Не стига, че

• 40 728
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 975
Основа за брак е дотолкова, че брак има, защото мъже и жени се привличат.

Но идеята, че най-важна е тръпката и емоцията, принадлежи на 19-ти век.

Със сигурност в брака на повечето тук има неща, които са по-важни. Едва ли бихте се хванали с някой пълен неудачник, само защото предизвиква у вас привличане и романтични усещания.

Аз например мога утре да си намеря мъж за брак и разбира се, ще се държим романтично, може и на свещи да вечеряме. Но ще ми е много трудно сред хората, към които изпитвам тръпки, да намеря такъв, дето става за брак.

Разбира се, изхождам от идеята, че бракът е по-скоро вид бизнес партньорство, отколкото източник на забавления и тръпки. 

# 976
Сега разбрах много неща за постовете на Мамасита! Тъжен живот си имала и имаш наистина!  Sad

# 977
  • Blondeville
Основа за брак е дотолкова, че брак има, защото мъже и жени се привличат.

Но идеята, че най-важна е тръпката и емоцията, принадлежи на 19-ти век.

Със сигурност в брака на повечето тук има неща, които са по-важни. Едва ли бихте се хванали с някой пълен неудачник, само защото предизвиква у вас привличане и романтични усещания.

Аз например мога утре да си намеря мъж за брак и разбира се, ще се държим романтично, може и на свещи да вечеряме. Но ще ми е много трудно сред хората, към които изпитвам тръпки, да намеря такъв, дето става за брак.

Разбира се, изхождам от идеята, че бракът е по-скоро вид бизнес партньорство, отколкото източник на забавления и тръпки. 

Никой не казва, че тръпката е най-важна, но тя е основата, на която се гради една връзка. И когато е съчетана с всички други необходимости се получава едно наистина стабилно партньорство. А и за мен бракът не би могъл да бъде бизнес съдружие, лишено от емоция. Не знам защо изключваш възможността да има И тръпка, и стабилност, както и всички други условия за добър съвместен живот в една връзка

# 978
Отвън само изглежда тъжен, ако се гледа според стандартните критерии. В смисъл, че не е маниакално вълнуващ, самоцелно шарен или изпълнен с драма, примиране, хилене, рев. Аз съм креативен темерут, интроверт и други работи, дето и аз не знам какво са.

Иначе е около 100 пъти по-вълнуващ, но трябва да го живееш отвътре.

Опазил ме господ да живея живот, който изглежда атрактивен отстрани. Това значи, че отвътре има или ще има проблеми.

Между другото, не ме познаваш в реала, може и да се изненадаш.

Аз казах, че има и двете, само че първо се тръгва с идеята за брака и стабилността, а след това романтиката се генерира. Защото ако започнеш с тръпка, тя може само да намалява. А ако започнеш с идеята, че сте заедно и трябва някак да се оправите, искате- не искате ще си култивирате тръпка и тя ще расте с времето.

Щото доста честичко слушам неща от рода на- ми тя тръпката изчезна.  Ми ще изчезне, като сте карали само на натурално случващото се привличане и романтика.

Иначе мога да изпитвам романтични чувства към почти всичко, не само към хора, но и към особено красиви дървета и облачни формации. Но не се омъжвам за тях.

# 979
Доста тъжни неща пишеш.

# 980
Струва ми се, че многото философстване пречи на щастието.

# 981
  • Куциндрел
Аз например мога утре да си намеря мъж за брак и разбира се, ще се държим романтично, може и на свещи да вечеряме.  
Направо ще се утепете от романтика с тези свещи. hahaha hahaha hahaha

На свещи не съм вечеряла, но романтиката при нас се изразява в друго и все още присъства. Flutter

# 982
Технически погледнато, тъжен живот е този, в който си много високоплатен адвокат, който мисли само за делата си. Достатъчно е обезпечен материално, но не може да спре да бачка, освен това има високо кръвно, импотентен е и няма жена и деца, но затова пък се приспива с 300 грама концентрат всяка вечер. На 57 се разболяваш от саркома на черния дроб и умираш в мъки, питайки се какъв е смисълът на живота. Филчев се смее и разказва простотии за теб. Така е то.

В сравнение с него моят живот е дъги и еднорози върху розови облачета.

И не знам кое му е тъжното да си способен да се влюбваш и да генерираш романтика, вместо да чакаш съдбата да ти подхвърли кокал. И после да удавиш романтиката в битовизми.

Аз почвам от битовизмите и правенето на деца, а романтика ще има за целия китайски народ.

# 983
Струва ми се, че многото философстване пречи на щастието.

Разбира се, то това се знае от древността, по-добре недоволен Сократ, отколкото доволна свиня.

# 984
сред този качамак с грозде и кисели краставички с романтични свещи, има ли шанс да разберем какво стана с бебето и пишман-родителите?

# 985
   Сократ имаше ужасно зла жена.

# 986
  • София
Последните новини около бебето:

„Намереното в контейнер бебе вече е в приемно семейство. В акта му за раждане е вписано, че родители му са неизвестни”, е друга водеща тема във всекидневника. Намереното в контейнер бебе на 21 октомври в Казанлък от вчера е настанено в приемно семейство. Издаден му е акт за раждане, в който е вписано, че родителите му са неизвестни. Това съобщи за медията Валя Комилева – директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане (РДСП) в Стара Загора. Какви са резултатите от направеното ДНК изследване на бебето и на предполагаемите родители, ще бъде известено на Районната прокуратура в Казанлък, а не на социалните. На въпрос на медията ни каква е процедурата, ако майката на новороденото реши да го припознае и да го приеме за отглеждане, Комилева беше категорична, че биологичният родител винаги има предимство пред приемния, но предприетата мярка в момента отговаря на изискванията на Семейния кодекс, който в такива случаи сочи две възможности - отглеждане в приемно семейство или в социален дом. За евентуално осиновяване може да се предприеме процедура 6 месеца след датата на раждане на детето, уточни Комилева. При извеждането от МБАЛ „Христо Стамболски” детето е било стабилно, в добро здравословно състояние. Предполагаемата му „майка” – 15-годишната ученичка, също е стабилизирана. Освен че се казва Димитър, презимето на бебето е на жената, която e повикала Спешна помощ, а фамилното му име – на улицата, където е открито, каза още директорът на РДСП.
Припомняме, че на 21 октомври сутринта новороденото момченце беше открито от клошар, ровещ в контейнера с отпадъци, увито във вълнен пуловер и поставено в раница. Откарано в казанлъшката болница, детето първоначално е било поставено в кувьоз, за да се избегне хипотермия, след което медицинският екип е продължил с всички необходими за възрастта му процедури и имунизации.
Вчера от Районна прокуратура уточниха, че ДНК-тестът, с който се цели да се докаже или отхвърли версията, че 15-годишното момиче е майката на Димитър, все още не е пристигнал при тях. От Прокуратурата уточниха, че ученичката ще бъде разпитана веднага след като бъде изписана от болницата. До настоящия момент тя не е давала показания пред правораздавателните органи, тъй като здравословното й състояние не е позволявало.

Преглед на основните теми в старозагорския печат

# 987
  Сократ имаше ужасно зла жена.

И е казал: човек трябва да се ожени. Ако случи на добра жена, ще е щастлив, а ако случи на лоша- ще стане философ.

Между другото, имам особено мнение за хора, които използват фрази от рода на "Ти живееш тъжен живот". Всъщност правят признание за собствения си живот.

# 988
  • София
April Snow, и аз влизам чат-пат за да проверя, но всеки път се давя в Мамаситините монолози.

Не познавам друг индивид, било то в реала, или във виртуала, който да изпитва по-голяма нужда от проповядване. И от публика, без значение дали е ръкопляскаща или осмиваща. Тъжно е.

# 989
Технически погледнато, тъжен живот е този, в който си много високоплатен адвокат, който мисли само за делата си. Достатъчно е обезпечен материално, но не може да спре да бачка, освен това има високо кръвно, импотентен е и няма жена и деца, но затова пък се приспива с 300 грама концентрат всяка вечер. На 57 се разболяваш от саркома на черния дроб и умираш в мъки, питайки се какъв е смисълът на живота. Филчев се смее и разказва простотии за теб. Така е то.

В сравнение с него моят живот е дъги и еднорози върху розови облачета.

Технически погледнато, има щастливи и здрави адвокати с пари и хубаво семейство.
Това с нещастните богати хора се поизтърка във времето, ами не са нещастни, за всеобщ ужас, екстра са си.  
Дори и да изглежда несправедливо отстрани.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт