Не стига, че

• 40 014
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Абе, разбрали сте се... на баба си ги разправяй тия. Give us a break, дет се вика... Flutter

Е, то за кола може и да не те питат.. Спомням си, момчурляците от квартала бяха купили един запорожец за нещо като 50 лв, бяхме 14-15 годишни. Две седмици им се хилихме, докато го човъркаха омазани в масло, ама взеха, че го подкараха, няма майтап... липсваше му предния джам и бяха залепили найлон прорязан на нивото на очите като танк. Возехме се през деня, докато родителите са на работа, и специално минаваха да дразнят кварталния. Laughing
После ги издадоха бабичките и им го взеха родителските тела и бой ядоха.

# 1 111
Виж сега, аз живея в измислен свят, който претворявам в реалността. Предпочитам правилата на измисления си свят, защото те са също толкова нереални, колкото и "общоприетите".

Не знам кое е смешното.

Тия момчета със запорожеца са гениални.

# 1 112
  • Куциндрел
Няма и как да знаеш. bowuu

# 1 113
Каква кола ще подарявам на 16? И на 18 не подарих, синът ми на 20 си купи със свои пари, а сега преди да тръгнем му оставихме още една, по-голяма.
Дъщеря ми от няколко дни я подозирам, че се маже с кремовете ми Диор, но днес вече съм сигурна, че и с Герлен се напръскала преди училище.  Twisted Evil Не знам какво наказание да ѝ измисля на гадинката. Мъжът ми предложи да я оставим през уикенда да ходи с униформа.
Скрит текст:
Аз се сещам, че бях нарязала една безценна италианска рокля на майка ми за да ми стане, а също и че подарих нейно златно бижу на приятелка от Бургас, на която не помня името.  Blush

# 1 114
Няма и как да знаеш. bowuu

Всъщност знам кое е смешното и защо е смешно. Просто гледате на нещата все едно са смешни. Но те си имат адски сериозна страна и тя е по-важната.

И така, ако например детето ви не иска да ходи на училище отвъд задължителния минимум? Ей така, запре се като магаре на мост и не ще. Вие какво? Никаква реакция? Нищо? Съмнява ме.

# 1 115
Какво значи да не ходи на училище отвъд задължителния минимум?

# 1 116
И така, ако например детето ви не иска да ходи на училище отвъд задължителния минимум?
Може ли превод на български?

# 1 117
Не знам какво наказание да ѝ измисля на гадинката. Мъжът ми предложи да я оставим през уикенда да ходи с униформа.
Чудесна идея за наказание ми даде.   bouquet

# 1 118
Каква кола ще подарявам на 16? И на 18 не подарих, синът ми на 20 си купи със свои пари, а сега преди да тръгнем му оставихме още една, по-голяма.
Дъщеря ми от няколко дни я подозирам, че се маже с кремовете ми Диор, но днес вече съм сигурна, че и с Герлен се напръскала преди училище.  Twisted Evil Не знам какво наказание да ѝ измисля на гадинката. Мъжът ми предложи да я оставим през уикенда да ходи с униформа.

Дреболии. Купи й кремове и козметика, подходящи за възрастта и й кажи, че си вреди с твоите кремове. Купи й неин собствен аромат.

Ама сериозно, казусите с истински тийнки са ми много странни, въобще не виждам къде е драмата. В повечето случаи като гледам, проблемът е в главата на майките...

Превод: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B … D1%80%D0%B8%D1%8F

# 1 119
  • София
...

И така, ако например детето ви не иска да ходи на училище отвъд задължителния минимум? Ей така, запре се като магаре на мост и не ще. Вие какво? Никаква реакция? Нищо? Съмнява ме.
Дай рецепта де Sunglasses

# 1 120
Я пак?
Не питах как уикито представя нашето образование, а ти какво разбираш под задължителен минимум.

# 1 121
  • София
И аз не разбрах казуса на Мамасита. А се бях приготвила да отговарям  Laughing
Иначе:

- Кола няма да купувам
 - Козметика му купувам от известно време и го образовам как да я използва

# 1 122
Аз го разбирам като да се запре, че няма да ходи на школата за СМГ, а трябва! Само че ако си го мотивирал като дете, което е много лесно, като тийн задължителният минимум ще е доста висок, така че нищо особено няма да трябва да се прави. Принципно си разсъждавам, нямам опит с тийнове.

# 1 123
Задължителен минимум -това е бягствата от час плюс закъсненията+ фалшивите медицински бележки  да не преминават границата на благоприличието. А границата на благоприличието е плаваща и зависи от конкретното училище и конкретния ученик.
Кво се прайте на неразбрали не знам...

# 1 124
Точно това имам предвид: момчето казва, няма да уча повече, ще стана строителен чирак. Истински случай, между другото. Детето спря да учи, стана бачкатор от 14, но и нямаше данни за повече.

Сега, ако видя, че детето има данни, но нещо му е некомфортно, ще се опитам да намеря причина. Вероятно ще му намеря работа като някакъв вид чирак. Ще предложа техникум. В краен случай- подкупи и материални обещания. За моето семейство е неприемливо да се учи само до осми клас, все една гимназия ще избута.

А иначе по случая с козметиката и парфюма- за мен е нормално моята колекция да е сред изкушенията на момиче, което се учи да е жена. Затова не бих наказвала. Бих използвала случая, за да я науча на основите на козметиката и парфюмите. Както и да си подбира парфюма според вида и облеклото, а не просто да се насвятква с нещо. Изобщо, не бих наказвала с цел отмъщение, а за да научи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт