много интересни, но все пак не са за контейнера? Thinking

# 1 175
Олеее, и моята смята, че рокът е за старци, а чалга слушат "всички",

Хм, не бях чувала такава концепция. Пък имам тийнка бивша възпитаничка на музикално училище.

# 1 176
Аз в това отношение съм пощадена, сина го играе баш алтернативен и различен и гледа с едно такова академично презрение на Криско и чалгата и слуша баш стари рокаджийски неща.

О, да. Това е много ефективен начин да изпъкнеш сред стадото и да се направиш на интересен - когато съучениците ти слушат предимно чалга, ти да демонстрираш любовта си не само към рока, но и към ретрото, даже и към класическата музика. И да бойкотираш чалготеките.  Laughing
Но и този "бунт" е до време, защото обикновено бързо се надушват с другите отлъчили се от чалга-стадото "черни овце". Нещо повече, оказва се, че с годините броят им нараства,  все повече тийнове възприемат слушането на чалга като признак на ниска култура и морален упадък, та се налага да се търсят други методи за изтъкване на индивидуализма и различността.
А начини, слава богу, има много и всякакви. Добротворчество, младежки благотворителни организации, спорт, ЛАРП, косплеи и т.н. Само време и мерак да има.

Скрит текст:
ПП Бърди, няма да се учудя, ако синовете ни се познават. Моят също е участвал в косплей, даже и награда спечелиха.  Laughing

# 1 177
  • София - Рим и обратно
На мен надежда ми вдъхва фактът, че си се срамува видимо, че дава ухо на някои чалгии със слушалките. Никак не го прави открито и официално. Стилът на обличане също е на светлинни години от чалга модата, например пантерови десени, токчета и червило предизвикват позиви за повръщане и т.н. Та, надежда имам.

# 1 178
  • София
сприятелява с 300 човека ей така, заради идеята.

Не може да си приятел с 300 човека. Освен ако не смениш дефиницията на приятелство.

Може да имаш приятели и да не сте в "група по интереси". Даже целта е приятелите да са различни, но да са обединени от приятелството, не от нещо друго. Ония от конференцията по косплей няма как да са приятели. Човек има най-много 2-3 истински приятели, около 12 души в тесния си кръг, останалото са повърхностни връзки.

Мерси за разяснението, Мамасита, идея си нямах.

# 1 179
  • София - Рим и обратно
Олеее, и моята смята, че рокът е за старци, а чалга слушат "всички",

Хм, не бях чувала такава концепция. Пък имам тийнка бивша възпитаничка на музикално училище.
Не ти разбрах мисълта.

Бърди  Laughing

# 1 180
  • София
Сийке, сега видях скрития текст - като нищо се познават, браво за наградата!

# 1 181
Какво правите с книги, които не са много интересни, но все пак не са за контейнера? Thinking
Доста библиотеки разчитат на дарени книги, ако смяташ че са подходящи-училищните библиотеки особено доста търсят книги

# 1 182
  • София
Кафе, според мен трябва да наблегнеш на музикалното образоване на детето. Покажи му какво е хубава музика, съборете кооперацията.
Само не го насилвай с Флойд, ако не му хареса. Сепак и по наше време си бяха някакви динозаври. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 183
Олеее, и моята смята, че рокът е за старци, а чалга слушат "всички", тя разбира се "само от време на време" Confused Rolling Eyes.

Как ще е за старци Grinning, сред съучениците й няма ли някой който да слуша рок ?

# 1 184
Доста библиотеки разчитат на дарени книги, ако смяташ че са подходящи-училищните библиотеки особено доста търсят книги

Благодаря, ще попитам! Peace

Абе как рокът да е за старци? Crazy
Слава Богу, че дъщеря ми и в предното, и в това училище общува с деца, също рок фенове!  bouquet
Слуша и Криско, де. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт