Не стига, че

• 39 877
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 185
Абе как рокът да е за старци? Crazy
      Рокът беше моден докъм 8-9 клас, после за кратко стана за старци, сега пак е модерен. Преди година-две бях "дъртачка", а сега съм мацка с модерни вкусове. bowuu Завиждайте.  Mr. Green

# 1 186
Рокът винаги е бил на почит вкъщи. Няма как да умре нещо, което е безсмъртно.  Laughing
Но съм изключително благодарна на сина си (и неговите приятели, естествено), че покрай него "открих" много нови за мен изпълнители и течения в музиката.
Абе, децата учат от нас до един момент. После ние започваме да се учим от тях.  Simple Smile

# 1 187
  • София
Само рок разбира се.Подкрепям тезата ,че безсмъртното няма как да умре.

# 1 188
Тази тема обаче не е от категорията на безсмъртните и вече бере душа. ПП Това в духа на съседна тема. Simple Smile

# 1 189
Тази тема обаче не е от категорията на безсмъртните и вече бере душа. ПП Това в духа на съседна тема. Simple Smile
Ше видиш ти, като вампиряса.

# 1 190
  • София
Пробвайте Ванеса Мей, Дейвид Гарет и Бонд, за въвеждане и популяризиране на класиката.
Специално Дейвид Гарет на дъщеря ми много добре и подейства.
Залови ме веднъж да го слушам, заграби слушалките и заяви-" този вече е мой" Simple Smile

Иначе слушам много разностранна музика и е захранена от малка с джаз, фадо, руска, класика, рок, индустриален метъл в лицето на Рамщайн, примерно, цигански романси, изобщо манджа с грозде.
Чалгата съм я дефинирала много ясно, предполагам, че няма да завие натам, макар, че вероятно би проявила изследователски интерес като към силикона, примерно.

# 1 191
И без това отдавна сме извън темата, та да питам. Blush
Какво правите с книги, които не са много интересни, но все пак не са за контейнера? Thinking
Доста библиотеки разчитат на дарени книги, ако смяташ че са подходящи-училищните библиотеки особено доста търсят книги
За училищните библиотеки не се бях сетила.
Тук читалищата не приемат книги, издавани преди 90-те, били претрупани със
стари книги, аз имах желание да даря някои книги, та бях питала.
Аз лично съм по хеви метъла и децата са израсли с такава музика,
никой не слуша чалга и по заведения с чалга музика не ходим.
Ай да си кажа честно, мразя я тази музика и тази визия, и културата им, и всичко.

Ох, Дейвид Гарет и неговото Air ми са любими...

# 1 192
Ше видиш ти, като вампиряса.

Ххахха, Дидева, пропуснах този тънък момент(елемент), но си абсолютно права. Не е зле да сме подготвени с чесън, сребърен прът и там каквото още  се изисква срещу нашествие на теми по пълнолуние. Simple Smile

# 1 193
Залови ме веднъж да го слушам, заграби слушалките и заяви-" този вече е мой" Simple Smile

То оставаше да не й хареса  Grinning Има вкус детето.

# 1 194
Просто наблюдение: от нещата, които са ми били обяснени директно или изказани като граници и забрана съм нарушаваша или съм се опитвала да наруша почти всички.

Обаче от нещата, които съм попила индиректно...дори не съм си помисляла да ги наруша. Дори без да усещам е имало една невидима граница, която дори не съм доближавала. Просто си има един семеен климат, който си действа неусетно.

Та затова си мисля, че в семейството на това момиче е липсвала тази основа, този дух ако щете. То и затова момичето греши, а големите накрая също се проявяват с огромна простотия. Защото нещо по-фундаментално е сбъркано, не е само въпрос на полова просвета.

# 1 195
мамасита-бременни 15 годишни е имало от памтивека. И не е чак пък толкоз страшно самото забременяване още повече, че момчето е съученик и те са били приятели от дълго време. Нищо кой знае колко оригинално. Но Джак Никълсън майка му е била на 15 години...

Проблема е, че явно е било толкова "страшно" да се приеме този "срам" от родителите на тези младежи, че е предпочетено това прекрасно, здраво и доносено дете да бъде хвърлено на боклука...

Този проблем е заложен от майката и бащата на девойчето-представям си що за противни хора са това. Да не забележат собствената си дъщеря че е бременна, или пък да отричат че са забелязали и да позволят собствената им плът и кръв да се помещава в чанта в контейнер за смет!!

Ето ТОВА е огромния проблем на това семейство. Такива хора не желая да познавам...

# 1 196
Това грешното се нарича "липса на морален компас". А като го няма, колкото и да регулираш и да опазваш "на парче", нещата винаги ще се случват по грешния начин.

Защото тия възрастни не само са предпочели да "не виждат" дъщеря си бременна, те преди това също "не виждат" воденето на полов живот- нито да разрешат с мярка, нито да забранят. Просто си заравят главата в пясъка.

# 1 197
  • София
мамасита-бременни 15 годишни е имало от памтивека. И не е чак пък толкоз страшно самото забременяване още повече, че момчето е съученик и те са били приятели от дълго време. Нищо кой знае колко оригинално. Но Джак Никълсън майка му е била на 15 години...

Проблема е, че явно е било толкова "страшно" да се приеме този "срам" от родителите на тези младежи, че е предпочетено това прекрасно, здраво и доносено дете да бъде хвърлено на боклука...

Този проблем е заложен от майката и бащата на девойчето-представям си що за противни хора са това. Да не забележат собствената си дъщеря че е бременна, или пък да отричат че са забелязали и да позволят собствената им плът и кръв да се помещава в чанта в контейнер за смет!!

Ето ТОВА е огромния проблем на това семейство. Такива хора не желая да познавам...

202uu

# 1 198
  • SHOOT ME 10 $
Azzy
Цитат
Залови ме веднъж да го слушам, заграби слушалките и заяви-" този вече е мой"

Azzy  Пробвайте с Yanni - във вашия случай ,сигурно ще ви хареса

Yanni "Prelude and Nostalgia"

https://www.youtube.com/watch?v=8viQSBpOjqM

# 1 199
  • София
Midkoo, много благодаря за Yanni, фантастично изпълнение, заслушах се и в друго, много ми харесват   bouquet Ще проверя и Дейвид Гарет
Ето ви нещо и от мене в този аспект 2 Chellos
https://www.youtube.com/watch?v=qfGggAGITwg

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 14:51 от grach

Общи условия

Активация на акаунт