Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 752
  • 269
  •   1
Отговори
# 105
Ако знаете какво ми предстои...голяма беля се е получила

Казвай, казвай какво е станало.... Praynig
Ще може ли да се оправи?

# 106
Казаха,че колегите им от Бургас са постъпили некоректно,защото е трябвало още като са видяли,че има такъв проблем да извадят имплантите и да ги сложат отново чак след няколко месеца....та явно това ми предстои и направо немога да си намеря място такава депресия ме е разтресла,че съм като побъркана

# 107
Е спокойно де... щом има оправия, няма страшно ! Трябва да се радваш че най-сетне намери подходящия специалист, всичко ще бъде наред, нека махнат имплантите, от там нататък той ще реши кога пак можеш да си сложиш. Кураж, с теб сме !

# 108
Ами ако искат да ми махнат само едната:cry: как ще ходя с една гърда
ужасно се чувствам просто

# 109
Как ще махнат едната само...спокойно...виж, човека си знае работата, щом е специалист, можеш да му се довериш. Той знае какво да прави.

# 110
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Каси, радвам се, че се реши да те види друг специалист. Само мога да предполагам колко ти е трудно, но мисли, че все пак попадна на правилните хора и проблема е решим. Желая ти от все сърце късмет и здраве. bouquet

# 111
Пожелавам ти успех и дано всичко мине бързо!!!

Хубаво е, че поне са ти обяснили  какъв е проблема!!!

bouquet  bouquet

# 112
Благодаря на всички Ви, че ме отрезвихте на време и че ме подкрепихте!
Може би съм била наивна и аз незнам защо чаках толкова,просто подсъзнателно отказвах да повярвам,че лекар може да стои да те гледа в очите и да те успокоява как всичко е наред при положение,че  е убеден че нещата се влошават

Благодаря Ви още веднъж!

# 113
Успех!  Peace

# 114
Успех, и после  да се похвалиш с вече новия си хубав бюст Peace И гледай да не се травмираш по-вече всяко зло за добро са казали хората, колкото и да ти е гадно и трудно сега,радвай се, че си намерила компетентен лекар който да  оправи поразиите на тоя в Бургас Rolling Eyes

# 115
Ще разказвам като се върна че направо ми пуши лусата главица

# 116
:oops:Kasidy мила с теб съм,  преживявам всичко, защото съм  с операция  от 2 седмици. знам че си разтревожена безкрайно, но погледни хлапето си в очичките, погали го по косата и заради него стисни зъби и юмруци, всичко ще се оправи. ...

# 117
  • Варна
Kasidy, стискам ти палци! Дано всичко мине успешно този път! Praynig

# 118
Момичета утре по някое време тръгвам, да ми стискате палци, че незнам... Weary А пък как ще поспя тая вечер идея си нямам

# 119
  • Den Haag
Не се притеснявай, всичко ще е наред  newsm10 newsm10 newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт